• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Kızlar ben çıktım doktordan, 32+3teyim ama bebeğim 35 haftalık gözüküyor 2600gr gözüküyor sanırım iri bir kız olacak bu kız 🧿☺️ ama biraz da endişelendim 2 hafta önden gitmesine, sağlıklı olur mu erken doğar mı vs gibi
Maşallah canım çok güzel büyümüşş doktorun bi yorumda bulundu muu 🥰
Merhaba kızlar, anne bebek çantasına halen karar veremedim.Böyle sırt çantası gibi olsun ama eşyaları da alsın istiyorum.Bebek çantası olduğu belli olmasın ki sonrada kendim kullanabileyim.Var mı öneriniz?
Kız sen nerelerdesin uzun süredir yoksunn.
Ben elelenin siyah kumaş olanını aldım.

Ya benim doktor son zamanlarda sinirimi bozuyor adam işinde çok iyi pimpirik falan ama sohbeti muhabbeti yok 😂 erken doğumu göstermez iri olabilir falan dedi genetik olabilir mi dedim olabilir dedi genel olarak gelişimi iyi dedi başka da bir şey konuşmadı kiloyla alakalı 🥹

Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız emeğinize sağlık stres oluyordum ya eksik olursa diye direkt buradan bakacağım çok sağolun 🥰🙏🏻
Rica ederim ne demek şu an eklemedim son zamanlar eklerim diye deodorant tarak toka diş fırçası macunu makyaj malz gibi kişisel ihtiyaçları kendinize göre belirlersiniz❤️❤️

😅 buraya çok nadir giriyorum. Bazen sadece okuyorum.Çok miskin ve üşengeç bir hamilelik geçiriyorum😄 sen nasılsın beben nasıl☺️

manifestingbaby manifestingbaby canım çok geçmiş olsun umarim önemli bir şey yoktur dualarım seninle 🤲
Kizlar benimde tansiyon yüksek seyrediyor sınırda alfamed ilacı 4×3 şekline çıkardı doktor daha fazlası yok eğer aynı olursa alınacak Bebek. Annemle bebeğin de benim de eşyalarımızı hazirladik hazırda bekliyoruz. Umarım kızım acele etmez de zamanında sağlıcakla gelir kucağıma siz de dua edin. Doktor TV TLF filan hep yasakladı stres sinir olmasın diye o yüzden çok giremiyorum buraya da 🥰🩷

manifestingbaby manifestingbaby canım çok geçmiş olsun umarim önemli bir şey yoktur dualarım seninle 🤲
Kizlar benimde tansiyon yüksek seyrediyor sınırda alfamed ilacı 4×3 şekline çıkardı doktor daha fazlası yok eğer aynı olursa alınacak Bebek. Annemle bebeğin de benim de eşyalarımızı hazirladik hazırda bekliyoruz. Umarım kızım acele etmez de zamanında sağlıcakla gelir kucağıma siz de dua edin. Doktor TV TLF filan hep yasakladı stres sinir olmasın diye o yüzden çok giremiyorum buraya da 🥰🩷
Sagol canim sana da cok gecmis olsun umarim bebisler biraz daha dayanir seninki kacinci hafta suan

Tek tek alintilayamadim merak edenler olmus sag olun dualariniz icin arkadaslar acile gittim nst falan cekildi kanama var mi diye bakildi aktif kanama yok ama yuksek enfeksiyon var dediler ilac yazdilar ama gece kullaniliyormus fitil oldugu icin o yuzden gece kullanicam yine tuvalete gittikce peceteye gelen kanamalar oluyor az once dustan ciktim bornoza falan da geldi bacagima da suzulmus yani takip ediyorum ped falan koydum eger artarsa tekrar gidicem acile insallah durur

