Memiklerimde zaten fibrokistler var benim. Yılda bir veya 2 yılda bir takip ettiriyorum. 26 sına radyoloji doktorumdan randevu aldım bakalım. Sağolasın canımmDoğum sonrası olmuştu benim süt bezleri ile ilgili ama sanki şu an erken bunun için bilemedim canım bir doktoruna danış istersen için rahat eder
Kaç haftalık oldun canım şuan ? Ben hiç birşey hissetmiyorumBende haftaya gideceğim canım, sonra doktor ayda 1 gel dedi. Siz cinsiyet hissediyor musunuz
Benim 9 hafta ama doktor biraz ilerde dediKaç haftalık oldun canım şuan ? Ben hiç birşey hissetmiyorumzor buldum Oyüzden cinsiyet benim için hiç önemli deil sağlıklı olsunda yani merak ediyorum muhtemelen 3 hafta sonra giderim doktora ozaman öğrenmiş olurum
MaşallahKızlar bu arada benim Fetal DNA sonucum çıkmışş :) Allaha şükür hiçbir sorun yokk
Oldu ama kağıda yazılı pasta ve süs malzemelerini ayarladım bugün kağıdı göstere göstereMaşallahcinsiyet belli oldu o zaman
Ayy cok heyecanliOldu ama kağıda yazılı pasta ve süs malzemelerini ayarladım bugün kağıdı göstere göstereYarın cinsiyet partisiyle öğrenicezz kısmetsee kimse bilmiyor olacaak
Ayy cok heyecanline hissediyorsun
Gecmis haftalara ait usg var miKız istediğimiz için ; Erkek
Neden sormadın canım ilerde olsa haftasının değişmesi gerekir çünkü crl yani bebeğin boyutu kaç haftasıyla uyumlu mu bunlar çok önemli dediğim gibi önde gidiyor olsa haftanı değiştirmesi gerekir bende de oldu çünkü 10.haftam olması gerekirken 10+4 haftalık diyor bu önde demek bu şekilde başka şekilde önde olmaz benim bildiğim haftaya yansır size neden söylememiş tuhaf bu gidişinde sor derimBenim 9 hafta ama doktor biraz ilerde dediNeye göre dedi anlamadım açıkcası :) Bana da farketmez ama merak ediyorumm Allah sağlıklı hayırlı evlat versin, olmayanlara da nasip etsin İnşallah
Bana erken döllenme olabilir dedi ihtimal olarak, sizinki neden öndeymiş. Bana öyle gün vermedi. Benim beta hcg de haftasına göre yüksekti. Valla bilmiyorum, kotu birşey olsa söylerdi diye düşündümNeden sormadın canım ilerde olsa haftasının değişmesi gerekir çünkü crl yani bebeğin boyutu kaç haftasıyla uyumlu mu bunlar çok önemli dediğim gibi önde gidiyor olsa haftanı değiştirmesi gerekir bende de oldu çünkü 10.haftam olması gerekirken 10+4 haftalık diyor bu önde demek bu şekilde başka şekilde önde olmaz benim bildiğim haftaya yansır size neden söylememiş tuhaf bu gidişinde sor derim
oglumda da gec dollenme oldu. bunda da. ılk bebegı gordugum hafta 6+ 3 dıye ayarladık bebegın haftasını. sonra 9+4 olacaktı 10+1 cıktı 2 hafta sonra gıttık 12+2 olur dıye beklerken 13+1 cıktı . artık haftalar ılerı gerı oynayacak gelısme gore. adet tarıhını ılk hafta guncellıyorlar genelde. ben de oyle bılıyorumNeden sormadın canım ilerde olsa haftasının değişmesi gerekir çünkü crl yani bebeğin boyutu kaç haftasıyla uyumlu mu bunlar çok önemli dediğim gibi önde gidiyor olsa haftanı değiştirmesi gerekir bende de oldu çünkü 10.haftam olması gerekirken 10+4 haftalık diyor bu önde demek bu şekilde başka şekilde önde olmaz benim bildiğim haftaya yansır size neden söylememiş tuhaf bu gidişinde sor derim
