Normalde burada 42.hafta dolana kadar bekliyorlar ama bende 37 38 de doğumu başlatacağız dediler. Bir önceki doğum zor olduğu için kilosundan yine aynı şey olmaması için. Şuan 32+3 deyimNe zaman yapacaklar yani doğumu ben de tam anlayamadım. Benim de 32. Haftada 2600 çıktı bebeğim ama öyle bir şey demedi doktor bana
Anladım sağlıkla alın kucağınıza inşallahNormalde burada 42.hafta dolana kadar bekliyorlar ama bende 37 38 de doğumu başlatacağız dediler. Bir önceki doğum zor olduğu için kilosundan yine aynı şey olmaması için. Şuan 32+3 deyim
Anlamak gerçekten çok zor. Eşimin tarafı full erkek. Aileye ilk kız torun gelince havalara uçtulsr demiştim, şimdide oo erkek torun moduna geçiyolar geriyor bu durumda beni açıkçasıYa benim eşim soyadını taşıyan tek erkek torun. Çocuklarımızda bu mirası alıyor doğal olarak. O yüzden eşime de yapmışlar oğluma da yapıyolar doğana da yaparlar cidden bakışları farklı oluyor ama bunun ne önemi var bilmiyorum. Önemli olan şeyin çocuğun sağlıklı ve hayırlı bi insan olması gerekmiyor mu? Dünya kadar soyad taşıyan çocuğun olsun düzgün yetişmedikçe ne önemi var meselaben millet kız diye heyecanlandıkça hiç heyecanlanmadım hissettim diyemem ama kız kıyafetlerine bakmaya da heveslenmiyodum mesela oğlumda hiç anlamamıştım gerçekten 2 tane arkadaşım var çok yakın iyi ki varlar onlar
Cidden eş desteği olmayınca bütün sülale seferber olsa anlamsız geliyor. İlk 5 ay kustum. Sonra da iştahım yoktu yiyemedim. Şimdi de benim canım çekmesin diye eşimde yemiyor hiç bişey. Eve gelince şöyle bi ortalık toplardı zaten idaretende olsa şimdi daha fazlasını yapıyor saolsun. Bi de çocuğu yıkasa mükemmel olurdu bi ona yanaşmıyor
Bu haftada hala görememeleride çok saçma. Keşke net bişey söyleseler ona göre hazırlığını yaparsınKızlar ne güzel sizler cinsiyeti öğrendiniz. Benim hala net değildetaylıda göremedi kız olduğunu tahmin ediyorum demişti, geçen başka ebe erkek gibi gözüküyor dedi, en son bu hafta doktor göremedi ve kız olabilir ama emin değilim dedi. Kıyafetleri kıza göre almıştık artık nasip.
Birde 32.haftada 2700 kg çok fazla geldi doğuma erken başlayacağız suni sancı vs ilerahat olmaya akışına bırakmaya çalışıyorum. Allah yardım etsin hepimize sağlıcakla kolaylıkla kavuşuruz inşallah
Aile hekimliğide serum takıyor canım hastaneye gitmek istemiyorsan eğer. Serumu sen alıyorsun onlar hallediyor. Bende zehirlendim bir ara sonradan farkettim ama aile hekimi çok sıvı kaybetmişsin, tuzda azalmış görünüyor bi serum takalım demişti. Bir sor istersen. Birde bana bi ilaç vermişti yine tuzlu serum gibi onu içmiştim bayağı iyi gelmişti banaArkadaşlar merhaba, gebelik süresince şiddetli ishal yaşayan oldu mu hiç? Benim bu süreçte üçüncü ishalim, dün yaptırdığımız balık yağda kızartılmıştı, yağı ağır geldi herhalde, eşimde bir sıkıntı yok ama ben bu sabah ishal ve ishal ağrısı ile uyandım. Öncekileri daha çabuk kontrol etmiştim, bu henüz geçmedi. Kuru toz çaylı yoğurt, haşlanmış patates, nişastalı yoğurt falan tükettim, iyi gelen şeyler genelde. Normalde de ishale çok yatkındır bünyem, bu nedenle dışarıda çok az ürün tüketirim ve evde kızartılmış ürün hiç yapmam ama balıktan tiksinirim diye hep dışarıda yedik ya da dışarıdan yaptırdık şimdiye kadar. Hoş yaklaşık iki aydır balık yemeye başladım, ilk beş ay sürekli kustuğum için. Bu ishal ağrıları da sancı gibi kasıyor karnımı, inşallah bebeğime zarar vermiyordur.
Ben daha almadım ya. Bütçe eror verdikçe verdiMerhaba kızlar,ben yazdıklarınıza yetişemiyorum,maşallah,oku oku bitmiyor.
