Bu bebegin cinsiyeti belli mi pekioglumda da gec dollenme oldu. bunda da. ılk bebegı gordugum hafta 6+ 3 dıye ayarladık bebegın haftasını. sonra 9+4 olacaktı 10+1 cıktı 2 hafta sonra gıttık 12+2 olur dıye beklerken 13+1 cıktı . artık haftalar ılerı gerı oynayacak gelısme gore. adet tarıhını ılk hafta guncellıyorlar genelde. ben de oyle bılıyorum
Ay amin kolaylıkla doguralim inşallahBenim yengemde öyle arabada suyu gelmiş hastaneye girdikten 10 dk sonra bebek kucağındaydı :) Yani su ile doğum arası maksimum 40 dk :) Tabi 3. çocuktu onun da etkisi vardır tabi birde bebişimiz ufaktı 2.5 kilo civarıydı. Ama hep dua ederim Allah öyle güzel doğum nasip etsin diye :)
Ayyy hadi bakalım bize de yaaaazAyy benim de göbeğim çok kıllandı şok oluyorum gördükçeacaba benimki de mi erkek ya 2 gün sonra öğrenicez
Maşallah gruba bir erko daha eklendiArkadaşlar bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda tam 14. Haftamdayım veeeee cinsiyeti öğrendikben hissetmiştim biliyordum zaten erkekmiş
Ay ay ay daha diğer haberi kutlarken maşallah bu sene kesin erkek senesiArkadaşlar bizim fetal DNA sonucumuz çıktı temiz çok şükür
Burada birkaç kere bahsetmiştim cinsiyet sonucunu kız kardeşim öğrenecek parti yapacak bize sürpriz olacak ama tatilde olduğu için Ağustos başında döndüğünde partiyi yapacak nasıl bekleyeceğiz falan diye düşünüyorduk
Sonuç çıktığı gibi kardeşim doktora yazmadığı için doktorun aklından tamamen çıkmış biz kontrole gittiğimizde odaya bir girdik gözünüz aydın oğlunuz olacak dedi Biz de öyle bir şok ki
Ayrıca buradan erkek tahmininde bulunan arkadaşları kutluyorum hepinize 100 puan
aegamze canım bizim cinsiyeti de erkek olarak tabloya girebilirsin
Ay erkek olduğunu biliyordum ama yine de bir afalladım nasıl olcak bu işMaşallah gruba bir erko daha eklendihepimize huni alcam
2026 ya erkekli girişler yapacağızAy ay ay daha diğer haberi kutlarken maşallah bu sene kesin erkek senesi
Uzulme hep beraber atlaticaz bu süreci teselli ederiz birbirimiziAy erkek olduğunu biliyordum ama yine de bir afalladım nasıl olcak bu iş
Benim crl de hesapladığım hafta yazıyor ama doktor bebek önde dedi. Anlamadım. Çok merak ettim şimdi :) Ama doğru bilgi verilmemesi yanlışBenimde öyle sözde özel ama özel demeye bin şahit ister Oyüzden memlekete gitmek istiyorum ultrason cihazları çok kötü buranın canım aslında sen sormadan hastasını söyler genelde doktor ama birde verdiği fotoğrafda da yazıyor hem crl hemde haftası bu gidişinde dikkat et görürsün inşallah sağlıklı olsunda haftası boyutu değişir bazen herkeste hemen hemen böyle
Nüfus çoğunluğu bu gruptan cikicak sanırım2026 ya erkekli girişler yapacağız
Çin takvimi ne diyordu? Hayırlı olsun bu aradaArkadaşlar bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda tam 14. Haftamdayım veeeee cinsiyeti öğrendikben hissetmiştim biliyordum zaten erkekmiş
TeşekkürlerÇin takvimi ne diyordu? Hayırlı olsun bu arada
Erkek gibi ya
Hiç anlamam ama bence de ahhahaErkek gibi ya
Parol iç dedi artık idare edeceğim uyudum sürekli geçer inş canımCanım doktoruna sor istersen ama benimde geçen çok başım ağrıdı yuvarladım bir parol. Aman ateşini kontrol et. Ateşinin çıkması ilaçtan daha çok etkiler sonuçta bebişi. Allahın izniyle istirahat edersen geçer 1-2 güne en geç inşallah
Yaaa çok teşekkür ederimcanım benım gecmısler olsun. agrı sızı ıcın soruyorsan parol en hafıf zararsızı. parasetamol bebege bıle verıyorlar. ama oksuruk akcıgerde enfeksıyon falan sıkayetın olursa dut kurusu tuket. cay gıbı demleyıp de ıcebılırsın de dr una danıs tabı de bana kan yapar ıc bsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?