Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Üstünden koca bi zaman geçince ne koyacağımı şaşırdım. Bakalım haftaya tamamlıcam gibi bende, battaniye falanda ekliyeyim
Yeni doğum yapan bi tanıdığım oldu ondan fikir aldım bende yedek kıyafeti 5-6 takım koymamı söyledi kendisi 3 takım koymus ama bebek çok fazla kusmuş ve kaka yapmış evden getirtmek zorunda kaldım dedi bende herşeyi fazla fazla ekledim eksik olup arayacağıma fazla olsun benle gitsin gelsin

Aynı şekilde düşünüyorum bakalım bi liste yapıp ona göre ilerlerim artık. Ivır zıvır çok şeyleri eksik bebişin ya, bi çoğunu erteledim artık ihtiyaç dahilinde alırım diyerek

kızlar, 32. haftayım 12,5 kilo almışım, doktor korkunç kilo almışsın diyete başla dedi, sizde durumlar nasıl?

Emzirme atletini ben e bebekten aldım çok da memnunum canım aklında bulunsun. Ben göğüs pedi yerine göğüs kalkanı aldım philipsin. Krem için danış istersen ama 36. haftadan sonra öneriyorlardı sankii

Böyle anahtarlık ve kolonya yaptırdım kolonyayı şişe ve süslerini alıp eşimle yaptık bir de çikolata alacağım ben
Kuzu kolanya üzerine yapıştırdığın baskılı kağıdı nereye yaptırdınn
kızlar, 32. haftayım 12,5 kilo almışım, doktor korkunç kilo almışsın diyete başla dedi, sizde durumlar nasıl?
Korkunç deerkeen dön de totişine bak deseydin Ben tüp bebek tedavisiyle gebe kaldım kalana kadar baya kilo almıştım zaten. Yarın 30+0 oluyorum 12 kilo aldım bende

ben şaka yapıyor sandım gerçekten mi dedim evet dedi, biraz özverili ol, diyet yap almaya devam edersen doğumdan sonra veremezsin vs. dedi. Bir daha kontrole başka doktora gideceğim.

Her doktorun yaklaşımı farklı demek. Benim doktor önerdiği halde geç istedi mesela. Ama aile hekimliğinde yaptırdığıma da pişman oldum tabii.

Burda birsey anlayip kimseyi etkilemek istemiyorum
Her sancinin dogum olmadigi gibi yani
Ben devletten korkarim sen ozelden korkarsin ben ozeldekini tecrubeli bulurum ama doktoruna denk gelmek lazim
Bazi ozeller berbat cidden
Kim nasil ici rahat ediyorsa oyle yapmali

Ben hala karar veremedim hediyeliğe fikirlere ben de bakayım
Çikolatayı hacı şerif önerdiler burda yakında onu sipariş ederim
Acaba çikolatayı bildiğimiz bir marka alıp, etiketleri yaptırıp üzerine yapıştırsak olur mu diyorum ben de. Hacı Şerif'i burada önerenler olmuştu ama hiç bilmiyorum.

ben şaka yapıyor sandım gerçekten mi dedim evet dedi, biraz özverili ol, diyet yap almaya devam edersen doğumdan sonra veremezsin vs. dedi. Bir daha kontrole başka doktora gideceğim.
Ay ne kadar ilginç ya söyleyiş tarzı çok önemki gerçekteen. Bence de canım başkasına git yani eğer başından beri gittiğin doktor değilse

Emzirme atletini ben e bebekten aldım çok da memnunum canım aklında bulunsun. Ben göğüs pedi yerine göğüs kalkanı aldım philipsin. Krem için danış istersen ama 36. haftadan sonra öneriyorlardı sankii
İlk doğumumda o kalkanlardan almıştım ama hepsi dağıldı gitti, uzunca bi süre ne 2. Çocuğu delirmedim deyip, seneler sonra 2. Çocuğu yapan ben e bebeğede bi bakayım, yavaş yavaş kendimi fazla yormadan tamamlarım artık. İlk doğumda yine göğüs ucu yaradı çok çektim, 4 ay neredeyse ağlayarak, kanatarak emzirdim gitmediğim doktor kalmadı en son egzama olmuş dedi gittiğim cildiye doktoru. Bunda önden önlemimi alayım dedim en azından bakalım fayda sağlar umarım ‍♂

O sırada +17 +18 kilo alan ben bünyem çok hızlı alıyor yapabileceğim bişey yok, doktorumda durumu biliyor, hiç bişey söylemedi açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…