Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Canım geçmiş olsun inşallah ciddi bir sorun yoktur. 36 hala çok iyi bir uzunluk. 15lerle 40 haftayı görenler var. Erken farkedilmesi iyi olmuş progestanla vs hemen müdahele edilir sen içini ferah tut bebişin de rahatlasın

Geçmiş olsun canım 36 düşük değil ama düşme hızı sanırım dr u rahatsız etmiş. Kendini çok yormamaya çalış sabitlenir inşallah

Geçmiş olsun canım bir şey olmaz bebiş iyi sende kendine dikkat et dinlen güzelce dinlen hiç bir şey olmayacak

Hafta ilerledikçe düşmesi normal diye biliyorum canım sıkma canını

Bende progestan başladım canım. Çok baskı hissediyorum aşağıya. Bir problem görmesede önlem amaçlı başlattı. Hem magnezyum hemde progestan içiyorum. Bir sorun yoktur seninde içini ferah tut.

Geçmiş olsun canım 36 düşük değil ama düşme hızı sanırım dr u rahatsız etmiş. Kendini çok yormamaya çalış sabitlenir inşallah
Geçmiş olsun canım bir şey olmaz bebiş iyi sende kendine dikkat et dinlen güzelce dinlen hiç bir şey olmayacak
Hafta ilerledikçe düşmesi normal diye biliyorum canım sıkma canını
Bende progestan başladım canım. Çok baskı hissediyorum aşağıya. Bir problem görmesede önlem amaçlı başlattı. Hem magnezyum hemde progestan içiyorum. Bir sorun yoktur seninde içini ferah tut.
Hepinize çok teşekkür ederim inşallah bu süreci de hayırla, sağlıkla atlatırız .Çalışıyorum sürekli ayaktayım bu da beni biraz strese sokuyor . Bi de üstüne dünden itibaren yine yoğun kusmalarım ve baş ağrısı başladı . Şükür her halimize elbette ama inanın çok yorgun hissediyorum artık

Geçmiş olsun, benim de gebeliğin başından beri akıntım çok. Hatta gebelik öncesinden de çoktu. Progestan gerçekten çok işe yarıyor, ben 12 haftadır kullanıyorum. Progestan kullanımı ile rahim ağzı uzunluğu uzayanları da okudum burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…