Ben ben benSebep de yokken uyanıyorum öyle bombooşş . Sonra da aslaa uyuyamıyorum ve zombi gibi işe geliyorum .
Bütün gecelerim böyle geçiyor resmen neyse gülü seven dikenine katlanır diyip geçiyorumBende bende, geçen gece 2de uyanıp 6da geri uyudum
Artık hormonlar devreye giriyor diye kendimi avutuyorumBütün gecelerim böyle geçiyor resmen neyse gülü seven dikenine katlanır diyip geçiyorum
Düşük sıcaklık düşük devirde yıka canım, ben öyle yapardımKizlar madam coco hurc almistim ama yikama yapmayin deniyor
Nasil temizleyebilirim
Bende uyaniyorum saat 2de 3te ve asla uyuyamiyorumKızlar sizde de gece bir sebepten uyanıp sonra uyuyamama var mı ya assla uyuyamıyorum geceler eziyet oluyor
O nasıl oluyor canım hafta analık izni? Biz de bugün 30+4'üz bende sabah kalkarken çok zorlanıyorum ve gün içinde çabuk yoruluyorum. Ama gittiği yere kadar mümkünse 37. haftaya gitmek istiyorumkızlar ya uzun zamandır giremiyorum buraya ne durumlardasınız. 30+1 olmuşuz bugün kızımla. artık çalışmak zor geliyor böyle giderse hafta analık izni alıcam galiba
YıkadımKizlar madam coco hurc almistim ama yikama yapmayin deniyor
Nasil temizleyebilirim
Offf evet maalesef ben uzun süredir öyleyim. Sabahları eşim işe giderken uyuyorum.Kızlar sizde de gece bir sebepten uyanıp sonra uyuyamama var mı ya assla uyuyamıyorum geceler eziyet oluyor
Bel benimde çok ağrıyor ya bazen kaburgalar batıyor uyuyamıyorum bazen bel uyutmuyor.Bende uyaniyorum saat 2de 3te ve asla uyuyamiyorum
Sonra bel agrisi basliyor saga don sola don tam dalcam kiz uyaniyor tekmelemeye basliyor sabaha karsi 6 gibi uyuyabiliyorum zar zor
Bir 37-38 görsek rahatlıcaz valla zaman çabuk geçsin. İyice ağırlaştık artık. Eşimle biraz dışarı çıkalım diyoruz yok hemen eve geri dönüyoruz.O nasıl oluyor canım hafta analık izni? Biz de bugün 30+4'üz bende sabah kalkarken çok zorlanıyorum ve gün içinde çabuk yoruluyorum. Ama gittiği yere kadar mümkünse 37. haftaya gitmek istiyorum
Benim allaha şükür henüz bel ağrılarım başlamadı ama şu kaburgamın o hızadaki aksesuar memenin ödem yapmasından dolayı gün içinde acı hissim çok oluyor mütemadiyon bir acı varBir 37-38 görsek rahatlıcaz valla zaman çabuk geçsin. İyice ağırlaştık artık. Eşimle biraz dışarı çıkalım diyoruz yok hemen eve geri dönüyoruz.
bende uyanıyorum artık resmen saatli kalkıyorum hatta 2 saatte bir sonra da 1 saat geri uyuyamıyorum tuvaletim geliyor uyuyana kadar kalk yat dön et derken anca: DBen ben benSebep de yokken uyanıyorum öyle bombooşş . Sonra da aslaa uyuyamıyorum ve zombi gibi işe geliyorum .
Evet cnm keske butun belediyler bu hizmeti verse cok iyi olurOh az kalmış canım, bendensin sende. Bende bugün 31+6 oldum yarın kontrolüm var bakalım ne durumda oğluşumah keşke istanbuldada olsa o. Bizim belediyede pek iş yok
28 haftada saglik ocagindan bir evrak alip ilgili yere teslim ediyorsun ayrica sut parasi var 1000 lira sen kac haftalik oldunBen de Kocaeli’de yaşıyorum belediyenin çantasından almak için neler yapmak gerekiyor ne kadar sürede teslim ediliyor?
153 ara cnm belediyeyi yonlendirirBen de Kocaeli’de yaşıyorum belediyenin çantasından almak için neler yapmak gerekiyor ne kadar sürede teslim ediliyor?
Bsey oldu muYıkadım
Bende ağırlaştım canım, çalışmıyorum ama evde de hiç bişey yapasım gelmiyor açıkçası. Yapmıyorum bende, iyi hissedersem kalkıyorum sadece şu sıralar.kızlar ya uzun zamandır giremiyorum buraya ne durumlardasınız. 30+1 olmuşuz bugün kızımla. artık çalışmak zor geliyor böyle giderse hafta analık izni alıcam galiba
Banada aynı şeyi söyledi canım kafanı kurcalamasın hiç, maşallah kilosuda iyi benceBugün doktor kontrolümğz vardı 31 olmusuz ve kilomuz 1780 olmşAma haftasına göre kafası büyük dedi gentik anne babada büyğkse normal dedi ama bi aklımıda karstırmadı degl yani hareket formu verdi hareketleri gün içinde gecedeolsa güzel hissediyorum aslında hareketli bir bbek
Bende aynı şeyi düşünüyorum, sonra bu zamanları özleyeceğim aklıma geliyor az daha dayan diyorumBir 37-38 görsek rahatlıcaz valla zaman çabuk geçsin. İyice ağırlaştık artık. Eşimle biraz dışarı çıkalım diyoruz yok hemen eve geri dönüyoruz.
Doktora danıştın mı canım, hiç bişey söylemedi ? Yapabilecek hiç bişey yok mu? İlaç falan kullansan en azından. Gerçi benimde geçen hafta dişim kırıldı, beklicez doğum sonrasını hiç bişey yapamam dedi bekliyorum bendeBenim allaha şükür henüz bel ağrılarım başlamadı ama şu kaburgamın o hızadaki aksesuar memenin ödem yapmasından dolayı gün içinde acı hissim çok oluyor mütemadiyon bir acı var
Sen herşeyi yıkadın diye düşünüyorumYıkadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?