- 17 Nisan 2019
- 3.881
- 4.792
- 133
Teşekkür ederimÇok tatlı olmuşşş güle güle yiyin zamanı gellincee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimÇok tatlı olmuşşş güle güle yiyin zamanı gellincee![]()
Kaçıncı haftadasın? Satıcı kuru ve serin yerde 4 ay durur dolaba koymayın demiş bende kaldırdım öyleAyyy cok güzel gelmişlerrr kaliteli de görünüyor gerçekten güzel zamanlarda kullanmak nasip olsun inşallah bende aralık 15 gibi falan sipariş vereyim bozulmasın dedim ama geç mi olır acaba el altında dursa mı ki
Canım ben 24.haftadan beri İnsülin kullanıyorum hiç dert etme bazen kaçamak yaptığım da oluyor başlarda bende buraya yazmıştım psikolojim bozulmuştu resmen elimde şeker aletiyle geziyordum ekmek karbonhidrat tamamen kestim pirinç vs yemiyorum sebze bulgur pilavı tahıllarla devam ediyorum zaten bir süre sonra şekerini ne yükseltiyor çözersin yemekten sonra bi 10-15 dk yürüyüş her yemekle yoğurt yada ayran çok etki ediyor kan şekeri birden yükselmiyor bebeğim de son kontrolde gayet sağlıklıydı suyu vs streste şekeri çok etkiliyor düşmesini engelliyor bilgin olsunKızlar içimden bi ses bi sorun var diyor. Ben mi çok streslendim ne oldu anlamadım. Doktor insülin kararı verebilmek için 1 hafta düzenli sabah akşam ölçüm istedi. Bence destek kararı verecek zaten. Ben naparsam yapayım o şeker düşmüyor. Bi de dü kalktığımdan beri bebek biraz az hareketli sanki. Yani yatınca hareketleniyor diye çok yormadım kafamı ama gece uykumda bile hareketlerini hissettiğim oluyordu sık sık. 1 kere oldu sadece. Şu şeker mevzusu psikolojimi yerle bir etti. 2 ay nasıl geçicek bilmiyorum
Sizce gitsem mi? yakındaki devlet Hastanesi'nde de tanıdığım güzel bi doktor var
32.haftadayımmm 4 ay durur diyorsa alayım bari böyle Herşeyi tamamlayıp manifest yapmış olmaktan korkuyorum bebişlere doğabilirsin demiş gibi olmayalımKaçıncı haftadasın? Satıcı kuru ve serin yerde 4 ay durur dolaba koymayın demiş bende kaldırdım öyle
Ay Allah korusun 33 üm bende32.haftadayımmm 4 ay durur diyorsa alayım bari böyle Herşeyi tamamlayıp manifest yapmış olmaktan korkuyorum bebişlere doğabilirsin demiş gibi olmayalım![]()
Biliyorum stresin etkisini ama 1 hafta ölçüm yaptığım için istemsiz görüyorum. Önceden bu kadar takmıyodum. Ne yesem fırlıyor hele dün gece salata fırında pişmiş tavuk parçaları tam buğdaydan azıcık lavaş yedim elim kadar akşam 91 olan açlığım 186ya çıktı 1 saat 20 dakikada 220ydi görünce birden bütün stresi ortaya çıktı. Oturup ağladım yani bütün her şey patladı birden. İnsülin hap şeklinde mi iğne mi yoksa?Canım ben 24.haftadan beri İnsülin kullanıyorum hiç dert etme bazen kaçamak yaptığım da oluyor başlarda bende buraya yazmıştım psikolojim bozulmuştu resmen elimde şeker aletiyle geziyordum ekmek karbonhidrat tamamen kestim pirinç vs yemiyorum sebze bulgur pilavı tahıllarla devam ediyorum zaten bir süre sonra şekerini ne yükseltiyor çözersin yemekten sonra bi 10-15 dk yürüyüş her yemekle yoğurt yada ayran çok etki ediyor kan şekeri birden yükselmiyor bebeğim de son kontrolde gayet sağlıklıydı suyu vs streste şekeri çok etkiliyor düşmesini engelliyor bilgin olsun
Ya dün değil de önceki akşam bel ağrım oldu. Kasıklarımda falan yotku. Fıtığımda var ona yordum. Gaz sorunu çekiyorum zaten kuyruk sokumuma kadar vurdu ağrısı. Progestana başladım o akşam uyuyup uyanınca gitmişti. Ama işte dün sabaha denk geliyo ondan beri bi az hareketlilik söz konusu o yüzden endişelendim. Şu an ağrı sızı akıntı vs yokta emin olmam lazım şeker yeteri kadar geriyor insanı zatenBebekler bazen daha sakin olabiliyormuş bence bir sorun yoktur inşallah ama yine de bu stres daha zararlı o yüzden gidip görünüp rahatlamakta fayda var hem bebişi görürsün![]()
Ben de takip ediyorum şekeri maalesef inanılmaz stresli bir şey her yediğimi 10 kere düşünerek yiyorum. Belki arkasını dönmüştür bebek öyle olunca az hissediliyormuş. Ama kontrole gitmekte fayda var tabi içiniz rahatlar en azındanYa dün değil de önceki akşam bel ağrım oldu. Kasıklarımda falan yotku. Fıtığımda var ona yordum. Gaz sorunu çekiyorum zaten kuyruk sokumuma kadar vurdu ağrısı. Progestana başladım o akşam uyuyup uyanınca gitmişti. Ama işte dün sabaha denk geliyo ondan beri bi az hareketlilik söz konusu o yüzden endişelendim. Şu an ağrı sızı akıntı vs yokta emin olmam lazım şeker yeteri kadar geriyor insanı zaten
Her gün başka bir şey yükleniyorYürüyünce elleri şişen var mı aranızda 15 dkda yürüsem 2 saatte yürüsem şişiyor kapatmakta zorlanıyorum. Tansiyonum hep düşük tuzluda yemem çok ilginç bir özellik yüklendi.
