Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar yataş juno yatak alan var mı içinizde? Trendyolda 200 tl kuponla birlikte 1590’a geliyor alıp almamak konusunda kararsız kaldım çok kısa süre kullanılıyor diye.
Çok kısa süre kullanılıyor ama elin ayağın oluyor heryerde taşınıyor 2Max 3ay kullanılıyor

33+2

Canım ben onun yerine reflü yatağı aldımm. Daha uzun süre kullanılıyor ve juno kadar sıkışık hissi vermiyor
Ben anne yanı yatağı almıştım ya o reflü yatağı olarak kullanılabiliyor ondan almıyorum canım reflü yatağı ayrıca bu junoda sıkışık olduğundan rahat uyuyor diyenler var bilemedim.

kızlar geçen hafta 32. haftamda kontrole gittim, doktorum 35. haftada nst yaparız dedi. Daha erken nstye giren oldu mu?
Banada aynı şekilde 35'te nstye girersin aceleye gerek yok dedi. Rahat birazcık doktorum
Sırf bu durumdan dolayı birazda biran önce doğum yapmak istiyorum. Bi çok konuda destek alamıyoruz hamileyiz diye
Kızlar yataş juno yatak alan var mı içinizde? Trendyolda 200 tl kuponla birlikte 1590’a geliyor alıp almamak konusunda kararsız kaldım çok kısa süre kullanılıyor diye.
Ya aralık anneleri grubunda okumuştum sanırım. Onun yerine reflü yatağı daha mantıklı diye Daydi Söylediği gibi çok sıkışık duruyolar gibi gördüm hep bende

Ne kadar yana da devrilsem , kaysam da, göçsem de, bi şekilde karnımdan destek alıp kasıyorum ya engelleyemedim bi türlü

+1 ya, yani sadece yatmak kalkmak değilki hala banyoları foşur foşur yıkıyorum mesela duşa kabin camlarını felan yada işte en basiti bulaşık makinesi eğil kalk yapıyorum çokta dikkatli değilim olmaya çalışıyorum ama serin kanlı yavaş bir insan değilim hep bir hız hep bir çabukluk içindeyim. Huyumu da değiştiremem yani bu kas olayını senden duydum ilk kez üzüldüm çünkü ben böyle hareketli olmanın yani günlük hayatımıza değişiklik olmadan devam etmenin daha faydalı olacağına inanıyordum. Zaten bütün yaz yüzdüm mesela karnım kasılıyordu doktorum devam diyordu bana bişey olmuşsa taaaa o zamanlardan olmuştur :)

32+2'deyim bende, aralık sonu ocak başı bekliyorum. 5inde doktora gidicem bakalım gün verir mi görücem. Özelde ki doktorum 5 ocakla 10 ocak arası alırız demişti, mecburi sezeryan olduğu için. Devlet ne diyecek o zaman görücem artık

Ay napıyım alayım mı ki? Bitmicek bu bebek alışverişi bu gidişle.
Kendinizi frenlemediğiniz sürece bitmeez Bende bi çok şeyi alsam mı diyorum ama bi.noktada gereksiz şeylere boşa para vermiyelim düşüncesindeyim. 2 3 ay onu kullanana kadar en azından reflü yatağı alır daha uzun süre kullanırım gibi gibi

Yinede maşallah de öncelikle kendine, nazar değmesin totonu kaşı kız bazılarının kasları daha narin oluyor bence. Ona kalırsa bende hala eğilip kalkıyorum ama fazlada kendini kasmadan yapman gerekiyor diye düşünüyorum

Canım maşallah tabiki :) en başından beri çalışma tempom aynen devam etti, olabildiğince normalleştirdim süreci yani çok şükür riskli bir durumda olmayınca hayatıma hız kesmeden devam ediyorum. Elbetteki sebepsiz kalp çarpıntılarım, yatağa yatınca sol kasık ağrım, fazla yürüyünce yada ayakta kalınca karın sertleşmem oluyor ama dışarıdan hala 2-3 aylık hamile görüntüm bile yok kendimi hiç bir bebek doğurucak gibi hissetmiyorum. Çok kötü çünkü mental olarak hiç hazırlayamadım kendimi pat diye çocuk doğacak :)

bir an kimse yazmicak sandım
Bende 37.haftayı tamamlayım istediği zaman gelsin bebeğim diyorum yeterki sağlıkla gelsin
Devlette mı düşünüyorsun doğumu?

Ay ayniyiz gunu gununeee benim dogum seklim henuz belli degil ama bakalim 2025 bebegi mi 2026 bebegi mi olacaklar

Bugun dogumhaneyi gezdim ebelerle tanistim ortami begendim ama normal olursa epidural vermiyoruz diye belirttiler bana acaba tum devlet hastaneleri bu sekilde mi bi tik gozum korktu acikcasi dayanamadigim yerde epidurale sarilirim diye planliyordum ama epidural zaten dogumu geciktiriyor o agriyi cekmek dogumu ve sut gelmesini kolaylastiriyor dediler izledigim videolarda falan da epiduralsiz falan dogum yapanlar sanki cok buyuk ve zor bir sey basarmis gibi lanse ettigi icin cok imkansizmis gibi geldi gozume gerci Allah bi sekil yardim eder diye teselli ediyorum kendimk

Bi de burda benim gibi alerjik astimi olan arkadaslar vardi acaba emzirme doneminde ilac kullanabilecek miyiz hic doktoruna danisan oldu mu ben bidaha gorusemedim doktorumla profa gittigim icin biraz pahaliya patliyor mesajla da birkac kere soeu sormustum artik sormaya yuzum yok dogumdan sonra giderim emzirme donemini sormaya artik diye planladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…