- 17 Mayıs 2025
- 69
- 31
- 3
- 34
Bende bunu merak ediyorum bir kac yeri aradim 70 civari verdi cogu.a life hastanesi 37 bucuk verdi bi tek.sigortada pahali diyorlarSlm kızlar hamile iken sigorta yaptıran varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunu merak ediyorum bir kac yeri aradim 70 civari verdi cogu.a life hastanesi 37 bucuk verdi bi tek.sigortada pahali diyorlarSlm kızlar hamile iken sigorta yaptıran varmı
Hangi a life be Ankaradayım doğum paketlerini çok pahalı ikinci doğumum medikal park ta oldu şuan aradım 85 bin diyorBende bunu merak ediyorum bir kac yeri aradim 70 civari verdi cogu.a life hastanesi 37 bucuk verdi bi tek.sigortada pahali diyorlar
5+1 canımHayirli olsun canim kac haftalikken gordun
5+1 canımKaç haftalıksın canım
Ne zaman bitrcek bacimBendede cok fazla 7 haftadayiz ultrasona gore 2 haftadir uyyamiyorum bile bas dönmesi fazla mise bulantisi sabahlari ve mide bosken cok fazla
Benimde 5+1 balım banada bayramda tatil olmazsa gelirsin dedi olmazsa bayramdan sonra dediYazmışsın 10 gün sonra diye kusura bakmabenim 5+2 de net bir tarih söylemedi o yüzden merak ettim
Hadi hayrlisi olsun naptin gidip bakabildinmi cnmBen 4 haftada 2795 cikti daha 12 saat gecmeden iki katindan da fazla artis oldugu icin doktor ikiz olabilir dedi ..su an 6+4 deyim bugun kontrol var kalp atışı duymak icin bakalim ikinci kese varsa görünebilir
Yazdim canım yorumaHadi hayrlisi olsun naptin gidip bakabildinmi cnm
Yazdim canım yoruma
Yani sat a gore 6+5 ultrasyonda 6+1 görünüyorArkadaslar ben bugun kalp atışı duymak icin gittim doktor duydu biz esimle duyamadik fakat gördük fotosunu da cektik hatta..yalniz şöyle bir sıkıntımız var bebegin gelisiminin regl tarihine gore 4 5 gun geriden geldigini soyledi doktor ve bana kan sulandirici igne ve kan sulandirici aspirin verdi..Ruhum cekildi sanki cok tedirgin oldum..Biraz arastirdigimda 15 gune kadar aslinda normal oldugunu gordum fakat doktor yasimdan dolayi tedbir aldigini be ilaclari mutlaka kullanmam gerektigini soyledi..Napacagimi bilemiyorum gercekten![]()
AYdinlikevlerdeki a lifeHangi a life be Ankaradayım doğum paketlerini çok pahalı ikinci doğumum medikal park ta oldu şuan aradım 85 bin diyor
Dogum paketini ne zaman almak mantikli senceHangi a life be Ankaradayım doğum paketlerini çok pahalı ikinci doğumum medikal park ta oldu şuan aradım 85 bin diyor
AYdinlikevlerdeki a life
Canım baktım da Ümran hanım diye bir dr gördüm açıkçası niyeyse yaşı genç geldi medikal part ta bir sürü dr vardı kendi dr un olmasa bile diğer uzman hekimler doğum yaptırırdı bende şimdi üniversite hastanesi hoca arayışına girdim hem uygun hemde en azından tecrübe sahibi hocalarAYdinlikevlerdeki a life
evet cnm merkez de asagı kayabası mahallesınden pekı senAyyy nigdelimisin canım bende nigdeliyin ,![]()
halamlar selcuktaydı bılırım selcugu hatayıda bılırım Hatay reyhanlıda durdum hamileliğimde bir süre ılk evlılıgımde kızımı orda doğum yaptım hatay Antakya’da memnun oldum hemşerimAaa çok sevindim canım.biz Selçuktayiz daha doğrusu annemler orda.ben hatay'a gelin geldim![]()
Bende kan sulandırıcı ve oksapar 4000 lik kullanıyorum Ben de protein c eksikliği var 4 tane kaybım var bu yüzden. Sorması ayıptır yaşınız kaç.ben 39 yaşındayımArkadaslar ben bugun kalp atışı duymak icin gittim doktor duydu biz esimle duyamadik fakat gördük fotosunu da cektik hatta..yalniz şöyle bir sıkıntımız var bebegin gelisiminin regl tarihine gore 4 5 gun geriden geldigini soyledi doktor ve bana kan sulandirici igne ve kan sulandirici aspirin verdi..Ruhum cekildi sanki cok tedirgin oldum..Biraz arastirdigimda 15 gune kadar aslinda normal oldugunu gordum fakat doktor yasimdan dolayi tedbir aldigini be ilaclari mutlaka kullanmam gerektigini soyledi..Napacagimi bilemiyorum gercekten![]()
Dün bende gittim daha yeni başlamış çok az duyuluyordu doktor sorun yok dedi yeni başlamış dedi + Bnmde 6 gün geriden geliyor doktor son adet tarıhıyle alakası yok ben. Ne kadarlık diyorsam o kadarlık dedi bn düşük önleyıcı ilaç ıcıorum demek istediğim korkma nasıpten öteye yok bnde acaba kalbi atıyor mu hala yada durdu mu dıye evham yapıyorum ama rabbim nasıp ettıyse olur üzülme korkma doktor işini sağlama alıyor sana iğne vererekArkadaslar ben bugun kalp atışı duymak icin gittim doktor duydu biz esimle duyamadik fakat gördük fotosunu da cektik hatta..yalniz şöyle bir sıkıntımız var bebegin gelisiminin regl tarihine gore 4 5 gun geriden geldigini soyledi doktor ve bana kan sulandirici igne ve kan sulandirici aspirin verdi..Ruhum cekildi sanki cok tedirgin oldum..Biraz arastirdigimda 15 gune kadar aslinda normal oldugunu gordum fakat doktor yasimdan dolayi tedbir aldigini be ilaclari mutlaka kullanmam gerektigini soyledi..Napacagimi bilemiyorum gercekten![]()
Eşinizle kan uyuşmazlığınız var mı? İndirekt coombs kayuşmazlığı için yapılıyor. bizde de var kan uyusmazligiİndirekt coombs testi
TORCH testi
Doktorum benden bu testleri istedi bilgisi olan var mı