• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Peluş tulum üstüne battaniye ile çıkaracağım canım astronot içinde kaybolurlar bir de giydirmesi yarım saat çıkarması yarım saat😅
İşte ben de öyle düşündüm ama ne olur ne olmaz bi tane alayım 3-6 aylık güzel gözüktüler gözüme 🙈
Canım zaten aşılara gidip geleceksiniz ama ben o kadar ufakken aşılar, kontroller, işitme testi vs bunlar dışında kızım ekimde doğmasına rağmen çıkarmamıştım. Çok küçük oluyorlar. 40’ı çıkınca başlamıştım. Tam astronot değil de peluş ceketler bile işini görür.
peluş almıştım ama sanki ince yapılıydı bi tane de kalın bakayım canım

Ben 33.haftada falan yikarim diye dusunuyorum ama cidden bunca seyin hepsini jutuleyip mi koyucaz ya o gozumde buyuyo 🤭🤭 hadi bi kerelik yaptim diyelim dogunca surekli ust degisimi yikama vs olacak bebekle nasil utu yapicam diye dusunuyorum. Alt temizligi ile ilgili islak mendil kutularindan ve temizleme pamuklarindan aldim yenidogan doneminde su ve zeytinyagi ile islatip silmeyi dusunuyorum ama bi de sleepynin bio natureldi sanirim o islak mendilinden stokladim baya ovuyolar deneyip gorucez artik 🤣 onden arkya dogru temizlemeye dikkat et hijyen acisindan
Ben de temizleme pamuklarını ıslatıp kullanmayı düşünüyorum ancak takip ettiğim bir çocuk doktoru, bu pamukların en fazla üç dört saat bekletilebileceğini söylüyordu. Enfeksiyon riski olurmuş.

Ben de temizleme pamuklarını ıslatıp kullanmayı düşünüyorum ancak takip ettiğim bir çocuk doktoru, bu pamukların en fazla üç dört saat bekletilebileceğini söylüyordu. Enfeksiyon riski olurmuş.
Evet cok bekletilirse mikrop uruyormus

Kızlar selam ,30 haftaya girdim ben . Dün evde fotoğraf çekimi yaptım kendi kendime ve fotoğraflara bakarken karnımın aşağı indiğini farkettim . Sonra arkadaşım da yazdı inmeye başlamış diye . Bende de korku başladı daha çok erken ya sizde öyle oldu mu
Merhaba,ben bu gün 28+2yim,karnımı yağlarken bana karnım bir az aşağı inmiş gibi geldi

Bi de oyuncaklari nasil sterlize ediyosunuz
Hışırtılı kitap yumuşak şeyler kumaşlı dokular vs hepsini makineye atıyorum en kısa programda 15 günde bir yıkıyorum diğer şeyleri biberon emzik için aldığımız deterjanlı kaynar suda 5-6 dk bekletip yıkıyorum çıngırak vs

Bi de oyuncaklari nasil sterlize ediyosunuz
Biberon temizleyicisiyle kaynar suda ya da sterilazatörde temizleyebilirsin canım. Ben bozulmayacak tüm oyuncakları kaynar suda biberon temizleyicisiyle temizlemiştim ama şimdi sterilazatör alma düşüncem var alırsam o şekilde yaparım artık uğraşmam herşeyin kolayı var.

Sadece deterjan yeterli oluyor yani anladigim kadariyla. Ben ebebekten bebek yumusaticisi da almistim ondan da doksem zarari olur mu
Yeterli yeterli kuzum bence yumuşatıcıyı 3. Aydan sonra falan kullanırsın. Kısa programda yıkadım ben her şeyi. Yumuşatıcı az duruşanıyor nolur nolmaz zaten hiç gerek yok
Leona maxi cosinin demi ya ? Ben de baktım aynısına ama tek yönlü sanki emin olup alamadım hala bi bebek arabası 😂
Evet evet kuzum maxi cosinin. Hala daha hb de indirimde. Çift yönlü leona 2 de
Öyle mi, haberim yoktu bu durumdan. Yani puset mecburi görünüyor doğum öncesi.
Çanta önerisi için teşekkür ederim.
Evet evet kuzum. Bide doktora gidişlerde falan da arabayla gidilirlen arabaya puseti bağlayıp götürmek emniyet açısından daha iyi nolur ne olmaz

Back
X