Canım nasılsın şu an? Kırmızı parlak kanama mı
Evet kirmizi parlak kanamaydi ayni regl olmus gibi sabah kalktim ilk tuvaletten sonra pecetede gordum ay nasil korktum evden bi hisimla ciktik allahtan esim evdeydi. Ultrasonda bir sey gorulmedi cok sukur bebek iyiymis plesanta falan yukardaymis muhtemelen enfeksiyon kaynakli olmus bu durum ama bakalim takip edicez artarsa gidicez yine. Kanamayi kontrol etmek icin bi aparatla baktilar alttan ondan da ayri tirstim zaten basta acilde ebeler bakti sonra doktor bakti ayni seyle boyle plastik makas gibi bisey iceri sokup icerde onu aciyorlarmis heralde aciklik bakar gibi bisey saga sola hareket ettirdiler falan biraz acidi istersen muayeneyi reddetmek istiyosan kagit imzala falan dediler ama ben muayene oldum mecbur anca o sekilde goruyolarmis yapacak bisey yok bebegim iyi olsun da bakalim daha neler gorucez bi de bunun dogurmasi var ... Ustelik dusa girecektim giremeden gittim ayy ona da ayri mahcup oldum o halde gormeyen kalmadi beni hastanede 🙈 bundan sonra surekli temiz tutucam kendimi ne olur ne olmaz bana ders oldu

Tek tek alintilayamadim merak edenler olmus sag olun dualariniz icin arkadaslar acile gittim nst falan cekildi kanama var mi diye bakildi aktif kanama yok ama yuksek enfeksiyon var dediler ilac yazdilar ama gece kullaniliyormus fitil oldugu icin o yuzden gece kullanicam yine tuvalete gittikce peceteye gelen kanamalar oluyor az once dustan ciktim bornoza falan da geldi bacagima da suzulmus yani takip ediyorum ped falan koydum eger artarsa tekrar gidicem acile insallah durur
Çok geçmiş olsun canım merakta kalmıştım valla, inşallah en kısa sürede bu enfeksiyonu atlatırsın 🙏🏻 bebeğin de iyiymiş çok şükür 🌸

Evet kirmizi parlak kanamaydi ayni regl olmus gibi sabah kalktim ilk tuvaletten sonra pecetede gordum ay nasil korktum evden bi hisimla ciktik allahtan esim evdeydi. Ultrasonda bir sey gorulmedi cok sukur bebek iyiymis plesanta falan yukardaymis muhtemelen enfeksiyon kaynakli olmus bu durum ama bakalim takip edicez artarsa gidicez yine. Kanamayi kontrol etmek icin bi aparatla baktilar alttan ondan da ayri tirstim zaten basta acilde ebeler bakti sonra doktor bakti ayni seyle boyle plastik makas gibi bisey iceri sokup icerde onu aciyorlarmis heralde aciklik bakar gibi bisey saga sola hareket ettirdiler falan biraz acidi istersen muayeneyi reddetmek istiyosan kagit imzala falan dediler ama ben muayene oldum mecbur anca o sekilde goruyolarmis yapacak bisey yok bebegim iyi olsun da bakalim daha neler gorucez bi de bunun dogurmasi var ... Ustelik dusa girecektim giremeden gittim ayy ona da ayri mahcup oldum o halde gormeyen kalmadi beni hastanede 🙈 bundan sonra surekli temiz tutucam kendimi ne olur ne olmaz bana ders oldu
Geçmiş olsun canım bişey çıkmamasına çok sevindim🙏🏻 normal vajinal muayenede de o aparatı kullanıyolar açıklık bakmak parmakla oluyor bu arada🙈🥲

Çok geçmiş olsun canım merakta kalmıştım valla, inşallah en kısa sürede bu enfeksiyonu atlatırsın 🙏🏻 bebeğin de iyiymiş çok şükür 🌸
Sagol kuzuum Allah razi olsun ben zaten akintinin farkindaydim baska sikayetim yok ama doktoruma soylemistim iki gun once o da fitil verecekti ama ilac sisteme dusmemis bi sorun olmus alamamistik o yuzden enfeksiyonu olan varsa ertelemesin ilacini kullansin 🥲
Geçmiş olsun canım bişey çıkmamasına çok sevindim🙏🏻 normal vajinal muayenede de o aparatı kullanıyolar açıklık bakmak parmakla oluyor bu arada🙈🥲
Cok tesekkur ediyorum 🙏 Ay ne bileyim ilk defa karsilastim 🙈 zaten o masaya oturunca ayri bi telas sanki hemen dogurtacaklar beni alelacele oyle bi panik

