• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Arkadaslar ben bugun kalp atışı duymak icin gittim doktor duydu biz esimle duyamadik fakat gördük fotosunu da cektik hatta..yalniz şöyle bir sıkıntımız var bebegin gelisiminin regl tarihine gore 4 5 gun geriden geldigini soyledi doktor ve bana kan sulandirici igne ve kan sulandirici aspirin verdi..Ruhum cekildi sanki cok tedirgin oldum..Biraz arastirdigimda 15 gune kadar aslinda normal oldugunu gordum fakat doktor yasimdan dolayi tedbir aldigini be ilaclari mutlaka kullanmam gerektigini soyledi..Napacagimi bilemiyorum gercekten 🙏🥲

Yazdim canım yoruma
Arkadaslar ben bugun kalp atışı duymak icin gittim doktor duydu biz esimle duyamadik fakat gördük fotosunu da cektik hatta..yalniz şöyle bir sıkıntımız var bebegin gelisiminin regl tarihine gore 4 5 gun geriden geldigini soyledi doktor ve bana kan sulandirici igne ve kan sulandirici aspirin verdi..Ruhum cekildi sanki cok tedirgin oldum..Biraz arastirdigimda 15 gune kadar aslinda normal oldugunu gordum fakat doktor yasimdan dolayi tedbir aldigini be ilaclari mutlaka kullanmam gerektigini soyledi..Napacagimi bilemiyorum gercekten 🙏🥲
Yani sat a gore 6+5 ultrasyonda 6+1 görünüyor

AYdinlikevlerdeki a life
Canım baktım da Ümran hanım diye bir dr gördüm açıkçası niyeyse yaşı genç geldi medikal part ta bir sürü dr vardı kendi dr un olmasa bile diğer uzman hekimler doğum yaptırırdı bende şimdi üniversite hastanesi hoca arayışına girdim hem uygun hemde en azından tecrübe sahibi hocalar

Ayyy nigdelimisin canım bende nigdeliyin ,😃
evet cnm merkez de asagı kayabası mahallesınden pekı sen
Aaa çok sevindim canım.biz Selçuktayiz daha doğrusu annemler orda.ben hatay'a gelin geldim 🥹
halamlar selcuktaydı bılırım selcugu hatayıda bılırım Hatay reyhanlıda durdum hamileliğimde bir süre ılk evlılıgımde kızımı orda doğum yaptım hatay Antakya’da memnun oldum hemşerim 😇

Bende kan sulandırıcı ve oksapar 4000 lik kullanıyorum Ben de protein c eksikliği var 4 tane kaybım var bu yüzden. Sorması ayıptır yaşınız kaç.ben 39 yaşındayım 😁

Kızlar aranızda Elazığ’da ya da çevresinde yaşayan var mı? Görevimizden dolayı buradayız ve doktor arayışındayım kafam çok karışık..

Dün bende gittim daha yeni başlamış çok az duyuluyordu doktor sorun yok dedi yeni başlamış dedi + Bnmde 6 gün geriden geliyor doktor son adet tarıhıyle alakası yok ben. Ne kadarlık diyorsam o kadarlık dedi bn düşük önleyıcı ilaç ıcıorum demek istediğim korkma nasıpten öteye yok bnde acaba kalbi atıyor mu hala yada durdu mu dıye evham yapıyorum ama rabbim nasıp ettıyse olur üzülme korkma doktor işini sağlama alıyor sana iğne vererek

Back
X