Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ya ben anlamadım sanırım aralıkta bir 6-7 kişi kalmış doğum yapmayan neden erken doğurdu ki hepsi???
Bebekler Ne zaman gelmek isterse o zaman geliyorlar ‍♂ 1 2 kişi 32. Haftada doğurdu diye biliyorum, bazıları planlı rahatsızlıklarından dolayı. Kimisi plasenta yerleşim kaynaklı, kimisi riskli gebelik vs gibi durumlar

Ya ben anlamadım sanırım aralıkta bir 6-7 kişi kalmış doğum yapmayan neden erken doğurdu ki hepsi???
Selam Bende aralıkta doğum yapcaklardanım bizde şaşkınız Aralık anneleri kasımda doğurdu çoğu ama ikiz annesi vardı üçüz vardı bunlar daha erken doğum oluyor sezeryanlarda biraz daha erken oluyor beklenmedik anda hissetmeden sancısi çıkıp açılmasi ile doğum yapti bir kaç arkadaşım da benimde sancı çıkıyor mesela benim hissetmedigim doktor sürekli açıklığa bakıyor yani 34 sonrası her an her şey olabilir kızlar sizde hazırlıklı olun bence sağlıkla alın bebislerinizi kucağınıza

Şafak değil miydi canım senin

AA neden canım bir sorun mu oldu Şafak hocayla ilgili
Canım ben tüp bebek tedavisi görmeden önce Hayal beyde tedavi görmüştüm. Açıkçası içimde kalmıştı. Bir de şafak hocanın mizacı biraz sert gibi ya çok raht hissedemedim kendimi soru sormakta vs. Hayal bey çok güzer yüzlü bir doktor kendimi daha rahat hissediyorum

Ben devlete gidiyorum canim yarin randevum var 32.haftanda nst bakacagiz dediler 32+2 olacak yarin ilk defa giricem

Bana 13 ocak tahmini dogum demislerdi ama bende aralik sonlarina dogru olacakmis gibi hissediyorum her seyimi hazirladim koydum valla kafam rahat olsun dun hastane cantami da hazirladim kisisel esyalarim disarda sadece simdilik. Bi nevresimleri yikayip utuleme isim kaldi bi de genel detayli temizlik

O sırada henüz çantasını hazırlamayan ben

Bu arada size bişey danışıcam kızlar. Dün akşam arkadaşlarlaydık, aşırı güldük eğlendik vs falan tuvalete gittim geldim ayaktayken 2 3 damla bacaklarımdan aktı. Suyum mu geldi acaba diye panikledim bir an ama devamıda gelmedi. Başına gelen oldu mu? Bebiş hareketlendiği için sonrasında sabah giderim dedim en kötü. Ama karnım aşırı sertti, iç çamaşırım çok ıslaktı. Geceden beride kontrol ediyorum sürekli ama şuanlık bişey yok gibi yinede gitsem mi bilemedim

Benim yazın aşırı akıntım oluyordu, çamaşırım hep ıslaktı, acaba bebeğin suyu mu diye şüpheye düştüm, poliklinik muayenemde doğumhaneye gönderdiler. Orada örnek alınıp 15 dk içinde amniyotik sıvı mı değil mi diye test yapılıyor. İçinizde kuşku varsa yakınlarda bir devletin aciline gidip doğumhaneye çıkmak isteyin. Bakıyorlar hemen. Üstelik pahalı bir test bu eczaneden alındığında. Devlette ücretsiz yapılıyor. Örneği ebe alıyor bu arada alttan muayene ile. Mantar olduğu için de su gibi akıntı olabiliyormuş. Bu aralar benim yine arttı. Kokusuz olduğu sürece korkmuyorum. Sanırım amniyotik sıvının farklı bir kokusu varmış. Geçmiş olsun.

Doğumların yakın mı canım? Yada başka bi rahatsızlığın mı var niye riske girsin
Yok canım 5 sene var arada aslında ama oğlum kafasını kanala sokmuş 2 haftadır falan o şekilde yaşıyorum ondan öyle dedi sanırım. Ama tabi aklıma yatmadıkça okeylemem bir iki dr a daha görünürüm farklı şeyler söylerse

Merhaba kızlar. 4 gün önce yatış yaptım bende erken doğum riskinden dolayı. Rahim ağzım incelmişti kontrolde belli oldu. Ciğer geliştirici yapıldı. Ölçümde bir değişiklik olmadığı için taburcu oldum acil bi durumda gidicem tekrar heran doğum olabilir. Çantam hazır değildi onları hallediyorum şimdi yormadan. Size tavsiyem çok geçe bırakmayın ne olacağı belli olmuyor

Geçmiş olsun, inşallah vaktinde sağlıkla gelir bebeğiniz.

Bende yeni hazirladim desem

Benimde yazında , şuanda da çok fazla akıntım oluyor. Ama dün akşam ki böyle bacağımdan alınca bi korktum. Elbise vardı üstümde çünkü, o şekilde farkettim. Hemşire arkadaşıma sordum, eğer bebek hareketliyse, şuanda gelmiyorsa korkulacak bişey yok dedi. Tahlil vs verdim aslında daha yeni temiz çıktı. Tekrar olursa giderim çok teşekkür ederim sizede yardımınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…