• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlar bugun sabah ki verdiğim kanda betam 3556 çıktı . İyi mi sizce ? Nolur yorum yapın ben 5000 falan bekliyordum üzüldüm biraz.

Mayıs 13 beta: 280
Mayıs 15 beta: 675
Mayıs 20 beta: 3556

Yarın akşam ilk özel doktor randevum var. İnş keseyi görürüm 🥹🥹🥹🥹🥹
çok normal canım değerlerin maşallah 🥰

Maşallah gayet güzel artmış . Bu değerle keseyi görürsünüz diye düşünüyorum . Ahh benim kan sonucumda çıksa keşke bi an önce
Vallahi sisteme ha yüklendi ha yüklenecek diye her saat başı baktım gece gece yüklediler. İnş sizinki de en yakın zamanda çıkar canım ve inş güzel değerler görürsünüz❤️❤️❤️❤️🙏🏻

Günaydınlar 🌸 ben de bugün sağlık ocağımdan kan verdim bana yarın çıkar dediler ama gece düşüyor e nabıza genellikle. Yarın sonuçlar için tekrar gidecek misiniz yoksa sonucunuza göre kadın doğuma mı gidiceksiniz ben de bu konuda sormak istedim 🤗
Halk sağlığa erken düşüyor ordan bakabilirsiniz e nabiza gec düşüyor

Arkadaşlar burdan herkese seslenmek istiyorum. Bu grupta tablo ne zaman dolacak, kim dolduracak bilgisi olan var mı? Bence kalp atışı duyanlar kesinlikle o tabloda yer almalı. Şu an mesela ben bu grupta kim kalp atışını hangi haftada duydu onu araştırıyorum, ama geriye dönük mesajlara bakmak çok zor yüzlerce mesaj var o yüzden vazgeçtim… tabloda olsaydı hemen okurduk :(
Ben kndimi ekliyecektim beceremedim

Merhaba hanımlar oku oku bitiremedim çok harika haberler de var bu sayfalarda üzücü haberler de var. Umarım herkes beklediği o güzel haberi en yakın zamanda alır.
Benim ilk denememdi battan önce idrar testlerimde pozitifi gördüm. Bat 19 Mayıs. 20 mayis sali sabahi kan verdim 461 ile ogrendim. Persembe bir daha kan verecegim. Devlette cok iyi bir doktor var ama randevu gunleri bir degisik aciliyor ya bugun ve yarina alabiliyorum ya da 2 ve 3 hazirana. Arada randevu yok. O yuzden 2 hazirana randevu aldim. O gun sata gore 5+5 olacağım inşallah. Kese sorunsuz gorunur mu?
Randevuyu 7. Haftaya yakin alip kalp falan hepsini aradan çıkarmak istiyordum ama bu randevuyu kacirirsam sanirim adami bi daha bulamam 🤭 tecrubelerinizden faydalanmak isterim 5+5 te neler gorunur?

Merhaba hanımlar oku oku bitiremedim çok harika haberler de var bu sayfalarda üzücü haberler de var. Umarım herkes beklediği o güzel haberi en yakın zamanda alır.
Benim ilk denememdi battan önce idrar testlerimde pozitifi gördüm. Bat 19 Mayıs. 20 mayis sali sabahi kan verdim 461 ile ogrendim. Persembe bir daha kan verecegim. Devlette cok iyi bir doktor var ama randevu gunleri bir degisik aciliyor ya bugun ve yarina alabiliyorum ya da 2 ve 3 hazirana. Arada randevu yok. O yuzden 2 hazirana randevu aldim. O gun sata gore 5+5 olacağım inşallah. Kese sorunsuz gorunur mu?
Randevuyu 7. Haftaya yakin alip kalp falan hepsini aradan çıkarmak istiyordum ama bu randevuyu kacirirsam sanirim adami bi daha bulamam 🤭 tecrubelerinizden faydalanmak isterim 5+5 te neler gorun

Randevuyu 7. Haftaya yakin alip kalp falan hepsini aradan çıkarmak istiyordum ama bu randevuyu kacirirsam sanirim adami bi daha bulamam 🤭 tecrubelerinizden faydalanmak isterim 5+5 te neler gorunur?
Hoşgeldin canım tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun . 5+ 5 te kese görünür bi ihtimal erken döllenmeyse bebek bile görünür diye düşünüyorum 😍