Kızlar,doğal bebek şampuanları neden bu kadar pahalı ya?Fiyatlara baktım,şoke oldum,geçen sene siveno bebek yağı almıştım,onun fiyatı da 2 katına çıkmış neredeyse.
Hakkinizda hayirlisi olsun saglikla kavusun insallah sonraki mesajda orda 42.haftaya kadar beklendigini yazmissiniz benim gonlumden gecen 40 haftaya kadar bile beklenmemesi sonra kaka yapiyorlarmis falaj ondan korkuyorum en ideali 37-39 arasi benceMaalesef öyle oldu. Burda ultrasona çok az aldıkları için. Her gittiğimizde de bebiş ya sırtını döndü ya poposunu o hiç bacak arası bakamadılar. O yüzdende emin olmadılar. 2 kişi kız olabilir biri de erkek olabilir dedi.
Bir önceki doğumumda yüksek kilo olduğu için çok dikiş olmuştu , bundada kilolu bekliyoruz o yüzden erken başlatalım dediler
Bu arada bende sivenonun roll onunu ve bebek bulasik deterjanini kullandim ikisinin kokusunu da hic begenmedim . Zaten alerjim var ve bazi parfumler veya kokular daha cok hapsirtiyor bu deterjanda da onu yasadim sanki camasir suyu koklamisim oyle bi rahatsizlik verdi biberonlari yikarkenHangi marka,sivenomu?hepsi aynı markamı?
Çok kötü durumdaysan antibiyotik bile başlatabilirler , başka bi doktordan fikir almakta fayda var , mecburi durumlarda ilaç kullandırıyorlar neticede , diş ağrısı da hiç bi şeye benzemez . Çok geçmiş olsunKızlar ya, aşırı hastayım dün geceden beri öksürüyorum ciğerlerim çıkacak gibi. Az öncede diş ağrısı başladı. Parol içtim ama fayda etmedi henüz. Buz kompres yapıyorum fayda sağlamıyor. Aksi gibi sol tarafım ağrıyor ama sağ tarafımda da diş kırık doktor hiç bişey yapamayız doğumdan sonra gel dedi. Önerisi olan olur mu geçirmek için? Hastalığı geçtim şuan diş ağrısı detdine düştüm resmen
Aminn çok teşekkür ederimHakkinizda hayirlisi olsun saglikla kavusun insallah sonraki mesajda orda 42.haftaya kadar beklendigini yazmissiniz benim gonlumden gecen 40 haftaya kadar bile beklenmemesi sonra kaka yapiyorlarmis falaj ondan korkuyorum en ideali 37-39 arasi bence
Kesinlikle. Büyüdükçe yeri azaldığı için iyice zorlaştı sanırım artık görmek.Bu haftada hala görememeleride çok saçma. Keşke net bişey söyleseler ona göre hazırlığını yaparsın
Diş aciline gittim ağrı geçmeyince, gargara verdi. Parol kullan dedi ama giderkende içtiğim için sanırım ağrı azalmıştı. Eczacıda bi antibiyotik önerdi, doktora danışıp kullan dedi yarın sorucam bakalım. Polikliniğede randevu aldım ama bakmazlar diye iptal etsem mi dedim bilemedimÇok kötü durumdaysan antibiyotik bile başlatabilirler , başka bi doktordan fikir almakta fayda var , mecburi durumlarda ilaç kullandırıyorlar neticede , diş ağrısı da hiç bi şeye benzemez . Çok geçmiş olsun
Ben en son 32'de kontrole gittim, bana pipi şov yaptı resmen yüzünü göstermek yerineKesinlikle. Büyüdükçe yeri azaldığı için iyice zorlaştı sanırım artık görmek.
Ne güzelBen en son 32'de kontrole gittim, bana pipi şov yaptı resmen yüzünü göstermek yerinebu arada neredeydin sen? Yurtdışındasın sanırım belki cihazları eski olduğu içinde görememiş, anlayamamış ololabilirler
Hepsiburada da siveno çok fazla indirime giriyor 10 gün önce 2 tanesini 270 tl ye aldımMerhaba kızlar,ben yazdıklarınıza yetişemiyorum,maşallah,oku oku bitmiyor.
Kızlar,doğal bebek şampuanları neden bu kadar pahalı ya?Fiyatlara baktım,şoke oldum,geçen sene siveno bebek yağı almıştım,onun fiyatı da 2 katına çıkmış neredeyse.