ama ılk ıkı kontrolu devlette olmustum. dr un usgsı kotu dıye ozeldekı dr eger bı hafta daha ılerı cıkarsa 2 haftayı gecerse adet tarıhını ben guncellıycem artık demıstı.Neden sormadın canım ilerde olsa haftasının değişmesi gerekir çünkü crl yani bebeğin boyutu kaç haftasıyla uyumlu mu bunlar çok önemli dediğim gibi önde gidiyor olsa haftanı değiştirmesi gerekir bende de oldu çünkü 10.haftam olması gerekirken 10+4 haftalık diyor bu önde demek bu şekilde başka şekilde önde olmaz benim bildiğim haftaya yansır size neden söylememiş tuhaf bu gidişinde sor derim
Evet canım bende onu anlatmaya çalıştım arkadaşa 9 haftalık denmiş ama gelişimi önde denmiş eğer öyleyse haftasını da değiştirmesi gerekiyordu ama bişey dememiş Oyüzden şaşırdım normalde dediğiniz gibi gelişimi önde yada geride demesi için haftanın değişmesi gerekir benimde 10 olması gerekirken 10+4 demişti gibioglumda da gec dollenme oldu. bunda da. ılk bebegı gordugum hafta 6+ 3 dıye ayarladık bebegın haftasını. sonra 9+4 olacaktı 10+1 cıktı 2 hafta sonra gıttık 12+2 olur dıye beklerken 13+1 cıktı . artık haftalar ılerı gerı oynayacak gelısme gore. adet tarıhını ılk hafta guncellıyorlar genelde. ben de oyle bılıyorum
Kötü bişey vardır demiyorum canım yanlış anlama bebek önde demek ne anlama geliyor onu anlatmak istedim nedeni gelişimi hızlı demek yaniBana erken döllenme olabilir dedi ihtimal olarak, sizinki neden öndeymiş. Bana öyle gün vermedi. Benim beta hcg de haftasına göre yüksekti. Valla bilmiyorum, kotu birşey olsa söylerdi diye düşündümHatta sağlıklı vs dedi.
Yok teşekkür ederim çok iyi yaptınız, ben gidince sorayım.Kötü bişey vardır demiyorum canım yanlış anlama bebek önde demek ne anlama geliyor onu anlatmak istedim nedeni gelişimi hızlı demek yaniben 10 haftalıkken gittim 10+4 dedi bana hızlı büyümüş dedi Oyüzden size nasıl önde dedi merak ettim öyle demesi için ultrason da boyutu artıyor bebeğin ona göre haftası otomatik belirleniyor crl var o bebeğin boyunu gösteriyor baştan popoya ölçümü
Benimde öyle sözde özel ama özel demeye bin şahit ister Oyüzden memlekete gitmek istiyorum ultrason cihazları çok kötü buranın canım aslında sen sormadan hastasını söyler genelde doktor ama birde verdiği fotoğrafda da yazıyor hem crl hemde haftası bu gidişinde dikkat et görürsün inşallah sağlıklı olsunda haftası boyutu değişir bazen herkeste hemen hemen böyleYok teşekkür ederim çok iyi yaptınız, ben gidince sorayım.Evet boyu büyük haftasına göre. Ben ilk beta hcg haftasına göre yüksek çıkınca başka bir doktora sorgulamıştım, o uyumlu demişti ama değildi. Haftaya gidince konuşurum, bulunduğum yerde özel hastane de iyi değil
Maşallah canım sağlıkla kucaklaArkadaşlar bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda tam 14. Haftamdayım veeeee cinsiyeti öğrendikben hissetmiştim biliyordum zaten erkekmiş
Amin canım teşekkür ederimMaşallah canım sağlıkla kucakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?