Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Aynı şeyi, bu kadar hareket edip kendine kordonu falan dolar mı diye düşünerek yaşıyorum bende Allah korusun Çünkü sürekli hareket halinde , bazen canım yanıyor artık gerçekten :)
Kordon konusu nasıl oluyor ki benim hiç fikrim yok diye mi rahatım acaba

Kordon konusu nasıl oluyor ki benim hiç fikrim yok diye mi rahatım acaba
Bazen kordon uzun olabiliyor bebekler dönerken, hareket ederken boynuna dolayabiliyor , Allah göstermesin bebek kayıplarıyla sonuçlanan süreçler var , ister istemez tedirgin oluyor insan

Bazen kordon uzun olabiliyor bebekler dönerken, hareket ederken boynuna dolayabiliyor , Allah göstermesin bebek kayıplarıyla sonuçlanan süreçler var , ister istemez tedirgin oluyor insan

Detaylı ultrasondayken bebek kordonu eliyle aldı hareket ettirdi yüzünün önüne getirdi :) O sahneyi yaşadıktan sonra bende biraz hareketsiz kalınca aynı şeyi düşünüyorum ama çok nadirin nadiri olan şeyler yani rahatlatmaya çalışıyorum kendimi

Şubatı da bulabilir bence bizim. Ben ilk gebeliğimde 41. haftamda falan doğurmuştum.
HAdi yaa kendim de Şubat doğumluyumm. Erkek bebekler mi daha erken diyorlardı kız bebekler mi
Aynı şeyi, bu kadar hareket edip kendine kordonu falan dolar mı diye düşünerek yaşıyorum bende Allah korusun Çünkü sürekli hareket halinde , bazen canım yanıyor artık gerçekten :)
İşte harekli olsa da olmasa da aynı korku oluyor. Gidicem sanırım bugün doktora hareket ediyor ama böyle hafif irkilmeler gibi. Ben geçtiğimiz haftaki gibi bam güm istiyorum hahaha
Iyi kabul ediyorlar ocak sonu annesini aralikta
Ay yok yok öyle şeyleri sohbetleri güzel

Sola yatinca bam gum basliyor benimki sola yat hele dun gece uyutmadi

Bende de bi yerde toplanma arada oluyor, yuvarlak bir şişlik beliriyor karnimda, sonra yavas yavas tekrar iceri cekiliyor. Bu karnımın kasilmasi oyle degil... bütün karnim semsert oluyo, sanki araba lastigi gibi siskin ve sert. Ve o sertlik ayaktayken ozellikle cok rahatsiz edici oluyo kimildarsam sanki bebekler (ikiz) karnimla beraber yere yapiscak gibi.. karnimin tamami kasılıyo yani. Anlatmasi zor:)

Bi de kasılıp gevsemiyo, 1 2 saat kasılmış vaziyette yatiyorum sonra sabaha geciyo, ozellikle tuvalete cikinca

Bi de kasılıp gevsemiyo, 1 2 saat kasılmış vaziyette yatiyorum sonra sabaha geciyo, ozellikle tuvalete cikinca
Bende de aynı durum olmuştu ve bu genelde son aylarda olan bir durummuş. Sizin süresi biraz uzunmuş. Doktorunuza sordunuz mu? Benim artık günde üçe falan düştüğü için doktor iyi dedi. Daha sıktı ama en fazla bir buçuk dakika sürüyordu. Magnezyum da iyi geldi bu arada. Doktor, günde iki kere al dedi.

Hepimiz aynıyız desene :)

Ay bende de o var bir gün inanılmaz hareketli hiç uyumadı diyorum bir gün de çok az hissediyorum. Bugün mesela çok az hissettiğim bir gün aynı zamanda da çok hareketliydim iyice tedirgin oluyorum. Haftaya randevum benim ama dayanamazsan giderşm. Sen gittin mi bebişin napiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…