• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Karşılamıyor canım, annelik teminatı kapsamında 24 küsür bin ₺ veriyor, yaptırdığım muayene, tetkikler vs hep bu ücret içerisinden düşüyor. Eşimin iş yeri yaptırıyor ama gel gelelim doğumu tamamen karşılamıyor. Yeni yolda poliçe yenileniyor, fiyat artar belki dedim ama yıllardır bu fiyat çok saçma 🤷‍♂
Aa benim doğum paketi var içinde tamamını karşılıyor diye biliyorum. Geçen sene kürtaj olmak zorunda kalmıştım onu da karşılamıştı

50 mg içiyorum,ben kilo alamıyordum troitden dolayı,hamilelikte başlattılar. 2,5 - 3 olması lazım mış tsh( hamilelikte) benim 6 çıktı,12-25-50 mg şeklinde yükselttiler dozu,tsh düşmediği için.
Bende oncesinde 50 iciyordm gebelikte dusmeyince haftaici 100 haftasinu 125 lik devam ettim hala oyle

Kizlar nstye gidecegimiz gun dikkat etmemiz gereken bir sey var mi aclik tokluk gibi veya ne bileyim bebis hareketlensin diye cikolata falan yiyo musunuz

Kizlar nstye gidecegimiz gun dikkat etmemiz gereken bir sey var mi aclik tokluk gibi veya ne bileyim bebis hareketlensin diye cikolata falan yiyo musunuz
Benm gttiğim gebe okulundaki ebe kahvaltınızı yapın yanınızada su çikolatnız olsn hareketlensin diye demişti🫠

Back
X