• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Teşekkür ederim canım yanıtın için. Telefonunuzun onaylı olması lazım diyor giriş yapamadım halk sağlıktan.

E-nabızdan diğer tahlillerim düşmüş betahcg değerim düşmemiş bu durumu yaşayan var mı kızlar?

Kan icin verdigin barkod lodu lazim nurdan bakmak icin bu ankara icin bide

Canım sayfa yöneticilerini etiketlemeniz lazım ve aranızdan birisi de bu sayfayı yönetmesi için üstlenmesi lazım ona göre o kişinin hükmüne girer o kişi de tabloyu doldurabilir herkes bilgilerini yazınca 🤗
YA BENCE BIR EXCEL OLUSTURALIM ORDA ERISIM VERELIM HERKESE HERKES GIRIP DOLDURSUN. BEN OLUSTURURUM DOSYAYI DRIVE DA ISTERSENIZ. NE DERSINIZ BURAYA BAGLI KALMAYIZ

Baska bi doktoru aradim ben alaninda gayet iyi biri..Bana igneleri kullanma dedi hapı da istersen kullan dedi ..Ben de sanki igneleri kullanmayacağım hatta doktorumu degsitirmeyi düşünüyorum sadece bu sebebten degil tabi ki iletisim konusunda ve para konusunda sıkıntılı biri gerçekten..cok teşekkür ederim guzel dileklerin icin 💞
Rica ederim ne demek sen daha ıyısını bılirsin canım 😇

Baska bi doktoru aradim ben alaninda gayet iyi biri..Bana igneleri kullanma dedi hapı da istersen kullan dedi ..Ben de sanki igneleri kullanmayacağım hatta doktorumu degsitirmeyi düşünüyorum sadece bu sebebten degil tabi ki iletisim konusunda ve para konusunda sıkıntılı biri gerçekten..cok teşekkür ederim guzel dileklerin icin 💞
Rica ederim ne demek sen daha ıyısını bılirsin canım 😇
Bende çok memnun oldum canım.guzel bir tesadüf oldu 🥹 günümüz de yakın sanırım.sat a göre 8 ama ultrasonda 6 haftayim şuan.hafta sonu kalp atışı için randevumuz var inşallah duyarız ,🙏🏻 sen kime gidiyorsun Niğde'de
benimde sata göre 7 ama 6 gün geride 6 haftalığım bnde bugün girdim Manisa salihliye 2evliliğimi yaptım ben gurbet gurbet gezıyorum işte Niğde’de değilim yani

YA BENCE BIR EXCEL OLUSTURALIM ORDA ERISIM VERELIM HERKESE HERKES GIRIP DOLDURSUN. BEN OLUSTURURUM DOSYAYI DRIVE DA ISTERSENIZ. NE DERSINIZ BURAYA BAGLI KALMAYIZ
Bence olmaz, tüm diğer gruplar nasıl tablo kullaniyorsa bizim grupta da olur inşallah :) tabloyu görmek daha güzel dosyaya girmektense… bazıları yazmış yöneticilere zaten, biraz bekleyelim

İstanbulda mısın? Eğer öyleyse gittiğin doktorun ismini öğrenebilir miyim? Bende iyi bir doktor ariyordum
Ben 6. Haftadayım kese 5. Haftada göründü ama kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi, bakalım hayirlisi hepimiz için
Istanbul'da degilim. Yaşadığım şehirde de yabancıyım 2 yıl bile dolmadı geleli. Ilk haftalarda özel çok gereksiz göründü gözüme o yüzden kese kalp vs için devlet istedim bi aksilik olmadığı sürece tabii. Randevu al sistemini açtım adını begendigim doktoru googledan arattim hakkindaki yorumlari okudum ve tesaduf eseri cok tecrubeli kimsenin gormedigi hastaliklari gorup teshis tedavi eden basarili ameliyatlar yapmis bir doçent buldum. Bence siz de açıp isimleri tek tek aratıp bakın bulunduğunuz yerdeki hastanelerin

Istanbul'da degilim. Yaşadığım şehirde de yabancıyım 2 yıl bile dolmadı geleli. Ilk haftalarda özel çok gereksiz göründü gözüme o yüzden kese kalp vs için devlet istedim bi aksilik olmadığı sürece tabii. Randevu al sistemini açtım adını begendigim doktoru googledan arattim hakkindaki yorumlari okudum ve tesaduf eseri cok tecrubeli kimsenin gormedigi hastaliklari gorup teshis tedavi eden basarili ameliyatlar yapmis bir doçent buldum. Bence siz de açıp isimleri tek tek aratıp bakın bulunduğunuz yerdeki hastanelerin
hangi şehirdesiniz

Arkadaşlar herkese merhaba. En son 18 nisanda adet oldum 14 mayısta adet günümdü hamile olduğumu öğrendim. Kese için ne zaman hastaneye gittiniz siz? Benim programa göre 4+4 haftalık hamile gözüküyorum kese için bugün doktora gitsem doktor görür mü ki

Kızlar sizinde kıyafet alasınız ya da bebek isimleri bakasınız geliyor mu ya :) yoksa ben mi psikopata bağladım kendime zor engel oluyorum 😂

Arkadaşlar herkese merhaba. En son 18 nisanda adet oldum 14 mayısta adet günümdü hamile olduğumu öğrendim. Kese için ne zaman hastaneye gittiniz siz? Benim programa göre 4+4 haftalık hamile gözüküyorum kese için bugün doktora gitsem doktor görür mü ki
4 haftanın ortalarında vajinal ultrason ile görenler oluyor ama 5. haftada kesin gözükür birde hcg değeriniz kaç bin üzeriyse vajinal ile gözüküyor 3 bin 5 bin civarları karından gözüküyor cihaz kalitesine vs bağlı olarak

Kızlar sizinde kıyafet alasınız ya da bebek isimleri bakasınız geliyor mu ya :) yoksa ben mi psikopata bağladım kendime zor engel oluyorum 😂
Hemde nasıl anlatamam hadi diyorum kıyafet cinsiyet belli olsun öyle alayım ama diğer eşyaları vs hemen alasım var bende çok zor duruyorum valla arada eşime diyorum bir cinsiyet belli olsun diyor es keza ağzından olur alalim lafı çıksa yığacağım kargoları eve 😂😂

Bende öyle yapiyorum tabiki… ama malesef istanbuldaki devlet hastanelerinde doktorun kendisi yerine çoğu zaman asistani bakiyor. Bilgi icin tşk

Son adet tarihim 16 Nisandı. Dün gittim doktora göründü canım

Back
X