Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
kızlar ya uzun zamandır giremiyorum buraya ne durumlardasınız. 30+1 olmuşuz bugün kızımla. artık çalışmak zor geliyor böyle giderse hafta analık izni alıcam galiba

kızlar ya uzun zamandır giremiyorum buraya ne durumlardasınız. 30+1 olmuşuz bugün kızımla. artık çalışmak zor geliyor böyle giderse hafta analık izni alıcam galiba
O nasıl oluyor canım hafta analık izni? Biz de bugün 30+4'üz bende sabah kalkarken çok zorlanıyorum ve gün içinde çabuk yoruluyorum. Ama gittiği yere kadar mümkünse 37. haftaya gitmek istiyorum

Bugün doktor kontrolümğz vardı 31 olmusuz ve kilomuz 1780 olmşAma haftasına göre kafası büyük dedi gentik anne babada büyğkse normal dedi ama bi aklımıda karstırmadı degl yani hareket formu verdi hareketleri gün içinde gecedeolsa güzel hissediyorum aslında hareketli bir bbek

O nasıl oluyor canım hafta analık izni? Biz de bugün 30+4'üz bende sabah kalkarken çok zorlanıyorum ve gün içinde çabuk yoruluyorum. Ama gittiği yere kadar mümkünse 37. haftaya gitmek istiyorum
Bir 37-38 görsek rahatlıcaz valla zaman çabuk geçsin. İyice ağırlaştık artık. Eşimle biraz dışarı çıkalım diyoruz yok hemen eve geri dönüyoruz.

Bir 37-38 görsek rahatlıcaz valla zaman çabuk geçsin. İyice ağırlaştık artık. Eşimle biraz dışarı çıkalım diyoruz yok hemen eve geri dönüyoruz.
Benim allaha şükür henüz bel ağrılarım başlamadı ama şu kaburgamın o hızadaki aksesuar memenin ödem yapmasından dolayı gün içinde acı hissim çok oluyor mütemadiyon bir acı var

Ben ben ben Sebep de yokken uyanıyorum öyle bombooşş . Sonra da aslaa uyuyamıyorum ve zombi gibi işe geliyorum .
bende uyanıyorum artık resmen saatli kalkıyorum hatta 2 saatte bir sonra da 1 saat geri uyuyamıyorum tuvaletim geliyor uyuyana kadar kalk yat dön et derken anca: D

Ben de Kocaeli’de yaşıyorum belediyenin çantasından almak için neler yapmak gerekiyor ne kadar sürede teslim ediliyor?
28 haftada saglik ocagindan bir evrak alip ilgili yere teslim ediyorsun ayrica sut parasi var 1000 lira sen kac haftalik oldun

Bende ağırlaştım canım, çalışmıyorum ama evde de hiç bişey yapasım gelmiyor açıkçası. Yapmıyorum bende, iyi hissedersem kalkıyorum sadece şu sıralar.
Banada aynı şeyi söyledi canım kafanı kurcalamasın hiç, maşallah kilosuda iyi bence hareket formu nasıl bişey peki? Ben hiç görmedim onu. Bi sonra ki kontrolün ne zaman?
Bende aynı şeyi düşünüyorum, sonra bu zamanları özleyeceğim aklıma geliyor az daha dayan diyorum
Benim allaha şükür henüz bel ağrılarım başlamadı ama şu kaburgamın o hızadaki aksesuar memenin ödem yapmasından dolayı gün içinde acı hissim çok oluyor mütemadiyon bir acı var
Doktora danıştın mı canım, hiç bişey söylemedi ? Yapabilecek hiç bişey yok mu? İlaç falan kullansan en azından. Gerçi benimde geçen hafta dişim kırıldı, beklicez doğum sonrasını hiç bişey yapamam dedi bekliyorum bende ‍♂ çok zor cidden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…