Hoşgeldin canım tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun . 5+ 5 te kese görünür bi ihtimal erken döllenmeyse bebek bile görünür diye düşünüyorum 😍
Ayy iyi en azindan bosuna gitmis olmayayim en azindan doktorun bi daha ne zaman orada olacagini ogrenmek icin bile gitmem lazim o tarihte. Bir seyler gormek de hos olur. 4 mayista yumurtladim. Sanirim 10unda da yerlesti vucudumu tanıdığımı dusunuyorum ve hepsini hissettim. Bakalim ne gorcem hayirlisiyla insallah

Arkadaşlar burdan herkese seslenmek istiyorum. Bu grupta tablo ne zaman dolacak, kim dolduracak bilgisi olan var mı? Bence kalp atışı duyanlar kesinlikle o tabloda yer almalı. Şu an mesela ben bu grupta kim kalp atışını hangi haftada duydu onu araştırıyorum, ama geriye dönük mesajlara bakmak çok zor yüzlerce mesaj var o yüzden vazgeçtim… tabloda olsaydı hemen okurduk :(

Canım sayfa yöneticilerini etiketlemeniz lazım ve aranızdan birisi de bu sayfayı yönetmesi için üstlenmesi lazım ona göre o kişinin hükmüne girer o kişi de tabloyu doldurabilir herkes bilgilerini yazınca 🤗

Canım sayfa yöneticilerini etiketlemeniz lazım ve aranızdan birisi de bu sayfayı yönetmesi için üstlenmesi lazım ona göre o kişinin hükmüne girer o kişi de tabloyu doldurabilir herkes bilgilerini yazınca 🤗
Benim yöneticilikle hiç işim olmasa da baktım kimsenin yapacağı yok gerekli yerlere yazdım yönetici olmak için 😁 dönüş bekliyorum pazar gününden beri. Çünkü tablonun boş olması benim de canımı sıkıyor, diğer bütün grupların doluyken hem de

Halk sağlığa erken düşüyor ordan bakabilirsiniz e nabiza gec düşüyor
Teşekkür ederim canım yanıtın için. Telefonunuzun onaylı olması lazım diyor giriş yapamadım halk sağlıktan.

E-nabızdan diğer tahlillerim düşmüş betahcg değerim düşmemiş bu durumu yaşayan var mı kızlar?

Teşekkür ederim canım yanıtın için. Telefonunuzun onaylı olması lazım diyor giriş yapamadım halk sağlıktan.

E-nabızdan diğer tahlillerim düşmüş betahcg değerim düşmemiş bu durumu yaşayan var mı kızlar?
Evet benimki de düşmemişti direkt olarak halk sağlığı laboratuvar aradım sonuç öğrenmek istiyorum dedim tc mi verince söylediler sonucumu

Evet daha sonradan düşüyor ben de ilk verdiğimde diğer kan değerlerim çıkmış olmasına rağmen beta hcg sonradan düşmüştü sisteme

Benim yöneticilikle hiç işim olmasa da baktım kimsenin yapacağı yok gerekli yerlere yazdım yönetici olmak için 😁 dönüş bekliyorum pazar gününden beri. Çünkü tablonun boş olması benim de canımı sıkıyor, diğer bütün grupların doluyken hem de

Çok haklısın iyi yapmışsın inşallah geri dönüş sağlanır 🥰 Herkese sağlıklı hayırlı gebelikler sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum 🤲🤍

Ben cuma vermiştim bu gece sonuç çıkar diyip 1 hafta sonra E nabız a düşmüştü.öyle oluncada bir anlamı kalmıyor en iyisi acilden baktırmak lazım 🙂

Evet benimki de düşmemişti direkt olarak halk sağlığı laboratuvar aradım sonuç öğrenmek istiyorum dedim tc mi verince söylediler sonucumu
Evet daha sonradan düşüyor ben de ilk verdiğimde diğer kan değerlerim çıkmış olmasına rağmen beta hcg sonradan düşmüştü sisteme
Çok sağolun kızlar ne kadar sonra düştü? Ben dün sabah verdim bugün gün içerisinde düşer mi?

Ben cuma vermiştim bu gece sonuç çıkar diyip 1 hafta sonra E nabız a düşmüştü.öyle oluncada bir anlamı kalmıyor en iyisi acilden baktırmak lazım 🙂
Aa 1 hafta mı 😳 çok uzunmuş ya ben öğlene düşer diye düşündüm. Gerçekten bir anlamı kalmıyor o zaman tahlil vermenin

İstanbulda mısın? Eğer öyleyse gittiğin doktorun ismini öğrenebilir miyim? Bende iyi bir doktor ariyordum
Ben 6. Haftadayım kese 5. Haftada göründü ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi, bakalım hayirlisi hepimiz için

Back
X