Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Bence de eğer puset varsa park yatak alma büyüyen montesori alabilirsin . Bana park yatak biraz bunaltıcı geliyor ama herkes tarafından da seviliyor o yüzden çok olumsuz yorum da yapmak istemiyorum hatta ikeada hemnes divanın yanına çıta konulmuş beşik gibi kullanımı vardı sonrasında da divan olarak o da hoşuma gitmişti

Canım ultrason cihazında bir sıkıntı olabilir mi acaba? Benimde son adet tarihim belli değil çünkü bir düşük yapıp hiç regli olmadan 2.kez hamile kaldım. 1.5 ay içinde 2 kez hamilelik yaşadım yani. Geçen gün devlete idrar kültürü için gittiğimde doktor son adet tarihin 25 nisan galiba dedi. Bence ultrason cihazından cihazına değişiyor ama bu kadar fark çıkmamalı bana yanlış ölçümmüş gibi geldi.

Canim doktor regl tarihimi 24 nisan yazmis 2 haziranda da 6 haftalikmis sistemden de usgden de bakinca 32 dedi bilemedim cok sacma geldi

Canim doktor regl tarihimi 24 nisan yazmis 2 haziranda da 6 haftalikmis sistemden de usgden de bakinca 32 dedi bilemedim cok sacma geldi
2 hazıranda kayıt yapan kısı yanlıs gırmıs olmasın:s son adet tarıhıne gore hafta soyluyorlar sonuna kadar . :S 1 2 hafta ılerı gerı bebek boyutu degısıklık gosterse de ga olanı soyluyorlar hep. (son adet tarıhı. )

2 haziranda bu doktor kayit yapmisti
Hatta 6 haftalikti kalp atisini dinletmisti bilemedim 3.doktora mi danissam ki

2 haziranda bu doktor kayit yapmisti
Hatta 6 haftalikti kalp atisini dinletmisti bilemedim 3.doktora mi danissam ki
bence danıs tabı de duzenlema yaptır ılk 6 haftalık olan usg nı de al kayıt yapan dr duzenlesin. benım de son adet tarıhım duzenlendı pco var dıye ama bebek 6+3 tu 3 nısan adert tarıhın olsun dedi. sonra da zaten 3 5 gun fark etse de bu cıvarda ılerledı . haftaya uyumlu kalınca sıkıntı cıkmadı. senın bebıs bırden buyumedıyse her ay gıdıyorsun zaten belkı daha da sık.

kadın doguma randevu bulamıyorum. saglık ocagı direk randevu olusturabılıyormus kadın dogum ıcın dogru mu bu? hıc yardım alan oldu mu?

Kizlar ya benim geceden beri gogus kafesimde agri var boyle egilince falan ya da yatakta sagima donmeye yeltenirken falan gogsumun ust kisminda ortasinda batma hissediyorum gebelikte olabilecegi yaziyor o yuzden sormak istedim boyle bisey yasayan var mi

kadın doguma randevu bulamıyorum. saglık ocagı direk randevu olusturabılıyormus kadın dogum ıcın dogru mu bu? hıc yardım alan oldu mu?
Devlet hastanesi için, yani MHRS üzerinden randevu almak için saat tam 10.00'da açılıyor sistem ve o saatte doktorum 15 gün sonra çalışıyorsa randevu buluyorum. Bir de eğer hemen o günlerde gitmem lazımsa randevu talebi oluşturuyorum, hastaneden ebeler arıyor. Ertesi güne doktorun çalışıyorsa adımı kaydediyorlar, gidince sıra alıyorum. Bir listeye yazılıyor isim. Ancak hafta içi talep oluşturun ki hemen görelim diyorlar ebeler. Ben riskli gebe olduğum için de hemen dönüyor olabilirler ancak artık gebeliğin ileri haftaları olmadığından, genelde muayene sırası kalmasa da bazı doktorlar kaşe ile sıra aldırıyor gelenlere.

Aynen ayda 1 gidiyorum
Regl tarihimi duzenli takip etmiyordum ama nisan ayindaki regl bitiminden sonra annemlere gittim onu biliyorum
Galeride foto tarihinden hangi gun gittigimde belli
6 mayista gitmisim annemlere
Oncesinden hesapayinca 24 nisana falan denk geliyor adet baslangic tarihim
2 haziranda da kalp atisi duydum
Az cok belli aslinda sat benim
Ozeldeki doktoruma gitmeme bi 14 gun var o zaman net belirleriz sanirim onu bekleyeyim bari

Evet bi 10 gun once yasamistim sanki gogsumu bi yere carpmisim gibi agriyordu kemiklerim
Derin nefes bile alamiyordum aciyordu usuttum mu acaba diye dusunmustum
Bebek baski yapiyormus ozellikle uzaninca daha da yukari cikiyor ya

Günaydın kızlarr. Randevu saatim gelene kadar kafamı oyalayayım dedim hastane için terlik aldınız mı nasıl bir şey düşünüyorsunuz herkes crocs öneriyor ama o kadar sevmiyorum ki crocsları asla alasım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…