Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
kızlar hamilelikten önce lazere gidiyordum devam etmemizde bir sakınca var mıdır araştıran oldu mu ya bence tehlikeli diye düşünüyorum 🥹

Kizlar türk kahvesi veya kafein işini nasıl yapıyorsunuz ben sanırım bagimliyim azaltmaya calisiyorum 🥹
Ayy ben tam bir kahve bağımlısıyım günde 5-6 içerim ben ama haliyle dikkat ediyorum. Günde 200 mg kadar izin var yani bir kupa filtre kahve veya 2 fincan türk kahvesine kadar izin var. Ama bunun yanında çay yada içtiğimiz soğuk içeceklerde de kafein oluyor dengelemek lazım. Ben şey aldım ona bakabilirsin Mehmet Efendi'nin kafeinsiz türk kahvesi hiç fena değil görselini atıyorum sana

Eklentiler

• 17477386883575098382049251720614.webp
    17477386883575098382049251720614.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 21
Tamam o zaman canım inşallah bulursun ❤️
Canım ben dün tesadüfen boş bir randevu bulmuştum başka bir doktora, bu sabah gittim sadece kese gorunuyor dedi kalp atışı icin 2 hafta sonra gel dedi, ben normalde biliyosun 26 veya 27si gidicektim bu seferde beni 3 hazirana attı😂 sinirden gülüyorum… yani 2 hafta sonra 2 aylık olcak nerdeyse ya… hadi bir hafta ertelersin de 2 hafta nedir. Zaten hiç ilgili bir doktor değildi oturmam ile kalkmam 30 saniye sürmüştür. Ama ben kararımı verdim 26sı varya o gün özele gidicem. O zaman 7 haftalık oluyorum şansımı denicem. 😐 sende 26sı gidiyordun değilmi ümraniye demiştin sanki

Arkadaşlar burdan herkese seslenmek istiyorum. Bu grupta tablo ne zaman dolacak, kim dolduracak bilgisi olan var mı? Bence kalp atışı duyanlar kesinlikle o tabloda yer almalı. Şu an mesela ben bu grupta kim kalp atışını hangi haftada duydu onu araştırıyorum, ama geriye dönük mesajlara bakmak çok zor yüzlerce mesaj var o yüzden vazgeçtim… tabloda olsaydı hemen okurduk :(

Evet canım doğru diyorsun aslında biraz kafam karışık bu konuda. Şu an ben de 5+4 üm kuzum. Aynı gidiyoruz seninle 😍

Ben daha önce bir kayıp yaşadım bu sebeple biraz ağırdan almak istiyorum. Eğer gidip olumsuz bir şey söylerse beklerken çok kafama takarım kendimi tanıyorum bir hafta dişimi sıkıyam dedim ama içim içimide yiyor merak etmiyor değilim🥹
Kan sonucun çıkınca bir değere bakalım kaç gelecek, daha çıkmadı dimi?
Ona göre haftaya ayarlarsin randevuyu olmadı.

Arkadaşlar burdan herkese seslenmek istiyorum. Bu grupta tablo ne zaman dolacak, kim dolduracak bilgisi olan var mı? Bence kalp atışı duyanlar kesinlikle o tabloda yer almalı. Şu an mesela ben bu grupta kim kalp atışını hangi haftada duydu onu araştırıyorum, ama geriye dönük mesajlara bakmak çok zor yüzlerce mesaj var o yüzden vazgeçtim… tabloda olsaydı hemen okurduk :(
Bende çok merak ediyorum bunu

Ayy ben tam bir kahve bağımlısıyım günde 5-6 içerim ben ama haliyle dikkat ediyorum. Günde 200 mg kadar izin var yani bir kupa filtre kahve veya 2 fincan türk kahvesine kadar izin var. Ama bunun yanında çay yada içtiğimiz soğuk içeceklerde de kafein oluyor dengelemek lazım. Ben şey aldım ona bakabilirsin Mehmet Efendi'nin kafeinsiz türk kahvesi hiç fena değil görselini atıyorum sana
Ay bende tam bir bagimliyimmm kesinlikle bakicam canim teşekkür ettimm.Bu arada naptın kan verdin mi

Ay bende tam bir bagimliyimmm kesinlikle bakicam canim teşekkür ettimm.Bu arada naptın kan verdin mi
Rica ederim canım. Evet sabah verdim devlette 2 hafta sonraya randevu var söyledim öyle deyince kadın doğumcunun isteyeceği bütün tahlilleri istedi bekliyorum şimdi inşallah güzel artış olmuştur 🙏🏻

Rica ederim canım. Evet sabah verdim devlette 2 hafta sonraya randevu var söyledim öyle deyince kadın doğumcunun isteyeceği bütün tahlilleri istedi bekliyorum şimdi inşallah güzel artış olmuştur 🙏🏻
İnşallah canım bize de haber ver mutlaka 🥰

Back
X