Sorma canım bende sivenonun kokusunu beğenmedim hiç çamaşırlar için almıştım bir daha almayı düşünmüyorum. E bebeğin kendi toz deterjanı daha güzel bence.Hakkinizda hayirlisi olsun saglikla kavusun insallah sonraki mesajda orda 42.haftaya kadar beklendigini yazmissiniz benim gonlumden gecen 40 haftaya kadar bile beklenmemesi sonra kaka yapiyorlarmis falaj ondan korkuyorum en ideali 37-39 arasi bence
Bu arada bende sivenonun roll onunu ve bebek bulasik deterjanini kullandim ikisinin kokusunu da hic begenmedim . Zaten alerjim var ve bazi parfumler veya kokular daha cok hapsirtiyor bu deterjanda da onu yasadim sanki camasir suyu koklamisim oyle bi rahatsizlik verdi biberonlari yikarken
Amin sağlıklı olsunlarda gerisi boşNe güzelevet yurtdışındayım. Bebiş bi tam dönse görürler muhtemelen ama hep ya sırtı dönüktü ya poposu ya da yan duruyordu artık doğumda öğreneceğiz gibi. İsimde bulamadık cinsiyet net olmayınca. Sağlıklı olsun tüm bebeklerimiz de inşallah artık buda böyle bir anı olacak
Etme bence , bakarlar neden bakmasınlar dene şansını sonradan daha çok ilerlemesinden iyidirDiş aciline gittim ağrı geçmeyince, gargara verdi. Parol kullan dedi ama giderkende içtiğim için sanırım ağrı azalmıştı. Eczacıda bi antibiyotik önerdi, doktora danışıp kullan dedi yarın sorucam bakalım. Polikliniğede randevu aldım ama bakmazlar diye iptal etsem mi dedim bilemedim♂
Aynı vaziyetdeyim,ben oğluma hamileyken hiç bir şeye hüzünlenip ağlamazdım,şimdi hüzünlü bir video gördüğümde ya oğlum çok kapriz yaptığında kendimi tutamıyorum,ağlıyorum.Aynen hepsi siveno
Ayy 2 yas 3 yas 4 yas bitmiyor sendromlar
Bende aliyorum mecburen kucagima
Karnim aciyor sonrasinda
Hamile olmasam daha kolay atlatirdik sanirim bu donemi
Simdi hem kucagima alamiyorum hem de hormonlardan mi ne bunalima giriyorum
Ben hem son kullanma tarihi,hem de bütçe yönünden son aya bıraktım,2.bebek olduğu için bir çok şeyi var,bir kaç kıyafet,banyo ürünleri almalıyım.1.oğlumda hediye olarak dalin ürünleri getirmiştiler,onları kullanmıştım zararlı içeriği olduğunu sonradan öğrendim.Marketde olanlardan içeriğinde daha az kimyasal olan unibaby olduğu için şimdi oğluma onu kullanıyorum,ben de yurtdışındayım.Bu haftada hala görememeleride çok saçma. Keşke net bişey söyleseler ona göre hazırlığını yaparsın
Aile hekimliğide serum takıyor canım hastaneye gitmek istemiyorsan eğer. Serumu sen alıyorsun onlar hallediyor. Bende zehirlendim bir ara sonradan farkettim ama aile hekimi çok sıvı kaybetmişsin, tuzda azalmış görünüyor bi serum takalım demişti. Bir sor istersen. Birde bana bi ilaç vermişti yine tuzlu serum gibi onu içmiştim bayağı iyi gelmişti bana
Ben daha almadım ya. Bütçe eror verdikçe verdibu ay alırım muhtemelen ama fiyatlar cidden uçmuş. Bende siveno almayı planladım bakalım
Ne kokusuydu?Siveno bebek yağının da kokusu koyuydu.Hakkinizda hayirlisi olsun saglikla kavusun insallah sonraki mesajda orda 42.haftaya kadar beklendigini yazmissiniz benim gonlumden gecen 40 haftaya kadar bile beklenmemesi sonra kaka yapiyorlarmis falaj ondan korkuyorum en ideali 37-39 arasi bence
Bu arada bende sivenonun roll onunu ve bebek bulasik deterjanini kullandim ikisinin kokusunu da hic begenmedim . Zaten alerjim var ve bazi parfumler veya kokular daha cok hapsirtiyor bu deterjanda da onu yasadim sanki camasir suyu koklamisim oyle bi rahatsizlik verdi biberonlari yikarken
Acil şifalar dilerimKızlar ya, aşırı hastayım dün geceden beri öksürüyorum ciğerlerim çıkacak gibi. Az öncede diş ağrısı başladı. Parol içtim ama fayda etmedi henüz. Buz kompres yapıyorum fayda sağlamıyor. Aksi gibi sol tarafım ağrıyor ama sağ tarafımda da diş kırık doktor hiç bişey yapamayız doğumdan sonra gel dedi. Önerisi olan olur mu geçirmek için? Hastalığı geçtim şuan diş ağrısı detdine düştüm resmen
Yurtdışındayım,hepsiburadadan alınca kargo ücreti çok tutuyor,trendyol daha uygun gibi.Yine de bakayım,teşekkür ederim.Hepsiburada da siveno çok fazla indirime giriyor 10 gün önce 2 tanesini 270 tl ye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?