Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat göre 6+4 amaçok sevindim gözün aydıntam olarak kaç haftalıksın şuan ?
Bende de mide bulantısı yok henüz. Dün sabah çok az bulanmıştı uyandığımda ama bişeler yiyince geçti sonra da bir daha olmadı henüz. Uyanınca su ve portakal suyu ile güne başlıyorum ben. Önceden sert filtre kahve ve sigarayla günü başlatırdım . Hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım :)))Ya bende oyleyim sağlıksız olan her şeyi canim istiyor ve sıfır mide bulantısı yaşıyorumiyi mi kötü mü bilemedim ya
![]()
Aman iyi yapmışsın canim sigara iyi bişey değil zaten umarım hiç icmezsin.Ay varya bende öyle halsizim ki normalde 2 saatte yapacağım işi tam 6 saatte yaptım.Yata kalka bı hal oldum.Bide çok mutsuzum ya depresyonda gibi halim hiç yokBende de mide bulantısı yok henüz. Dün sabah çok az bulanmıştı uyandığımda ama bişeler yiyince geçti sonra da bir daha olmadı henüz. Uyanınca su ve portakal suyu ile güne başlıyorum ben. Önceden sert filtre kahve ve sigarayla günü başlatırdım . Hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım :)))
Kacla öğrendin canim ve kaç çıkti şimdi? İlk gebeligin miArkadaşlar bugün bir lekelenmem oldu 5 arti 5 bugun normalde dr a gittim kan verdim betam gerilemis sanirim dusuk mü oluyorTam fikre alistirmistim kendimi simdide bu
Ben de sadece eşim biliyorBen daha bekliyicem kötü bı tecrübem olduğu için daha anama bile söylemedim![]()
Benim de sat 13 nisan.Sat 13 Nisan Cuma beta 5400 dü bi daha da baktırmadım topun ucunda gibiyim![]()
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar sat 16 nisan 1 gun gecikince beta verdim 802 cikti nasil sizce. Ne zaman doktora gideyim guruba ekler misiniz![]()
Daha ağzıma sürmem sigara anne oluyorum!Aman iyi yapmışsın canim sigara iyi bişey değil zaten umarım hiç icmezsin.Ay varya bende öyle halsizim ki normalde 2 saatte yapacağım işi tam 6 saatte yaptım.Yata kalka bı hal oldum.Bide çok mutsuzum ya depresyonda gibi halim hiç yok![]()
Ay iradenize hayran kaldım helal olsun bende öğrenir öğrenmez daha hafifini aldım azalttım ama bırakamıyorum yaDaha ağzıma sürmem sigara anne oluyorum!
Ay inanır mısın ben de öyleyim. Hep uykulu hep yorgun ve hep bir şeyler yeme isteği![]()
Kuzum lütfen lütfen bırak şuan şu dakika bırak lütfen! Ben hiç bir zaman tiryaki değildim sadece günde 2 3 tane kahve ile içmeyi seviyordum veya alkol aldığım zaman. Fakat bebek için aşırı zararlı ve anne için de tabi ki.Ay iradenize hayran kaldım helal olsun bende öğrenir öğrenmez daha hafifini aldım azalttım ama bırakamıyorum ya![]()
Tabi öyle içmen bırakırken daha kolay olmuştur yavrum 13 senedir günde iki pakete varana kadar sürekli içiyorum. Bir anda bırakmak nedense o kadar zor geliyor ki benimde çevremde hep içiyordu arkadaşlarım maşallah sağlıklı doğurdular ama diyorum hep ona olan bana olacak diye bişey yok diye sanırım ben daha idrak edemedim o yüzden olabilir bilmiyorum sat 12 geçen hafta salı 45 değerle öğrendim yaşadığım yerde haftanın belirli günleri kan alınıyor yani yarın tam bir hafta sonra verebileceğim bir arttığını görseydim dank edecek gibi belirtimde yok denecek kadar az oluyor ondan sanırım aslında çok istiyorum bırakmak işte senin normalde içtiğim dediğin halin kadar içiyorum günde 3 falan yarın hayırlısıyla sonucu iyi alırsam bırakacağım sanırım neden yarı yarıya bir ihtimal de sağlığını riske atayım ki yani demiKuzum lütfen lütfen bırak şuan şu dakika bırak lütfen! Ben hiç bir zaman tiryaki değildim sadece günde 2 3 tane kahve ile içmeyi seviyordum veya alkol aldığım zaman. Fakat bebek için aşırı zararlı ve anne için de tabi ki.
Benim kuzenim yıllar önce senin gibi hafifine geçti ve içmeye devam etti, bebeği özürlü doğdu şuan hala özürlü iyileşme şansı yok ne yürüyebilir ne konuşabiliyor. Lütfen hemen bırak geç olmadan !!!!![]()
3.gebelik 132 beta ile ogrendim 550 lere cikmisti az evvel dr dan geldim 350 ye dusmus kanamam basladı maalesef düşük ile sonuçlandıKacla öğrendin canim ve kaç çıkti şimdi? İlk gebeligin mi
5 haftalıkken gidin canım o zaman karından kese görünüyor.Amin insallahvajinal ultrasona dair cekincelerim var o yuzden 6 haftalikken mi gitsem diyorum
Gayet iyi değerinizKızlar beta cumartesi 6.6ydı bugün 44.4 çıkmış nasıl sizce?
Benim ilk gebeliğim tüp bebek tedavisi oldum emseyde doktorum Nesrin baştuğ kendisi bir muayenehane açtı kurtköy de gebelik takibi de yapıyor artık doğuma kadar birlikteyiz inşallah kendisi ile. Ben inanç konusunda hassas biriyim bu konuda hassasiyetiniz de varsa tavsiye ederimGebelik takip ve doğum için öncelikli olarak Kartal,Pendik civarında tecrübe edip önerebileceğiniz Doktor/Hastane var mıdır acaba ?
Rabbim sabır versin inşallah daha sağlıklı bir gebelik süreciniz en kısa zamanda tekrarlanır da sizi burada yeni anneler grubunda görürüz elbette çok zordur ama bu dönemde ağır anomalisi olan bebeklerde düşük olurmuş o taraftan düşünüp kendinizi lütfen teselli edin3.gebelik 132 beta ile ogrendim 550 lere cikmisti az evvel dr dan geldim 350 ye dusmus kanamam basladı maalesef düşük ile sonuçlandı![]()
İnş güzel haberler alırsın ve bırakırsın canım benim. Hiç bir şey çocuklarımızın ve kendi sağlığımızdan önemli değilTabi öyle içmen bırakırken daha kolay olmuştur yavrum 13 senedir günde iki pakete varana kadar sürekli içiyorum. Bir anda bırakmak nedense o kadar zor geliyor ki benimde çevremde hep içiyordu arkadaşlarım maşallah sağlıklı doğurdular ama diyorum hep ona olan bana olacak diye bişey yok diye sanırım ben daha idrak edemedim o yüzden olabilir bilmiyorum sat 12 geçen hafta salı 45 değerle öğrendim yaşadığım yerde haftanın belirli günleri kan alınıyor yani yarın tam bir hafta sonra verebileceğim bir arttığını görseydim dank edecek gibi belirtimde yok denecek kadar az oluyor ondan sanırım aslında çok istiyorum bırakmak işte senin normalde içtiğim dediğin halin kadar içiyorum günde 3 falan yarın hayırlısıyla sonucu iyi alırsam bırakacağım sanırım neden yarı yarıya bir ihtimal de sağlığını riske atayım ki yani demi