• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ben de takip ediyorum şekeri maalesef inanılmaz stresli bir şey her yediğimi 10 kere düşünerek yiyorum. Belki arkasını dönmüştür bebek öyle olunca az hissediliyormuş. Ama kontrole gitmekte fayda var tabi içiniz rahatlar en azından
Gidiyorum zaten şu an 1 kere kahvaltıdan sonra vuruşunu hissettim. Dün akşam yatınca bağırsaklarımda arkada hissettim bi kaç vuruş bi de kasıklarımda mıncıklama o yüzden bende sırtını ön tarafa döndüğünü düşündüm. Ama bi tarafta toplanmış gibi bi tarafım daha sert. Psikolojimi bozdu zaten bu şeker muhabbeti kafayı yedircek bana bugün sabah sadece bi bardak çay, salatalık, kırmızı biber, zeytinle yarım yağlı peynir yedim yine de 165ti tokluğum. Tam buğday ekmeği kesmek 10-20 falan farkettirdi ekmek bile yiyesim gelmiyor. Çavdar zaten hiç yaramadı. Açlığımda 109du

Tansiyon problemi vardı ya bende kizlar. Dün biraz yükseldi sonra bebeğin hareketlerini az hissettim burda ki devlet Hastanesi'ne gittim NTS baksınlar diye acilde tansiyonumu bir olctuler 17/10 hemen kadın doğuma yönlendirdiler şehir Hastanesi'ne sevk olacak filan dediler istemedim Bandırma daki kendi doktorumu aradım oda hemen buraya gelmelisin tansiyonum bu durumdaysa bebeği 35 36 hafta da alabiliriz dedi. Bebeğin eşyaları filan da hiç hazır değildi şimdi hizlidan onları hazırlıyorum akşama yola çıkacağız bakalım. 😥😥
Geçmiş olsun bende bu şekilde doğum yapmıştım kızımda apar topar:/ idrar tahlili vs bakıldı mı protein kaçağı var mı

Kizlar sezeryan olucam 2 gece kalacakmisim 3 tane pijama takimi almayo fuusnuyorum sizce yeterli mi pijamalari nasil almaliyim
Tek gece için ben 3 tane aldım sezeryan benimde
1 adet gecelik sabahlıklı takım
2 adet alt üst takım
1 adet hırka
Çorap depend iç çamaşırı yedek başka pedler

Bu görüştüğüm hastaneye gelmiyor sadece hamile çekimi ve yenidoğan çekimi yapıyor. Hastane işi benim kafamı çok kurcalıyor yani nasıl oluruz saat kaçta olur ne olur o kadar belirsiz ki duruma göre arkadaşlarıma çektiririm diye düşündüm
Öyleside çok tatlıymış, hastanede çekim mevzusu biraz riskli gibi gerçekten. Ben düğünümde öyle bir hata yaptım fotoğrafçı tutmadım kameramız var arkadaşlarımız çeker dedim, hiç fotoğrafımız yok düzgün o hatanın stresi vurdu beni 😔

Öyleside çok tatlıymış, hastanede çekim mevzusu biraz riskli gibi gerçekten. Ben düğünümde öyle bir hata yaptım fotoğrafçı tutmadım kameramız var arkadaşlarımız çeker dedim, hiç fotoğrafımız yok düzgün o hatanın stresi vurdu beni 😔
Doğum anında hastanenin kendi fotoğrafçısı var diye biliyorum haftaya randevum var gittiğimde onu netleştireceğim eğer orda çekeceklerse arkadaşlarımın çektiği fotikler de anı olarak yeterli olur diye düşündüm. Ay çok heyecanlı hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Gidiyorum zaten şu an 1 kere kahvaltıdan sonra vuruşunu hissettim. Dün akşam yatınca bağırsaklarımda arkada hissettim bi kaç vuruş bi de kasıklarımda mıncıklama o yüzden bende sırtını ön tarafa döndüğünü düşündüm. Ama bi tarafta toplanmış gibi bi tarafım daha sert. Psikolojimi bozdu zaten bu şeker muhabbeti kafayı yedircek bana bugün sabah sadece bi bardak çay, salatalık, kırmızı biber, zeytinle yarım yağlı peynir yedim yine de 165ti tokluğum. Tam buğday ekmeği kesmek 10-20 falan farkettirdi ekmek bile yiyesim gelmiyor. Çavdar zaten hiç yaramadı. Açlığımda 109du
Çok geçmiş olsun insülin başlarlar muhtemelen ama çözümü yok değil şükür. Bize de haber ver canım kontrolden sonra her şey yolundadır inşallah bebişle ilgili 🙏🏻

Doğum anında hastanenin kendi fotoğrafçısı var diye biliyorum haftaya randevum var gittiğimde onu netleştireceğim eğer orda çekeceklerse arkadaşlarımın çektiği fotikler de anı olarak yeterli olur diye düşündüm. Ay çok heyecanlı hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ay o çok güzelmiş hastanenin fotoğrafçısının olması. Aminn aminn sağlıkla sevelim büyütelim miniklerimizi 🧿

