Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Bana da hicbir kiyafetim olmamaya basladi ne ic camasiri ne normal kiyafet cok kilo aldigimdan degil ama hepsi uzerime oturan seylermis megerse oversize giymeyi zaten pek sevmem elbiseler desen belden oturtmali simdi hepsi sıkıyor ne giyecegimi sasirdim bi tane hamile pantolonu almistim ustumden cikarmiyorum bi onunla rahatim

İc camasiri konusunda ne yapicaz nasil bir sey almamiz gerekir ilerleyen aylari da dusunerek ben destekli kullaniyordum ama sanki hamileler ve lohusalar daha farkli camasirlar takiyor pek bilgim yok

İc camasiri konusunda ne yapicaz nasil bir sey almamiz gerekir ilerleyen aylari da dusunerek ben destekli kullaniyordum ama sanki hamileler ve lohusalar daha farkli camasirlar takiyor pek bilgim yok
Balensiz desteksiz pamuklu emzirme sütyenlerini deneyebilirsin ben şimdiden aldım gayet rahat özellikle yazın ilerde de lazım olacak zaten

Mide bulantısı ağız acılıgi ne zaman geçti benim takatim kalmadı. Psikolojik ve fizyolojik olarak çok zor durumdayım. Zaten plansz gebelik ti birde ikiz. Bilmiyorum ne yapacağım

Allah gönlünüze ferahlık versin, dinç diri ve huzurlu eylesin
Güzel düşünüp güzel bir ruh hali yakalamaya çalışın.
Olumsuz her türlü sıkıntıyı endişeyi veya söylemleri düşünmemeye çalışın.
İnşallah zor olan geçer rahmeti kalır ,
İkiz olduğu için şu an önünüzü göremeyip stres oluyorsunuzdur ,insanız haklısınız bazen olur böyle duygular ama inanın geçer gider bir bakmışsınız rahata erdiginiz evlatlariniz ile güzel sağlıklı günlere gelmişsiniz Allah'ın izniyle
Size hususi dualar edeceğim.

Canım yalnız değilsin bende aynı haldeyim çevremdeki mutlu insanlara çatar oldum geçecek allahın izniyle. Sabretmekten başka çare yok gibi.

Emzirme sütyenlerinin de desteklisi var herşeyi düşünmüşler atletinde bile destek olanlar var heyet rahatlar

Suwen invisible soft sütyeni tek geçerim. Ben ne yaşamışım bunca sene ya oldum alınca.

Kızlar benim birkaç gündür farkettiğim su gibi akıntılarım var böyle çay kaşığı kadar sanırım ama gün içinde ara ara görüyorum ve biraz korktum açıkçası. Bu durumu yaşayan var mı

Ben uzun zamandır kendi kıyafetlerimi pant giyemiyorum. Enox iğne vurduğum için karnım çok çıkmış olmasa bile iğne yerlerim acıyor. Allahtan yaz da elbiselerle tulumlarla geçiştiriyorum

Kizlar 13 haftadir ilk defa cesaret edip cinsel iliski yasayabildim ama siz korunuyor musunuz doktorum boyle bi detay vermemisti ama iceri bosalinca bisey olur mu simdi anksiyete oldum nolur cevaplayinn
Bizim dr özellikle uyardı sperm rahim ağzında yumuşama yapıyormuş hatta vajinal doğum isteyenlere son günlerde öneriliyor

Kizlar 13 haftadir ilk defa cesaret edip cinsel iliski yasayabildim ama siz korunuyor musunuz doktorum boyle bi detay vermemisti ama iceri bosalinca bisey olur mu simdi anksiyete oldum nolur cevaplayinn
Bizim dr özellikle uyardı sperm rahim ağzında yumuşama yapıyormuş hatta vajinal doğum isteyenlere son günlerde öneriliyor
İlk hamileliğimde yaptırdım ama bu sefer tetanozu karma aşıya çevirdiler dedi hemşire. E biz denek miyiz dedim ikna etmeye çalıştı çünkü aşı yaptırmazsak aile hekimleri ceza yiyor. Sezeryan doğum olmama rağmen şimdilik aşı düşünmüyorum

Mide bulantısı ağız acılıgi ne zaman geçti benim takatim kalmadı. Psikolojik ve fizyolojik olarak çok zor durumdayım. Zaten plansz gebelik ti birde ikiz. Bilmiyorum ne yapacağım
Henüz geçmedi 14. Haftadayım ama tecrübe ettiğime göre 16 civarı geçiyor Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin bebişler

Alt için yüksel bel büyük beden külotlar iyi oluyor lcw den aldım üst içinde balensiz pamuklular var onlar rahat oluyor göğüsler birden çatlıyor bide bol bol nemlemdirib doğum sonrası büyüklükleri iki kata çıkıyor

Aynen bende o haldeyim bir şeyinde tadı yok zorluyorum yutamıyorum bile çok sakız çiğnemekte gaz yapıyor zaten ga zbombası olduğum için sakızda çiğneyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…