Ay gerçekten hergün yeni şeyler yükleniyor çok gülüyorumHer gün başka bir şey yükleniyorbenim henüz ödem olmadı ama arkadaşlarımda 30. Haftalarda el ayak büyümesi başlamıştı diye hatırlıyorum
Ben bir tane buldum hamile çekimi sonra da yenidoğan çekimi yapan birileri 6k fiyat verdi diğerlerine göre inanılmaz ucuz kalıyor ama bu sefer de güvenemedimBu ara fotoğrafçılara bakıyorum ama fiyatlara şok oluyorum, hevesim kursağımda kaldı. Her kalem için ayrı ücret yazmışlar üzdü.
Aa evet dediğin gibi ucuz kalıyor, aynı ben neden ucuz diye güvenemiyorum. İlk gün çekime 6k, 2. gün çekime 5k diyorlar ama video yok. Video'ya da ek para alıyorlarmış. Birde vajinal mi sezaryen mı belli değil şuanda o gün nasıl olacak o takılıyor aklıma. Aralıkta rez yapın yoksa ocak fiyatı girecek dediler birdeBen bir tane buldum hamile çekimi sonra da yenidoğan çekimi yapan birileri 6k fiyat verdi diğerlerine göre inanılmaz ucuz kalıyor ama bu sefer de güvenemedim
Oy canım benim Allah yardımcın olsun. Kaçıncı haftadasın. Olabildiğince temel ihtiyaçlara odaklan bence, çokta yormamaya çalış kendini canımTansiyon problemi vardı ya bende kizlar. Dün biraz yükseldi sonra bebeğin hareketlerini az hissettim burda ki devlet Hastanesi'ne gittim NTS baksınlar diye acilde tansiyonumu bir olctuler 17/10 hemen kadın doğuma yönlendirdiler şehir Hastanesi'ne sevk olacak filan dediler istemedim Bandırma daki kendi doktorumu aradım oda hemen buraya gelmelisin tansiyonum bu durumdaysa bebeği 35 36 hafta da alabiliriz dedi. Bebeğin eşyaları filan da hiç hazır değildi şimdi hizlidan onları hazırlıyorum akşama yola çıkacağız bakalım.![]()
Çok geçmiş olsunTansiyon problemi vardı ya bende kizlar. Dün biraz yükseldi sonra bebeğin hareketlerini az hissettim burda ki devlet Hastanesi'ne gittim NTS baksınlar diye acilde tansiyonumu bir olctuler 17/10 hemen kadın doğuma yönlendirdiler şehir Hastanesi'ne sevk olacak filan dediler istemedim Bandırma daki kendi doktorumu aradım oda hemen buraya gelmelisin tansiyonum bu durumdaysa bebeği 35 36 hafta da alabiliriz dedi. Bebeğin eşyaları filan da hiç hazır değildi şimdi hizlidan onları hazırlıyorum akşama yola çıkacağız bakalım.![]()
Çok geçmiş olsun. En ihtiyaç olan eşyaları hazırlayın yeter. İnşallah sağlıkla zamanınfa kucağınıza alırsınız bize de haber ver canım dualarımız seninleTansiyon problemi vardı ya bende kizlar. Dün biraz yükseldi sonra bebeğin hareketlerini az hissettim burda ki devlet Hastanesi'ne gittim NTS baksınlar diye acilde tansiyonumu bir olctuler 17/10 hemen kadın doğuma yönlendirdiler şehir Hastanesi'ne sevk olacak filan dediler istemedim Bandırma daki kendi doktorumu aradım oda hemen buraya gelmelisin tansiyonum bu durumdaysa bebeği 35 36 hafta da alabiliriz dedi. Bebeğin eşyaları filan da hiç hazır değildi şimdi hizlidan onları hazırlıyorum akşama yola çıkacağız bakalım.![]()
Bu görüştüğüm hastaneye gelmiyor sadece hamile çekimi ve yenidoğan çekimi yapıyor. Hastane işi benim kafamı çok kurcalıyor yani nasıl oluruz saat kaçta olur ne olur o kadar belirsiz ki duruma göre arkadaşlarıma çektiririm diye düşündümAa evet dediğin gibi ucuz kalıyor, aynı ben neden ucuz diye güvenemiyorum. İlk gün çekime 6k, 2. gün çekime 5k diyorlar ama video yok. Video'ya da ek para alıyorlarmış. Birde vajinal mi sezaryen mı belli değil şuanda o gün nasıl olacak o takılıyor aklıma. Aralıkta rez yapın yoksa ocak fiyatı girecek dediler birde![]()