- 26 Haziran 2024
- 354
- 199
- 23
ben daha 4+4Kaç haftaliksin benim 6 dan sonra başladı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha 4+4Kaç haftaliksin benim 6 dan sonra başladı![]()
Benim doktorum gün de bir tane içebilirsin demişti. Ama şekerli şuruplu şeyler yasaktıKizlar türk kahvesi veya kafein işini nasıl yapıyorsunuz ben sanırım bagimliyim azaltmaya calisiyorum![]()
Ice latte sezonu gelmeden elveda o zmanBenim doktorum gün de bir tane içebilirsin demişti. Ama şekerli şuruplu şeyler yasaktı![]()
Daha minikk başlar senin de bir iki haftayaben daha 4+4![]()
Yazın yaz günü içimiz yanicak içimizBenim doktorum gün de bir tane içebilirsin demişti. Ama şekerli şuruplu şeyler yasaktı![]()
Haha gerçekten türk kahvesi ile yola devamIce latte sezonu gelmeden elveda o zman![]()
VallahiYazın yaz günü içimiz yanicak içimiz![]()
Ayy ben tam bir kahve bağımlısıyım günde 5-6 içerim ben ama haliyle dikkat ediyorum. Günde 200 mg kadar izin var yani bir kupa filtre kahve veya 2 fincan türk kahvesine kadar izin var. Ama bunun yanında çay yada içtiğimiz soğuk içeceklerde de kafein oluyor dengelemek lazım. Ben şey aldım ona bakabilirsin Mehmet Efendi'nin kafeinsiz türk kahvesi hiç fena değil görselini atıyorum sanaKizlar türk kahvesi veya kafein işini nasıl yapıyorsunuz ben sanırım bagimliyim azaltmaya calisiyorum![]()
Canım ben dün tesadüfen boş bir randevu bulmuştum başka bir doktora, bu sabah gittim sadece kese gorunuyor dedi kalp atışı icin 2 hafta sonra gel dedi, ben normalde biliyosun 26 veya 27si gidicektim bu seferde beni 3 hazirana attıTamam o zaman canım inşallah bulursun![]()
Kan sonucun çıkınca bir değere bakalım kaç gelecek, daha çıkmadı dimi?Evet canım doğru diyorsun aslında biraz kafam karışık bu konuda. Şu an ben de 5+4 üm kuzum. Aynı gidiyoruz seninle
Ben daha önce bir kayıp yaşadım bu sebeple biraz ağırdan almak istiyorum. Eğer gidip olumsuz bir şey söylerse beklerken çok kafama takarım kendimi tanıyorum bir hafta dişimi sıkıyam dedim ama içim içimide yiyor merak etmiyor değilim![]()
Chatgpt tehlikeli diyor canim sormustumkızlar hamilelikten önce lazere gidiyordum devam etmemizde bir sakınca var mıdır araştıran oldu mu ya bence tehlikeli diye düşünüyorum![]()
Teşekkür ederim o zaman ara vereyimChatgpt tehlikeli diyor canim sormustum
Beta değerinden şüpheleniyormuş bazı doktorlar. Bi sıkıntı olsaydı doktor söylerdi bence zaten. İçini ferah tutBos gebelikte belirti oluyor dimi ya
Bende çok merak ediyorum bunuArkadaşlar burdan herkese seslenmek istiyorum. Bu grupta tablo ne zaman dolacak, kim dolduracak bilgisi olan var mı? Bence kalp atışı duyanlar kesinlikle o tabloda yer almalı. Şu an mesela ben bu grupta kim kalp atışını hangi haftada duydu onu araştırıyorum, ama geriye dönük mesajlara bakmak çok zor yüzlerce mesaj var o yüzden vazgeçtim… tabloda olsaydı hemen okurduk![]()
Ay bende tam bir bagimliyimmm kesinlikle bakicam canim teşekkür ettimm.Bu arada naptın kan verdin miAyy ben tam bir kahve bağımlısıyım günde 5-6 içerim ben ama haliyle dikkat ediyorum. Günde 200 mg kadar izin var yani bir kupa filtre kahve veya 2 fincan türk kahvesine kadar izin var. Ama bunun yanında çay yada içtiğimiz soğuk içeceklerde de kafein oluyor dengelemek lazım. Ben şey aldım ona bakabilirsin Mehmet Efendi'nin kafeinsiz türk kahvesi hiç fena değil görselini atıyorum sana
Yok canım çıkmadı henüz e-nabızdan bakacağım gece düşer diye düşünüyorum.Kan sonucun çıkınca bir değere bakalım kaç gelecek, daha çıkmadı dimi?
Ona göre haftaya ayarlarsin randevuyu olmadı.
Rica ederim canım. Evet sabah verdim devlette 2 hafta sonraya randevu var söyledim öyle deyince kadın doğumcunun isteyeceği bütün tahlilleri istedi bekliyorum şimdi inşallah güzel artış olmuşturAy bende tam bir bagimliyimmm kesinlikle bakicam canim teşekkür ettimm.Bu arada naptın kan verdin mi
İnşallah canım bize de haber ver mutlakaRica ederim canım. Evet sabah verdim devlette 2 hafta sonraya randevu var söyledim öyle deyince kadın doğumcunun isteyeceği bütün tahlilleri istedi bekliyorum şimdi inşallah güzel artış olmuştur![]()