• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Bende kan sulandırıcı ve oksapar 4000 lik kullanıyorum Ben de protein c eksikliği var 4 tane kaybım var bu yüzden. Sorması ayıptır yaşınız kaç.ben 39 yaşındayım 😁
Ben de 39 ..ama benim hic dusuk bs ya da kan pihtilasmasi gibi bi sorunum yok..hatta daha bugun nerdeyse 5 6 tup kan aldılar sorunsuz bi sekilde

Dün bende gittim daha yeni başlamış çok az duyuluyordu doktor sorun yok dedi yeni başlamış dedi + Bnmde 6 gün geriden geliyor doktor son adet tarıhıyle alakası yok ben. Ne kadarlık diyorsam o kadarlık dedi bn düşük önleyıcı ilaç ıcıorum demek istediğim korkma nasıpten öteye yok bnde acaba kalbi atıyor mu hala yada durdu mu dıye evham yapıyorum ama rabbim nasıp ettıyse olur üzülme korkma doktor işini sağlama alıyor sana iğne vererek
Baska bi doktoru aradim ben alaninda gayet iyi biri..Bana igneleri kullanma dedi hapı da istersen kullan dedi ..Ben de sanki igneleri kullanmayacağım hatta doktorumu degsitirmeyi düşünüyorum sadece bu sebebten degil tabi ki iletisim konusunda ve para konusunda sıkıntılı biri gerçekten..cok teşekkür ederim guzel dileklerin icin 💞

evet cnm merkez de asagı kayabası mahallesınden pekı sen

halamlar selcuktaydı bılırım selcugu hatayıda bılırım Hatay reyhanlıda durdum hamileliğimde bir süre ılk evlılıgımde kızımı orda doğum yaptım hatay Antakya’da memnun oldum hemşerim 😇
Bende çok memnun oldum canım.guzel bir tesadüf oldu 🥹 günümüz de yakın sanırım.sat a göre 8 ama ultrasonda 6 haftayim şuan.hafta sonu kalp atışı için randevumuz var inşallah duyarız ,🙏🏻 sen kime gidiyorsun Niğde'de

Merhabalar, tüm anneler sağlıkla bebelerini kucaklarına alır inşallah tamda anneler gününde anne olmak isteyenlerinde duaları kabul olur 🤲🏻 sat 27 Mart ben çok erken öğrendim zaten takip ediyordum ovülasyon testi ile adet tarihime kadar ovülasyon silik çizgi çıktı internette ovülasyon ile öğrenen görmüştüm bende onlardan birisiyim erken gebelik testi ile silik çizgiyi gördüm tabi yinede adet tarihimi beklemek istedim fakat adet tarihimde kahverengi lekelenmeler beni tedirgin etti hemen randevü ile Dr gittim 4+3 çok erken ultrasonta gözükmedi kan verdim değerim 261 çıktı adetim bir gün gecikmişti bu arada, tekrar gel demişti dün gittim sat göre 6+1 fakat Vajinal ultrason ile sadece keseyi görebildik haftaya tekrar gelmemi söyledi inşallah bebeğimi görebilirim bu sefer önceli kaybım boş gebelikle sonlanmıştı 2 buçuk aylık düşmüştü kalp atışı varken 1 ay sonra boş gebelik olduğunu öğrenmiştik Rabbim herkese hayırlısını güzelini kolayını nasip etsin inşallah 🙏🏻
Merhaba. Ovulasyon testini yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif gördünüz gebelik olduğunu anladınız. Ben ilk gebeligimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim. Ama sürekli takip etmedim. Şuan takip ediyorum. Sizi merak ettim

Merhaba. Ovulasyon testini yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif gördünüz gebelik olduğunu anladınız. Ben ilk gebeligimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim. Ama sürekli takip etmedim. Şuan takip ediyorum. Sizi merak ettim
Çatlamadan sonraki 8. gün testte silik gördüm. 10. günü kanda pozitif gördüm. İnşallah güzel haberleri alırsınız 🙏🏻

Kızlar bugun sabah ki verdiğim kanda betam 3556 çıktı . İyi mi sizce ? Nolur yorum yapın ben 5000 falan bekliyordum üzüldüm biraz.

Mayıs 13 beta: 280
Mayıs 15 beta: 675
Mayıs 20 beta: 3556

Yarın akşam ilk özel doktor randevum var. İnş keseyi görürüm 🥹🥹🥹🥹🥹

Ay 2 gün sonra da benim randevum var inşallah aynı güzel haberi paylaşabilirim 😁 gerçi 6+1 olcak duyulmaz muhtemelen ama doktor görse yeter 😁
Bugün 6+1 di sadece keseyi gorebildik kalp atışı için iki hafta sonra gel dedi fazla degilmi

Kızlar bugun sabah ki verdiğim kanda betam 3556 çıktı . İyi mi sizce ? Nolur yorum yapın ben 5000 falan bekliyordum üzüldüm biraz.

Mayıs 13 beta: 280
Mayıs 15 beta: 675
Mayıs 20 beta: 3556

Yarın akşam ilk özel doktor randevum var. İnş keseyi görürüm 🥹🥹🥹🥹🥹
Maşallah gayet güzel artmış . Bu değerle keseyi görürsünüz diye düşünüyorum . Ahh benim kan sonucumda çıksa keşke bi an önce

Back
X