Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Ben kullandım,ama toparlayıcı değildi,ameliyyatdan sonraki gün kullanmaya başladım,doktorum 6 ay kullanmalısın demişdi,amma 4-5 ay gibi kullandım,zaten zayıflamıştım,1 deri 1kemikdim,o yüzden bende gönek filan kalmadı,doğumdan önceki gibiydi bu gebeliğime kadar.

Merhaba herkese. Bir şey danışacağım acaba başına gelen var mıdır diye. 32 haftadayım aile hekimliğinde idrar verdiğimde idrarda bakteri, kan, glukoz, eritrosit lökosit filan görüldü doktorum bu tek içimlik şaselerden verdi daha önce de bi kere kullanmıştım neyse ama ben özel laboratuvarda tekrar idrar verdim kültür de bakılsın diye idrarda kan, glukoz, eritrosit vs hiçbiri çıkmadı. Özel laboratuvarda mendil veriyolar önce sildim sonra ilk idrar dışarı diğeri kaba, aile hekimliğinde mendil yoktu ama ilk idrar dışarı diğeri kaba uygulamasını yaptım. Yani başına gelen var mı nasıl birinde çıktı diğerinde ilaç kullanmadan temiz çıktı acaba aile hekimliğinde mi bi sıkıntı var

Canım 3 tane pijama takımı (Biri elbise), külot ped, çorap, crocs, iç çamaşırı, emzirme atleti, göğüs kremi. Damlayı da doktoruma sorum alıcam canım
Bende 2li set halinde elbise ve alt üst olan pijama takımı almayı planladım. Extra evdeki pijamalardan koyayım dedim. Emzirme atleti almam lazım, göğüs pedide ekliyeyim o zaman. Bu arada göğüs ucum çok hassaslaştı, krem kullanmaya başlamak lazım mı acaba? Doktora danışayım bu hafta

Ay kesinlikle cezve ve kahve mantıklı, bende sezeryandan sonra içmiştim iyi geliyor ayrıca şeker yüklemesi için geç değil mi? Ben şeker yüklemesi yaptırmadım, evde ölçümleri kendim yapıp götürmüştüm. O yüzden yüksek çıktı, şuanda da insülin dozunu ayarlamaya çalışıyoruz dahiliye doktoruyla. Senin için çok saçma bi sistem olmuş, aile hekiminin azizliğine uğramışsın resmen.

Vücut temizleme mendilleride mantıklı, listeme ekledim ben hasta bezlerinde rahat etmiştim ilk doğumda, doktorda bişey söylememişti bakalım bu hafta onun içinde danışırım kendisine artık

Aynı zamanda mı verdin? Çok su içtiğimde vs benim azalıyordu şikayetlerim. Hamilelik öncesi gerçi bu söylediğim. Hamileliktede ben bugün ilk kez aile hekimliğinde kültür verdim, doktorum biraz pimpirikli evde iyice yıkanıp somra idrar kültürü vermemi istemişti, evde tüpü doldurup götürdüm yani ilk kez. Daha sonuçlarım çıkmadı bakalım ne olacak

Aile hekimliğinde dün verdim, özel laboratuvarda da bugün verdim bir gün arayla yani. Dış bölgeyi temizlemeyince sanırım yalancı bakteri bulaşabiliyor dış kısımdan ama yani idrar, bakteri, eritrosit hiçbiri çıkmadı özel labda verdiğim örnekte. Aile hekimliğinde hepsi var gibi çıktı . Temiz gelir sonuçlarınız umarım:)

Hangisine inanacağımızı şaşırdığımız bi dönem gerçektende :) ilaç kulkanımıda kısıtlı vs olunca haklısın sorgulamakta. Sanada çok geçmiş olsun,umarım sağlıklı günler geçiririz

Ben de geç gibi düşündüm ama doktor daha iyi bilir. Önceki kontrolüm bir ay önceydi. O ara sormadı hiç.

Elenatal 2 kullanan var mı? İçinde a vitamini var bu sakıncalı değil mi? sanırım beta karoten olan a vitamini güvenli ama çok da bilmiyorum nasıl oluyor doktoru bu konuda açıklama yapan oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…