Çok geçmiş olsun insülin başlarlar muhtemelen ama çözümü yok değil şükür. Bize de haber ver canım kontrolden sonra her şey yolundadır inşallah bebişle ilgili 🙏🏻
Ultrasonda bi sıkıntı yok. Kalk atışı pozisyonu suyu falan sorunsuz. Hareketler azalmadan önceki akşam bel ağrım oldu fıtık ağrıma benziyodu başka bölgeye yayılmadı ama diyince doğum sancısını bilmiyorsun (sezaryenlyiim) ayırt edememiş olabilirsin. Nst bağlayalım dedi. 2 gündür de progestan kullanıyorum zaten bel ağrısını o mu kesti dinlenmek mi emin değildim

Doğum fotoğrafçısı bakan arkadaşlar için yazıyorum. Lütfen fotoğrafçınızın profesyonel olup olmadığını gözlemleyin. Bebeklerde flaşlı çekim körlüğe neden olur. Temel fotoğrafçılık kuralıdır bu. Bu konuda bir teyit alın. Ben kendim fotoğraf çektiğim için eşime çektireceğim makinayı ayarlayıp. Biraz toparlandığımda ise kendim çekim yapacağım, bebeği şöyle top gibi kundaklıyorlar ya çekim in. O tarz fotoğraflar güzel oluyor.

Tansiyon problemi vardı ya bende kizlar. Dün biraz yükseldi sonra bebeğin hareketlerini az hissettim burda ki devlet Hastanesi'ne gittim NTS baksınlar diye acilde tansiyonumu bir olctuler 17/10 hemen kadın doğuma yönlendirdiler şehir Hastanesi'ne sevk olacak filan dediler istemedim Bandırma daki kendi doktorumu aradım oda hemen buraya gelmelisin tansiyonum bu durumdaysa bebeği 35 36 hafta da alabiliriz dedi. Bebeğin eşyaları filan da hiç hazır değildi şimdi hizlidan onları hazırlıyorum akşama yola çıkacağız bakalım. 😥😥
Canım nasılsın şimdi şok içinde okudum yazdıklarını. Ne oldu öyle de yükseldi ya birşey mi tetikledii. Kaç haftalıksın tam olrak. Umarım hemen iner istenilen değerlere tansiyonun kuzum. NST'ye bağlanabildin mi nasıl çıktı??

Doğum fotoğrafçısı bakan arkadaşlar için yazıyorum. Lütfen fotoğrafçınızın profesyonel olup olmadığını gözlemleyin. Bebeklerde flaşlı çekim körlüğe neden olur. Temel fotoğrafçılık kuralıdır bu. Bu konuda bir teyit alın. Ben kendim fotoğraf çektiğim için eşime çektireceğim makinayı ayarlayıp. Biraz toparlandığımda ise kendim çekim yapacağım, bebeği şöyle top gibi kundaklıyorlar ya çekim in. O tarz fotoğraflar güzel oluyor.
Çok güzel söyledin teşekkürler canım, dikkat edicem bende profesyonelligine 💕

Ultrasonda bi sıkıntı yok. Kalk atışı pozisyonu suyu falan sorunsuz. Hareketler azalmadan önceki akşam bel ağrım oldu fıtık ağrıma benziyodu başka bölgeye yayılmadı ama diyince doğum sancısını bilmiyorsun (sezaryenlyiim) ayırt edememiş olabilirsin. Nst bağlayalım dedi. 2 gündür de progestan kullanıyorum zaten bel ağrısını o mu kesti dinlenmek mi emin değildim
Doktor rahim ağzı uzunluğuna vs bakmıştır bir sıkıntı olsa söylerdi. İnşallah nst de sıkıntısızdır🙏🏻 bana doktorum doğum sancısını anlarsın o seni direkt hastaneye getirir demişti ama bilemiyorum yine de

Ay evet bunları da düşünmek lazım teşekkür ederiz😍 zaten yenidoğan çekimi bebeğe eziyet gibi de geliyor bir yandan ama anı kalmazsa pişman olur muyum diye düşünüyorum

Biliyorum stresin etkisini ama 1 hafta ölçüm yaptığım için istemsiz görüyorum. Önceden bu kadar takmıyodum. Ne yesem fırlıyor hele dün gece salata fırında pişmiş tavuk parçaları tam buğdaydan azıcık lavaş yedim elim kadar akşam 91 olan açlığım 186ya çıktı 1 saat 20 dakikada 220ydi görünce birden bütün stresi ortaya çıktı. Oturup ağladım yani bütün her şey patladı birden. İnsülin hap şeklinde mi iğne mi yoksa?
İğne olarak kullanıyorum tam buğday da dahil ekmeği komple bıraktım benim de yükseltiyor maalesef tam buğday vs insülini de dedikleri doz da değil yiyeceğime göre ayarlayıp vuruyorum en azından kafam rahat oluyor sağ salim kucağımıza alırız insallah anlayabiliyorum seni 💜

Back
X