- 11 Nisan 2025
- 259
- 174
- 18
Bana da hicbir kiyafetim olmamaya basladi ne ic camasiri ne normal kiyafet cok kilo aldigimdan degil ama hepsi uzerime oturan seylermis megerse oversize giymeyi zaten pek sevmem elbiseler desen belden oturtmali simdi hepsi sıkıyor ne giyecegimi sasirdim bi tane hamile pantolonu almistim ustumden cikarmiyorum bi onunla rahatimCanım kaçıncı haftandasın? Benimde mide bulantım var ilaç kullanıyorum herkes bir kaç hafta daha artık geçecek diyor bekliyorum geçmesini bazen ağlıyorum. Evde olsam belki daha kolay geçiricem ama işte zorlanıyorum. Biraz önce içimdeki sütyeni çıkarıp attım sinirden baskı yapıyor kalınlaştı sırtım göğüslerim büyüdü bir de o sıkıyor iyice midem bulanıyor. Allah yardımcımız olsun ne ağzıma bir lokma atmaya geliyor ne açlığa çok zor geçiyor benimde.
Balensiz desteksiz pamuklu emzirme sütyenlerini deneyebilirsin ben şimdiden aldım gayet rahat özellikle yazın ilerde de lazım olacak zatenİc camasiri konusunda ne yapicaz nasil bir sey almamiz gerekir ilerleyen aylari da dusunerek ben destekli kullaniyordum ama sanki hamileler ve lohusalar daha farkli camasirlar takiyor pek bilgim yok
O zaman kilo almamak gayet doğal endişelenmeyin13. Haftadayım
Mide bulantısı ağız acılıgi ne zaman geçti benim takatim kalmadı. Psikolojik ve fizyolojik olarak çok zor durumdayım. Zaten plansz gebelik ti birde ikiz. Bilmiyorum ne yapacağım
Teşekkür ederimhiç geçmeyecek gibi halim kalmadı psikolojik olarak bitigim. Kendimi suçlu hissediyorum bazı konularda, Allah nasip etti evet.
3.Gebelik ikiz neredeyse milyonda bir.. Bilmiyorum sadece dua istiyorum. En azından sağlıgima kavussaydim
Maddi manevi zorluğuna kendimi alıştiraktim ama canımın derdine düştüm.
Hamile olan herkes mutlu. Dilerim bende o evreye geçerim
Tükendim. Okuyan herkesten dua bekliyorum.
Canım yalnız değilsin bende aynı haldeyim çevremdeki mutlu insanlara çatar oldum geçecek allahın izniyle. Sabretmekten başka çare yok gibi.Teşekkür ederimhiç geçmeyecek gibi halim kalmadı psikolojik olarak bitigim. Kendimi suçlu hissediyorum bazı konularda, Allah nasip etti evet.
3.Gebelik ikiz neredeyse milyonda bir.. Bilmiyorum sadece dua istiyorum. En azından sağlıgima kavussaydim
Maddi manevi zorluğuna kendimi alıştiraktim ama canımın derdine düştüm.
Hamile olan herkes mutlu. Dilerim bende o evreye geçerim
Tükendim. Okuyan herkesten dua bekliyorum.
