- 26 Nisan 2023
- 45
- 38
- 18
- 29
Güle güle kullansınlar, ne güzel görünüyorBöyle anahtarlık ve kolonya yaptırdım kolonyayı şişe ve süslerini alıp eşimle yaptık bir de çikolata alacağım ben
Yeni doğum yapan bi tanıdığım oldu ondan fikir aldım bende yedek kıyafeti 5-6 takım koymamı söyledi kendisi 3 takım koymus ama bebek çok fazla kusmuş ve kaka yapmış evden getirtmek zorunda kaldım dedi bende herşeyi fazla fazla ekledim eksik olup arayacağıma fazla olsun benle gitsin gelsinÜstünden koca bi zaman geçince ne koyacağımı şaşırdım. Bakalım haftaya tamamlıcam gibi bende, battaniye falanda ekliyeyim
Folik asidin fazlası idrarla atılıyor sanırım ama içindeki a vitamini kaynağına dair bir şey bulamadımBende içinde ki folik asite takılıp kullanmayı bırakmıştım
Aynı şekilde düşünüyorum bakalım bi liste yapıp ona göre ilerlerim artık. Ivır zıvır çok şeyleri eksik bebişin ya, bi çoğunu erteledim artık ihtiyaç dahilinde alırım diyerekYeni doğum yapan bi tanıdığım oldu ondan fikir aldım bende yedek kıyafeti 5-6 takım koymamı söyledi kendisi 3 takım koymus ama bebek çok fazla kusmuş ve kaka yapmış evden getirtmek zorunda kaldım dedi bende herşeyi fazla fazla ekledim eksik olup arayacağıma fazla olsun benle gitsin gelsin
Evet idrarla atılıyor deniliyor ama ben buna çok güvenemiyorum 4. Aydan sonra fazlası zarar çünkü :/Folik asidin fazlası idrarla atılıyor sanırım ama içindeki a vitamini kaynağına dair bir şey bulamadım
Çok hoş olmuşBöyle anahtarlık ve kolonya yaptırdım kolonyayı şişe ve süslerini alıp eşimle yaptık bir de çikolata alacağım ben
Tabii gereksiz yere fazla neden alalım insanın kafası karışıyor gerçektenEvet idrarla atılıyor deniliyor ama ben buna çok güvenemiyorum 4. Aydan sonra fazlası zarar çünkü :/
Emzirme atletini ben e bebekten aldım çok da memnunum canım aklında bulunsun. Ben göğüs pedi yerine göğüs kalkanı aldım philipsin. Krem için danış istersen ama 36. haftadan sonra öneriyorlardı sankiiBende 2li set halinde elbise ve alt üst olan pijama takımı almayı planladım. Extra evdeki pijamalardan koyayım dedim. Emzirme atleti almam lazım, göğüs pedide ekliyeyim o zaman. Bu arada göğüs ucum çok hassaslaştı, krem kullanmaya başlamak lazım mı acaba? Doktora danışayım bu hafta
Kuzu kolanya üzerine yapıştırdığın baskılı kağıdı nereye yaptırdınnBöyle anahtarlık ve kolonya yaptırdım kolonyayı şişe ve süslerini alıp eşimle yaptık bir de çikolata alacağım ben
Korkunç deerkeen dön de totişine bak deseydinkızlar, 32. haftayım 12,5 kilo almışım, doktor korkunç kilo almışsın diyete başla dedi, sizde durumlar nasıl?