Sagol kuzuum Allah razi olsun ben zaten akintinin farkindaydim baska sikayetim yok ama doktoruma soylemistim iki gun once o da fitil verecekti ama ilac sisteme dusmemis bi sorun olmus alamamistik o yuzden enfeksiyonu olan varsa ertelemesin ilacini kullansin 🥲

Cok tesekkur ediyorum 🙏 Ay ne bileyim ilk defa karsilastim 🙈 zaten o masaya oturunca ayri bi telas sanki hemen dogurtacaklar beni alelacele oyle bi panik
Çok geçmiş olsun, benim de bu gebelikte kanamalarım enfeksiyon ile aynı dönemde olmuştu, kum dökme de eşlik ediyordu. Ancak akıntı yapacak kadar çok gelmemişti.
O doğum muayene masası da hakikaten gebelikte çok geriyor. Spekulum takılırken çok geriliyorum ben. Hatta bir ebe, biraz daha kendini kasarsan alet kırılacak demişti ve ben korkudan daha çok kasılmıştım.
Açıklık muayenesi de yapıldı bir kanamam da. Onda da aleti çıkardıktan sonra parmaklarıyla içeriye bastırdı, rahim ağzına. Bu şekilde oluyor açıklık kontrolü de. Dokuzuncu ayımızda doğumumuza kadar Allah muhtaç etmesin bu kontrollere. Hepimize sağlıklı gebelikler diliyorum her zaman.

😅 buraya çok nadir giriyorum. Bazen sadece okuyorum.Çok miskin ve üşengeç bir hamilelik geçiriyorum😄 sen nasılsın beben nasıl☺️
Allaha şükür şuan için iyi gidiyor kuzum. Biraz vücut ağrılarım başladı bu hafta yarın tam 31+0 oluyoruz biz bile sona doğru yaklaştık allaha şükür. İnşallah güzel neticelenir hepimizin süreci
Kuzum stabil olması da iyi birşey inşallah dayanabildiği kadar dayanır içinde minik kuşun. Bizi de merakta bırakma ama günde bi kere bari yaz buralara
Canım aklım sendeydi allaha şükür birşey çıkmamış çok sevindim. Ufak pürüz de inşallah atlatılır fitille. Ben hemencecik hallolacağına inanıyorum. Sen sakın moralini bozma. Nasılsa aktif kanama değilmiş bebel de iyiymiş hiç takma sen 🩸

Dimi hamileyken oraya oturmak ekstra ekstra zor🙈 neyse kuzum gelmiş geçmiş olsun böylece

Enfeksiyonunuz kaç çıkmıştı.Dün idrar verdim bende de çıkmış e nabızımdan gördüm ama benim bi şikayetim yok diye erteledim doktora giderim sonra ilaç yazdırırım demiştim

Malesef o alet olmadan rahim ağzını falan görmeleri gerekiyorsa göremiyorlar. Ultrasonda kanama alanı yoksa rahim dışında kanama var mı yok mu sadece o alet yardımcı oluyor. Kürtajda da, spiral takılırken falan da kullanılıyor. İnanılmaz irite edici bi alet cidden.

Doktorlar temizliğe hiç önem vermiyorlar umurlarında değil. Senle bebeğin sağlıklı olun daha önemli bişey yok gözlerinde haklılar. İnşallah bi sorun yaşamazsınız enfeksiyonda çok tehlikeli geçer umarım 🙏🏻

T tiplikelebek bildiğim en bilgili kişi sensin ondan seni etiketledim 😂 1 haftalık ölçümüm doktor ilaçsız diyete devam dedi hem beni panikletip hem sorun yok idare edebilirsin diyo neden yani nedeeen

Eklentiler

• 1000037692.webp
    1000037692.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 16
Enfeksiyonunuz kaç çıkmıştı.Dün idrar verdim bende de çıkmış e nabızımdan gördüm ama benim bi şikayetim yok diye erteledim doktora giderim sonra ilaç yazdırırım demiştim
Bence ertelemeyin boyle seyleri ben dersimi aldim.... Enfeksiyonum gecen ay bakilmisti ama idrarda oyle asiri yuksek cikmamisti bi de cok sikayetim de yoktu hatta akintim var demesem ona bile bakmayacaklardi oyle diyim bugun kanamayla gidince de alttan muayenede anladilar enfeksiyonu tekrar idrar vermedim yani

Back
X