18 deyim canım. Böyle aşırı hissetmiyorum minik bir dokunuş oluyor gidiyorKaçıncı haftasın canım ben hissetmiyorum yaaaa şimdi de bunu kafama takıyorum 18. Haftaya yeni girdim bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 deyim canım. Böyle aşırı hissetmiyorum minik bir dokunuş oluyor gidiyorKaçıncı haftasın canım ben hissetmiyorum yaaaa şimdi de bunu kafama takıyorum 18. Haftaya yeni girdim bende
Ben 17+4te hissetmeye başladım ilk bebiş hem de bilemedim yaBen dün sordum doktoruma 18+3 benim de hissetmiyorum dedim zaten hissediyorum desen de inanmam dedi 500 gram alti hissedilmezmis genelde bağırsak hareketiyle karistirilir dedi
Bilmiyorum kiYaşim şuan 29, bn sezeryende baglaticam bağlarız dedi eş imzasıyla olmuyor mu
Çok şükür sıkıntı yokmuş hissedememem normalmiş çünkü biraz sakin bi kızım varmış elhamdülillahİnşallah canım bizeede haber et içimiz rahatlasınaaaa görürsün baya haftası iyi
30alti olllmuyorda yeni yılda 30oluyorum yaparlar imzayla bence özel hastaneler yaparyaBilmiyorum ki![]()
Lansinoh sürmeye başlasak mi napsakKizlar dunden beri gogus uclarim aciyor ya ilginc bir sekilde![]()
Sağlikla gelsin canimÇok şükür sıkıntı yokmuş hissedememem normalmiş çünkü biraz sakin bi kızım varmış elhamdülillah%100 emin olamamakla beraber büyük ihtimal kız, sen kızın olacak diye düşün dedi
![]()
Neee şimdiden miÇatlak onlar. Kaşıma hiç kaşındıkça yağ sür badger marka öneririm
göğüs uçlarının ağrısı normal canım ek olarak bişey yapma ılık duş iyi gelir geçiyor o zamanlaKizlar dunden beri gogus uclarim aciyor ya ilginc bir sekilde![]()
Ben 16 dan beri hissediyorum.Yani gazla tekmeyi de ayırt ediyor insan.Dun iki kere karnıma bastırdım hop bir tekme geldi meselaBen 17+4te hissetmeye başladım ilk bebiş hem de bilemedim yabenimki 500 gr olmuş olamaz şimdiden
Tam 2 hafta önce en son oğlumu gördüm. Plasenta öndeymiş. Bende bir an önce hissetmek istiyorum. Ne güzel sizin hissetmenize sevindim.Bende 16 haftalığım plasentam arkada olduğu İcin erken hısetım siz yuruyunce böyle karnınıza ağrı falan girmiyor mu yada böyle olmadık yerlerde kucuk kucuk ağrılar hısetmıyor musunuz yada kıpırtılar
Benimde sizin gibi sol tarafıma yatınca ağrı oluyor ve dokunduğumda sertlik var. Sanırım oğlum orda. Sırt üstü yada sağ tarafıma yatınca iyi hissediyorum. Kızımda hiç böyle olmamıştı.Sol tarafa yatınca mesela ağrı hissediyorum sertleşiyor arada ağrıyor küçük küçük dediğiniz gibi ama hareket denilince kelebek kanadı şeysi falan geliyor aklıma![]()
12kg mı. Ağırlıkla spor yapmak konusunda bile çok uç fikirler var. 1kg dumbell ile çalışın diyorlarKaçıncı haftadasın canım bir risk mi gördü de yasakladı acaba. Bide dönüp dönmemesine bakmak için çok erken değil mi daha ya. Ben geöen 14. Haftada gittiğinde baş aşağıydı iki gün sonra baksak farklı olacak dedi mesela
Bana doktorım 12 kg a kadar ağırlık serbest demiştii
Benim 11 de netleşmişti canım o yüzden ben ufak ufak kıyafet biberon müslin tarzı başladım
Yok ya haklısın ayırt ediliyorBen 16 dan beri hissediyorum.Yani gazla tekmeyi de ayırt ediyor insan.Dun iki kere karnıma bastırdım hop bir tekme geldi meselagaz bu kadar eş zamanlı olmaz.Doktorlar bazen her şeyi bilmiyorlar
![]()
Tabikide bir çok kezPeki doktorların cinsiyet konusunda yanıldığını gördünüz mü![]()
17+5 te hissettimkızlar merhaba, ilk gebeliğim 17+4teyim bebek hareketlerini hiç hissetmedim, kaçıncı hafta da hissetiniz?