Çok kısa süre kullanılıyor ama elin ayağın oluyor heryerde taşınıyor 2Max 3ay kullanılıyorKızlar yataş juno yatak alan var mı içinizde? Trendyolda 200 tl kuponla birlikte 1590’a geliyor alıp almamak konusunda kararsız kaldım çok kısa süre kullanılıyor diye.
33+2Merhaba kızlar
Burdaki bi kaç kişi gibi bende iki grubu birden okumaya başladım artık, hem aralık hem ocakdoğum aralık sonu görünüyor ama hiç belli olmaz biliyorsunuz…
Bugün 33+3 olduk, haftası bana yakın olanlar kendinizi belli edin bari beraber heyecan yapalım
Ben anne yanı yatağı almıştım ya o reflü yatağı olarak kullanılabiliyor ondan almıyorum canım reflü yatağı ayrıca bu junoda sıkışık olduğundan rahat uyuyor diyenler var bilemedim.Canım ben onun yerine reflü yatağı aldımm. Daha uzun süre kullanılıyor ve juno kadar sıkışık hissi vermiyor
Canım hangisini aldın limk atabilir misin? Ben de babynest mi alsam diye düşünüyodumCanım ben onun yerine reflü yatağı aldımm. Daha uzun süre kullanılıyor ve juno kadar sıkışık hissi vermiyor
Bir şikayetin yoksa doktorda herhangi bir şey görmediyse sokmaz canım endişe etme. 36’dan itibaren her hafta sokabilir.herkes 35. haftadan önce nstye girmiş, benim doktorum 35. haftaya kadar neden yapmıyor merak ettim şimdi.
Ay napıyım alayım mı ki? Bitmicek bu bebek alışverişi bu gidişle.Çok kısa süre kullanılıyor ama elin ayağın oluyor heryerde taşınıyor 2Max 3ay kullanılıyor
Banada aynı şekilde 35'te nstye girersin aceleye gerek yok dedi. Rahat birazcık doktorumkızlar geçen hafta 32. haftamda kontrole gittim, doktorum 35. haftada nst yaparız dedi. Daha erken nstye giren oldu mu?
Sırf bu durumdan dolayı birazda biran önce doğum yapmak istiyorum. Bi çok konuda destek alamıyoruz hamileyiz diyeDanıştım canım ama hamileyken yapılabilecek hiçbir şey olmadığını söylüyorlar. Hamilelik sonrasında emzirirken gidebileceğini gitmezse alabileceklerini söylediler.
İşteyken konsantre olmak da zor. Konsantre olmaya çalışıyorsun hopp bir tekme tüm konsantrasyon gidiyor
Böyle birşey daha önce hiç duymamıştım canım. Ama ben genelde yataktan kalkarken yanlamasına devrilip ordan kalkmaya çalışıyorum. koltuk veya sandalyeden de yavaş kalkıyorum hep
Ya aralık anneleri grubunda okumuştum sanırım. Onun yerine reflü yatağı daha mantıklı diyeKızlar yataş juno yatak alan var mı içinizde? Trendyolda 200 tl kuponla birlikte 1590’a geliyor alıp almamak konusunda kararsız kaldım çok kısa süre kullanılıyor diye.
Ne kadar yana da devrilsem , kaysam da, göçsem de, bi şekilde karnımdan destek alıp kasıyorum ya engelleyemedim bi türlü
32+2'deyim bende, aralık sonu ocak başı bekliyorum. 5inde doktora gidicem bakalım gün verir mi görücem. Özelde ki doktorum 5 ocakla 10 ocak arası alırız demişti, mecburi sezeryan olduğu için. Devlet ne diyecek o zaman görücem artıkMerhaba kızlar
Burdaki bi kaç kişi gibi bende iki grubu birden okumaya başladım artık, hem aralık hem ocakdoğum aralık sonu görünüyor ama hiç belli olmaz biliyorsunuz…
Bugün 33+3 olduk, haftası bana yakın olanlar kendinizi belli edin bari beraber heyecan yapalım
Çıkınca haber et canım bizede, bebiş ne durumda merak ettimBende 33. Haftadayım şimdi nst ye gireceğim doktorum istedi
Kendinizi frenlemediğiniz sürece bitmeezAy napıyım alayım mı ki? Bitmicek bu bebek alışverişi bu gidişle.
Yinede maşallah de öncelikle kendine, nazar değmesin totonu kaşı kız+1 ya, yani sadece yatmak kalkmak değilki hala banyoları foşur foşur yıkıyorum mesela duşa kabin camlarını felan yada işte en basiti bulaşık makinesi eğil kalk yapıyorum çokta dikkatli değilim olmaya çalışıyorum ama serin kanlı yavaş bir insan değilim hep bir hız hep bir çabukluk içindeyim. Huyumu da değiştiremem yani bu kas olayını senden duydum ilk kez üzüldüm çünkü ben böyle hareketli olmanın yani günlük hayatımıza değişiklik olmadan devam etmenin daha faydalı olacağına inanıyordum. Zaten bütün yaz yüzdüm mesela karnım kasılıyordu doktorum devam diyordu bana bişey olmuşsa taaaa o zamanlardan olmuştur :)
Yinede maşallah de öncelikle kendine, nazar değmesin totonu kaşı kızbazılarının kasları daha narin oluyor bence. Ona kalırsa bende hala eğilip kalkıyorum ama fazlada kendini kasmadan yapman gerekiyor diye düşünüyorum
Evett kompleSen herşeyi yıkadın diye düşünüyorum
bir an kimse yazmicak sandım32+2'deyim bende, aralık sonu ocak başı bekliyorum. 5inde doktora gidicem bakalım gün verir mi görücem. Özelde ki doktorum 5 ocakla 10 ocak arası alırız demişti, mecburi sezeryan olduğu için. Devlet ne diyecek o zaman görücem artık
Ben aldım canım yine böyle bir indirimdeydi hattaKızlar yataş juno yatak alan var mı içinizde? Trendyolda 200 tl kuponla birlikte 1590’a geliyor alıp almamak konusunda kararsız kaldım çok kısa süre kullanılıyor diye.
Ay ayniyiz gunu gununeee benim dogum seklim henuz belli degil ama bakalim 2025 bebegi mi 2026 bebegi mi olacaklar32+2'deyim bende, aralık sonu ocak başı bekliyorum. 5inde doktora gidicem bakalım gün verir mi görücem. Özelde ki doktorum 5 ocakla 10 ocak arası alırız demişti, mecburi sezeryan olduğu için. Devlet ne diyecek o zaman görücem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?