- 17 Mayıs 2025
- 204
- 102
- 18
4 haftada 1 gidiyorum ben canım. Sadece ilk keseyi gördük sonra kalp atışı o zaman 2 hafta arası olmuştuKızlar kaç haftada bir kontrole gittiniz? 3 haftayı geçtiniz mi hiç?
Ayy benim de göbeğim çok kıllandı şok oluyorum gördükçeEvet ozellikle göbeğim eşimle yarışır durumda açmaya utaniyorum
Rica etsem benimkini de bakar msınNub teorisine göre çıkıntı erkek çıkıntısı degil düz ve 3 çizgi yani bana sorarsan yüzde 80 kız haklı çıkarsam yaz lütfen tersi olursada yaz ama
ayda bır cagırıyorlar en son 21 ınde gıtmıstım bu sefer 22 sınde gıdıcem nasıpse sonra da 20. haftada detaylı ıcın gıtmeyı dusunuyorum en gec 21 de. ogluma hamılelıgım oncesı kayıplarım olunca doktora daha sık gıtmeyı ıstedım hep ıcım cık cık merak edıyorum korkuyorum falan stres olacagıma gıdıp goreyım dıyordum 2 haftada da gıttıgım oldu 3 haftada da. :) sımdı daaha rahatım sukur. allahım nasıp edede boyle ayda bırle devam ederım. son donem zaten 2 haftaya sonra 1 haftaya dusuyor sıklasıyor kontroller:)Kızlar kaç haftada bir kontrole gittiniz? 3 haftayı geçtiniz mi hiç?
canım benım gecmısler olsun. agrı sızı ıcın soruyorsan parol en hafıf zararsızı. parasetamol bebege bıle verıyorlar. ama oksuruk akcıgerde enfeksıyon falan sıkayetın olursa dut kurusu tuket. cay gıbı demleyıp de ıcebılırsın de dr una danıs tabı de bana kan yapar ıc bsey olmaz demıstı :))Kızlar klima çarptı iki gündür çok kötüyüm parol içsem bir şey olur nu
Ankara'da Etlik şehir hastanesinde yapıldığını biliyorum,muhtemelen bilkentte de yapıyorlardir.kızlar devlet hasanesınde ya da arastırma hastanesınde takıp yaptıran var mı? detaylı ultrason yapıyor mu?
Bende suan 15+3 teyim daha gidemedim 14 16 arasi ogreniliyormus az once biri dediKızlar 13+3 teyim gitsem cinsiyet belli olur mu sizler kaçta öğrendiniz
Kil olunca erkek mi oluyormusAyy benim de göbeğim çok kıllandı şok oluyorum gördükçeacaba benimki de mi erkek ya 2 gün sonra öğrenicez
Bende yaptirdim ama daha gidemedim doktora sonucu e nabizdan bakilabiliyormuKizlar ikili tarama iicn kan almislardi papp a degeri 2872 gelmis normal mii
Bilmiyoruz bu da yeni hurafemizKil olunca erkek mi oluyormusbenim gobegimdede killar aldi basinj gitti
Bende çok kıllandım ya. İlk öğrenen yazsın bakalım hurafe tutuyor muBilmiyoruz bu da yeni hurafemizbirisi öyle yazmış kıllanma erkek bebek testosteron salgıladığı için ondan oluyo diye
E nabizdan evet betaya ve papp a diye bir seye bakmislar sonradan rapor mu cikiyor bilmiyorum ama bilen var miiBende yaptirdim ama daha gidemedim doktora sonucu e nabizdan bakilabiliyormu
Canım bulantı yada kusma flan oluyormu senin veya kızlarında olmusmuydu bunda nasıl Bi farklılık varmi14+2 haftalık oldum siz inşallah rabbim gönlümüze göre versin
Bende hap kullaniyorum eski kiloma dondumayyyy geçmiş olsun... bende bulantı olmadı ama çok kilo aldım
:)
Elbette paylaşacağım. :) fetal dna 10 güne çıkarNub teorisine göre çıkıntı erkek çıkıntısı degil düz ve 3 çizgi yani bana sorarsan yüzde 80 kız haklı çıkarsam yaz lütfen tersi olursada yaz ama
Foto verirse at buraya yorumlayalimAllahım bu mesajını görünce heyecandan kalp atışlarımı kulaklarımda duyuyorum sanki. İlk bebeğim olucak Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tabi hepimize de aklımdakiyle kalbimdeki bir değil işte aklım erkek diyor gönlüm kız diyor :)
Bende izmirdeyim ozelde yaptirdim gecen hafta 2bin tl idiCanım şehir hastanesinden memnun musun ben özel doktora gidiyorum ama ikili taramaya 2500 lira vermekte ne bileyim ya çok geldi. İkili taramayı devlet hastanesinde yaptırıcam. En azından şu tetkikleri yaptırabileceğim güvenilir bir doktor arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?