Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aa geçmiş olsun inşallah biraz daha bekler bebiş

Çok geçmiş olsun son haftalarda her an ne olacağı belli olmuyor. Hepimiz 37’yi bir doldursak sonra istedikleri zaman gelebilirler.

Baskıda yapar o şimdi ay son zamanlar hem biran önce geçsin hemde az daha dursun diye düşünüyorum. Dün gece korkuttu benide işte. Bugünde kasığımda ara ara batmalar oluyor, saldım evide artık ne yapayım ‍♂

Merhaba herkese size bir sorum vardı.
Gebeliğinizi ilk öğrendiğiniz sıralarda bel ağrısı olan var mı? Bugün testim silik pozitif çıktı ve sabahtan beri bel ağrım var yardımcı olur musunuz
Benim hem bel hemde kasık ağrım oluyordu canım. Halada var gerçi, geçmedi

Canım çok geçmiş olsun nasılsın şuanda? Bende bu hafta içi hazırlayacağım inşallah. Ufak tefek eksikler var onları tamamlıcam inşallah

Anladım canım hayırlısı olsun hakkında valla doğru söylüyorsun biraz sert mizaçlı ama çözdük biz Şafak hocayı biraz da doğumu da yaptık mı sağlıkla bitti gitti inşallah
Aynen canım sağolasın. Bende aklımda kalacağına geçeyim dedim. Hayal beyi çok seviyordum çünkü çok güleç ve rahat sürekli koridorda onun gülme sesi var mesela
Sen napıyorsun nasıl gidiyor ölçüyor musun tansiyonunu?

Normalde bel ağrısı regl belirtimdi. Silik çizgi gördükten sonra başlayınca endişelendim biraz
İlk zamanlarda regli beklediğimiz için sanırım ağrı çekiyoruz. Ben 3 4 gün erken öğrendim birde ona rağmen ağrı hissettim, rahim kendini kastığı içinde olabilir bilemiyorum

Canım çok geçmiş olsun nasılsın şuanda? Bende bu hafta içi hazırlayacağım inşallah. Ufak tefek eksikler var onları tamamlıcam inşallah
Çok teşekkür ederim. Adalat kullanıyorum sancı önlemek için yatıyorum sadece ben iyiyim çok şükür bakalım bebiş ne kadar bekleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…