- 10 Mart 2025
- 75
- 20
- 3
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun yazdığı magnorm 365'i sabahları alıyorum, devlet ödüyor bunu. Akşam da ilk kadın doğumcumun önerdiği magnafour'dan bir tablet alıyorum. Bu dörtlü bir magnezyum, iyi ama devlet ödemiyor, 700 üstü idi 60lı paketi. İnternetten daha uyguna alacağım bittiğinde. Benim ayda bir kasılmalarım çok artıyor ve ishal olmadığım sürece doktorum iki magnezyum almamı öneriyor.Canım günde iki magnezyum demişsin hangisini kullanıyorsun benimde bacak ağrım var bir tane kullanıyorum sadece iki defa kullansam bi zararı olur mu doktoruma da sormadım
Ben hazırladım geçen haftaSelamlar. Hastane çantanızı hazırladınız mı kızlar? En minimal şekilde neler koydunuz merak ediyorum
Canım ben bir liste yaptım, notlarıma yazmıştım. Belki eksiklerim vardır yazarlarsa bende tamamlarım. Bir kaç haftaya hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum.Selamlar. Hastane çantanızı hazırladınız mı kızlar? En minimal şekilde neler koydunuz merak ediyorum
Of benim de aynı yattığım tarafın kalça kemiği ve omzum ağrıyor kafayı yemek üzereyimKızlar birşey soracağımm; Malum genelde sola veya sağa yatmaya çalışıyoruz geceleri. Ama benim uzun bir süre aynı tarafa yatınca kalça kemiğim ağrımaya başladı ağrıyla karışık huzursuz bacak gibi oluyor sankii. Sizde de bu tarz bir durum oluyor mu. Magnezyum kullanıyorum kimi zaman günde bir kimi zaman günde iki.
Geçmiş olsun, umarım yolundadır her şey. Bizi haberdar edin lütfen.Kizlar 32+4 teyim sabah ilk tuvaletimi yaptiktan sonra kanamam basladi hastaneye gidiyorum suan insallah bisey yoktur cok korkuyorum ge panikledim kanamasi olan var mi nolur dua edin
Ay daha yeni gordum ya nasil oldun canim umarim hersey yolundadirKizlar 32+4 teyim sabah ilk tuvaletimi yaptiktan sonra kanamam basladi hastaneye gidiyorum suan insallah bisey yoktur cok korkuyorum ge panikledim kanamasi olan var mi nolur dua edin
anım umarım her şey yolundadır haber bekliyoruzKizlar 32+4 teyim sabah ilk tuvaletimi yaptiktan sonra kanamam basladi hastaneye gidiyorum suan insallah bisey yoktur cok korkuyorum ge panikledim kanamasi olan var mi nolur dua edin
Oyyy maşallah canım bende çok merak ediyorum haftaya cuma bende 32+0 olucam. Sen yine ne olur ne olmaz hastane çantanı hazırla bu sene bebekler aceleci.Kızlar ben çıktım doktordan, 32+3teyim ama bebeğim 35 haftalık gözüküyor 2600gr gözüküyor sanırım iri bir kız olacak bu kızama biraz da endişelendim 2 hafta önden gitmesine, sağlıklı olur mu erken doğar mı vs gibi
Çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız emeğinize sağlık stres oluyordum ya eksik olursa diye direkt buradan bakacağım çok sağolunBen hazırladım geçen haftakendime 3 pijama 5 iç çamaşırı 2 emzirme atleti çorap terlik depend ve hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı koydum bir de ekstradan el yüz havlusu ve yastık kılıfı ekledim hastaneninkilere yatamam diye
hemşire için 10 lü hastane çıkış seti ekstra bir battaniye daha ekledim içine 2 bez ıslak mendil alt açma örtüsü koydum bebiş için yedek olarak 6 takım kıyafet 1 tane isimli fotoğraf çekimi için kıyafet koydum 2 Müslin battaniye bolca ağız mendili 4 çift çorap ve 3 eldiven koydum bir de hastaneden çıkarken sarmak için kalın battaniye ve kalın tulum koydum bunları valize koydum ekstra anne bebek çantasına da ıslak mendil temizleme pamuğu alt açma örtüsü bolca bez pişik önleyici krem koydum doktorun önerisiyle kendim için lansinoh göğüs ucu kremi göğüs pedi bestlak damla süt sağma makinemi koydum ama o opsiyonel bence ben biraz garantiye kaçarak tırnak törpüsü ve burun aspiratörünü de koydum bazı bebeklerin tırnakları ciddi uzun olabiliyor sağlıkçı olduğum için şahit oldum çok kez kısaltmak zorunda kalınabilir süt kaşığı normal biberon ve emziğini de ekledim benim bu kadar
![]()
Ben almamaya karar verdim çünkü kullanamıyorum. Aşırı hantal büyük oluyorlar. Kendi omuz çantalarım hep devasa zaten onların içine koyacağım ben ama illa sırt çantası olsun istiyorsan nike just do it yazanlara bakabilirsin. Bence çok tatlı renkleri var.Merhaba kızlar, anne bebek çantasına halen karar veremedim.Böyle sırt çantası gibi olsun ama eşyaları da alsın istiyorum.Bebek çantası olduğu belli olmasın ki sonrada kendim kullanabileyim.Var mı öneriniz?
Merhaba kızlar, anne bebek çantasına halen karar veremedim.Böyle sırt çantası gibi olsun ama eşyaları da alsın istiyorum.Bebek çantası olduğu belli olmasın ki sonrada kendim kullanabileyim.Var mı öneriniz?
Ben almamaya karar verdim çünkü kullanamıyorum. Aşırı hantal büyük oluyorlar. Kendi omuz çantalarım hep devasa zaten onların içine koyacağım ben.
Teşekkür ederim kızlar. Bu arada bende evdeki kendi sırt çantamı düşündüm ama ne bileyim.Almak mecburi gibi hissedersin ya bazen o durumdayımBunu aldım tam tarif ettiğin gibi hafif bir çanta![]()
Prego Jasmine Bebek Bakım Çantası 3092 - Fiyatı, Yorumları
Prego Jasmine Bebek Bakım Çantası 3092 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Nike’ın just do it yazan sırt çantalarına bak canım. Sonradan aklıma geldi yazdım ama görmedin sanırım. Renkli sırt çantaları çok tatlı bence.Teşekkür ederim kızlar. Bu arada bende evdeki kendi sırt çantamı düşündüm ama ne bileyim.Almak mecburi gibi hissedersin ya bazen o durumdayım![]()
Ben oglumda anne bebek cantasi almistim ama koptu vs 18 ayin sonundaMerhaba kızlar, anne bebek çantasına halen karar veremedim.Böyle sırt çantası gibi olsun ama eşyaları da alsın istiyorum.Bebek çantası olduğu belli olmasın ki sonrada kendim kullanabileyim.Var mı öneriniz?
Alırken bölmeli ve ağzı geniş olmasına dikkat edin içinde birşeyleri bulmak kolay olsun illa anne Bebek olmasa da olur ama biberon için bez için bol gözlü bir çanta olurMerhaba kızlar, anne bebek çantasına halen karar veremedim.Böyle sırt çantası gibi olsun ama eşyaları da alsın istiyorum.Bebek çantası olduğu belli olmasın ki sonrada kendim kullanabileyim.Var mı öneriniz?
Sağol canım evet zaten annemler de burdayken onu yapacaktık sağlıkla gelsin inşallahOyyy maşallah canım bende çok merak ediyorum haftaya cuma bende 32+0 olucam. Sen yine ne olur ne olmaz hastane çantanı hazırla bu sene bebekler aceleci.