ben şaka yapıyor sandım gerçekten mi dedim evet dedi, biraz özverili ol, diyet yap almaya devam edersen doğumdan sonra veremezsin vs. dedi. Bir daha kontrole başka doktora gideceğim.Kuzu kolanya üzerine yapıştırdığın baskılı kağıdı nereye yaptırdınn
Korkunç deerkeen dön de totişine bak deseydinBen tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım kalana kadar baya kilo almıştım zaten. Yarın 30+0 oluyorum 12 kilo aldım bende
Her doktorun yaklaşımı farklı demek. Benim doktor önerdiği halde geç istedi mesela. Ama aile hekimliğinde yaptırdığıma da pişman oldum tabii.Normalde benimde aynı şekildeydi ama doktordan doktora farkediyor demek ki. Hatta dahiliye 28. Haftandasın neden yaptırmadın şeker yüklemesini diye kızmıştı, gerek duyulmadı çünkü hocam diyip konuyu kapatmıştım
Burda birsey anlayip kimseyi etkilemek istemiyorumNeden devlet hastanesiyle ilgili olumsuz konustunuz bilmedigimiz bir durum varsa ogrenmek isterimyani dogumu aceleye mi getirmek istiyorlar o kismi anlayamadim. Benim anneannem falan da hep ozeldeki doktorlarin daha iyi olduguna inanir ama ben tam tersi tecrubelerinin daha az oldugunu dusunurum... Cevremde devletteki doktoruma giden arkadaslarim memnundu ben o yuzden tercih ettim bi sorun yasamadim simdiye kadar tabi cihazlar ozeldekilere gore eski olabilir keseyi bebegi vs daha gec gosterebilir ona bisey diyemem ama ona bakarsak yurt disinda 2-3 kere ultrasona girip hamileligi tamamlayanlar var yani aceleye de gerek yok gorunecekse gorunuyor bir de ozelin sezeryana daha cok veya daha kolay yonlendigini dusunuyorum ben parasal acidan.
Acaba çikolatayı bildiğimiz bir marka alıp, etiketleri yaptırıp üzerine yapıştırsak olur mu diyorum ben de. Hacı Şerif'i burada önerenler olmuştu ama hiç bilmiyorum.Ben hala karar veremedim hediyeliğe fikirlere ben de bakayım
Çikolatayı hacı şerif önerdiler burda yakında onu sipariş ederim
Ay ne kadar ilginç ya söyleyiş tarzı çok önemki gerçekteen. Bence de canım başkasına git yani eğer başından beri gittiğin doktor değilseben şaka yapıyor sandım gerçekten mi dedim evet dedi, biraz özverili ol, diyet yap almaya devam edersen doğumdan sonra veremezsin vs. dedi. Bir daha kontrole başka doktora gideceğim.
İlk doğumumda o kalkanlardan almıştım ama hepsi dağıldı gitti, uzunca bi süre ne 2. Çocuğu delirmedim deyip, seneler sonra 2. Çocuğu yapan benEmzirme atletini ben e bebekten aldım çok da memnunum canım aklında bulunsun. Ben göğüs pedi yerine göğüs kalkanı aldım philipsin. Krem için danış istersen ama 36. haftadan sonra öneriyorlardı sankii
O sırada +17 +18 kilo alan benkızlar, 32. haftayım 12,5 kilo almışım, doktor korkunç kilo almışsın diyete başla dedi, sizde durumlar nasıl?
Trendyoldan aldım cok güzel geldilerKuzu kolanya üzerine yapıştırdığın baskılı kağıdı nereye yaptırdınn
Korkunç deerkeen dön de totişine bak deseydinBen tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım kalana kadar baya kilo almıştım zaten. Yarın 30+0 oluyorum 12 kilo aldım bende
Kesinlikle farkediyor, birisi başka söylüyor diğeri bambaşkaHer doktorun yaklaşımı farklı demek. Benim doktor önerdiği halde geç istedi mesela. Ama aile hekimliğinde yaptırdığıma da pişman oldum tabii.
Ay süper canım inceliyim attığın linkii çok teşekkür ederiimTrendyoldan aldım cok güzel geldiler
HEDİYE35 İsme Özel Doğum Günü Babyshower Hoşgeldin Bebek Etiketi 3cm 51 Adet Etiket - Fiyatı, Yorumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?