Emzirme sütyenlerinin de desteklisi var herşeyi düşünmüşlerİc camasiri konusunda ne yapicaz nasil bir sey almamiz gerekir ilerleyen aylari da dusunerek ben destekli kullaniyordum ama sanki hamileler ve lohusalar daha farkli camasirlar takiyor pek bilgim yok
Suwen invisible soft sütyeni tek geçerim. Ben ne yaşamışım bunca sene ya oldum alınca.İc camasiri konusunda ne yapicaz nasil bir sey almamiz gerekir ilerleyen aylari da dusunerek ben destekli kullaniyordum ama sanki hamileler ve lohusalar daha farkli camasirlar takiyor pek bilgim yok
Ben de şuan 12+2 yim. 11+5 te doktora gittiğimde %90 kız dediKizlar 12+2 olduk
Bugun ikili tarama icin kan verdim
Doktor bacak arasini gordu yuzde 90 demisti bugun %1oo kiz dedi
Bu haftada cinsiyeti netlesen var mi
Bizim dr özellikle uyardı sperm rahim ağzında yumuşama yapıyormuş hatta vajinal doğum isteyenlere son günlerde öneriliyorKizlar 13 haftadir ilk defa cesaret edip cinsel iliski yasayabildimama siz korunuyor musunuz doktorum boyle bi detay vermemisti ama iceri bosalinca bisey olur mu simdi anksiyete oldum nolur cevaplayinn
Bizim dr özellikle uyardı sperm rahim ağzında yumuşama yapıyormuş hatta vajinal doğum isteyenlere son günlerde öneriliyorKizlar 13 haftadir ilk defa cesaret edip cinsel iliski yasayabildimama siz korunuyor musunuz doktorum boyle bi detay vermemisti ama iceri bosalinca bisey olur mu simdi anksiyete oldum nolur cevaplayinn
İlk hamileliğimde yaptırdım ama bu sefer tetanozu karma aşıya çevirdiler dedi hemşire. E biz denek miyiz dedim ikna etmeye çalıştı çünkü aşı yaptırmazsak aile hekimleri ceza yiyor. Sezeryan doğum olmama rağmen şimdilik aşı düşünmüyorumKizlar tetanoz asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz bana her gittigimde su hafta cagiricaz 2 doz yapicaz diye hatirlatma yapiyorlar ama ben sosyal medyada gorduklerimden cok etkilendim dusuk yasayanlar erken dogum yapanlar vs yani bunu yaptirmasak ne gibi bi sorunla karsilasiriz ondan da korkuyorum
Bende 14 bitiyor aynı kilodayım bence bu avantaj ilerleyen haftalarda seri kilo alınıyor zatenBen de öyle henüz kilo almadım. 14. Haftaya kadar normal diyorlar umarım öyledir
Henüz geçmedi 14. Haftadayım ama tecrübe ettiğime göre 16 civarı geçiyor Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin bebişlerMide bulantısı ağız acılıgi ne zaman geçti benim takatim kalmadı. Psikolojik ve fizyolojik olarak çok zor durumdayım. Zaten plansz gebelik ti birde ikiz. Bilmiyorum ne yapacağım
Alt için yüksel bel büyük beden külotlar iyi oluyor lcw den aldım üst içinde balensiz pamuklular var onlar rahat oluyor göğüsler birden çatlıyor bide bol bol nemlemdirib doğum sonrası büyüklükleri iki kata çıkıyorİc camasiri konusunda ne yapicaz nasil bir sey almamiz gerekir ilerleyen aylari da dusunerek ben destekli kullaniyordum ama sanki hamileler ve lohusalar daha farkli camasirlar takiyor pek bilgim yok
Aynen bende o haldeyim bir şeyinde tadı yok zorluyorum yutamıyorum bile çok sakız çiğnemekte gaz yapıyor zaten ga zbombası olduğum için sakızda çiğneyemiyorumBende 12. haftaya girdim canı artık herkes azalacağını söylüyor sabırla bekliyorum. Yemeye çalışıyorum ama ağzımda da tat yok hep kötü bir tat şimdi bir kaç gündür sakız çiğneyerek ağzımın tadını değiştirmeye çalışıyorum. Şöyle bir 4 aylık falan olsaydık 4 aydan sonra geçiyor. Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu.
Nub dan kiz demistim canim sana hayirli olsunKizlar 12+2 olduk
Bugun ikili tarama icin kan verdim
Doktor bacak arasini gordu yuzde 90 demisti bugun %1oo kiz dedi
Bu haftada cinsiyeti netlesen var mi
13. Haftadayım canım senYaaa kaçıncı haftadasın canm stres oluyorum ağrı oldukça doktor kontrolüme daha iki hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?