• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kızlar aranızda plasentası önde olan, bitişi rahim ağzına çok yakın olan var mı? Bu sebepten bebeği sürekli alt karında hissediyorum ve vajinal olarak baskı çok. Doktor zamanla yukarı çıkacaktır endişelenme baskı hissini de buna bağlayıp normal dedi ama işte. 2. Hamileliğim bu öbüründe bu kadar baskı hissetmiyordum bu haftalarda
Ayni şeyleri yaşıyoruz. Ben de dün kontrolde doktoruma söyledim yine aynı cevabı aldım. Benim bebeğim yan duruyor sürekli kızımda hiç böyle değildi

Arkadaşlar, sormak istediğim bir şey var. Üç dört gün öncesine kadar rahat giydiğim gebelik taytı ve iç çamaşırları bugün beni çok rahatsız etti. Kışa uygun eşofman altı bulmakta da zorlanıyorum. Sizin memnun kaldığınız geniş iç çamaşırı ve alt giyim ürünleri var mı? Üst olarak bulmak kolay ancak altlarda sorun yaşadım, istediklerim de hep küçük geldi.
Ben 161 boy, 74 kg ile Süwen'in XXL iç çamaşırlarıyla rahat ediyorum, slip külot olanlar, lastikleri sıkmıyor pek. Bi de tayt değil ama kış için şöyle bir şey aldım L beden baya rahat oldu göbeği çok sıkmadı https://www.lefties.com/tr/kadın/gi...692425413.html?colorId=717&parentId=693471034 Size de belki yardımcı olur

Arkadaşlar, sormak istediğim bir şey var. Üç dört gün öncesine kadar rahat giydiğim gebelik taytı ve iç çamaşırları bugün beni çok rahatsız etti. Kışa uygun eşofman altı bulmakta da zorlanıyorum. Sizin memnun kaldığınız geniş iç çamaşırı ve alt giyim ürünleri var mı? Üst olarak bulmak kolay ancak altlarda sorun yaşadım, istediklerim de hep küçük geldi.
Ya bende yasiyorum bu sorunu alirken hamile taytlarindaki yorumlarda 9 ay giydim falan yazmislar ama beni sıkıyor artık esiminkiler de rahat olmuyor zaten o da cok kilolu degil ben bi tulum giyince rahat ediyorum

Back
X