Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83
Nub teorisine göre çıkıntı erkek çıkıntısı degil düz ve 3 çizgi yani bana sorarsan yüzde 80 kız haklı çıkarsam yaz lütfen tersi olursada yaz ama
Rica etsem benimkini de bakar msın

Eklentiler

• 1000015622.webp
    22 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000015628.webp
    29 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar kaç haftada bir kontrole gittiniz? 3 haftayı geçtiniz mi hiç?
ayda bır cagırıyorlar en son 21 ınde gıtmıstım bu sefer 22 sınde gıdıcem nasıpse sonra da 20. haftada detaylı ıcın gıtmeyı dusunuyorum en gec 21 de. ogluma hamılelıgım oncesı kayıplarım olunca doktora daha sık gıtmeyı ıstedım hep ıcım cık cık merak edıyorum korkuyorum falan stres olacagıma gıdıp goreyım dıyordum 2 haftada da gıttıgım oldu 3 haftada da. :) sımdı daaha rahatım sukur. allahım nasıp edede boyle ayda bırle devam ederım. son donem zaten 2 haftaya sonra 1 haftaya dusuyor sıklasıyor kontroller:)

Kızlar klima çarptı iki gündür çok kötüyüm parol içsem bir şey olur nu
canım benım gecmısler olsun. agrı sızı ıcın soruyorsan parol en hafıf zararsızı. parasetamol bebege bıle verıyorlar. ama oksuruk akcıgerde enfeksıyon falan sıkayetın olursa dut kurusu tuket. cay gıbı demleyıp de ıcebılırsın de dr una danıs tabı de bana kan yapar ıc bsey olmaz demıstı :))

kızlar devlet hasanesınde ya da arastırma hastanesınde takıp yaptıran var mı? detaylı ultrason yapıyor mu?
Ankara'da Etlik şehir hastanesinde yapıldığını biliyorum,muhtemelen bilkentte de yapıyorlardir.
Yalnız 10-12 haftalıkken doktorun yönlendirmesi ile radyolojiden galiba size randevu veriyorlar, erken alınmazsa sıra bulmak çok imkan dahilinde olmuyor.

Foto verirse at buraya yorumlayalim

Bende izmirdeyim ozelde yaptirdim gecen hafta 2bin tl idi
Doktor 1 hafta sonra whatsapptan yaz bana sonuclari yorumlayarak aticam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…