Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Yaa duymamistim sagol canim Cildim de epey hassas alerjik, bi bu eksikti gelecege olan umudum kiriliyor iyice
Az kaldı öyle düşün. Sağlıcakla al kucağına hepsi geçer inşallah
Kıvırcık saçı kuruyken taramayacaksın, banyoda tarayıp bi daha ellemiyorum ben yoksa çok aşırı kuruyor kabarıyor. Çıkıncada herhangi bi bazen yağ, bazende denk gelirse saç toniklerinden sıkıyorum o şekil bırakıyorum

Teşekkür ederim bu arada, çok saol
Arkadaşlar istanbul özel hastanede doğum yapacak olan var mı fiyatlar nasıl acaba hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?
Fiyat araştırması yapmadım canım hiç, ama acıbadem memorial falan uçuk fiyatlarda diye biliyorum

Başına gelmeyen kalmamış seninde bende ufak tefek kırmızı noktalar var ama onun harici bişey yok gibi gördüm. Şekerde var birde extradan ama sanırım bünyeyle alakalı

Çok şükür o kadar olmadı canım. Çok geçmiş olsun sanada. Doğumdan solmaz test yaptırmayı düşünüyorum bakalım, çünkü bu zamana kadar 1000 mg olanını kullandım, ilk kez kullanmıyorum neticede. Ya hamilelikte olan bi durum, yada bi süre sonra alerji yaptı çözemedim

Maşallah canım benim iyi olmanıza o kadar çok sevindim ki ❤ bol bol kokusunu içine çek, gazı nazı biter zaten bestlak öneriyorlsr yada malt içecek denedin mi hiç

Hayırlısı olsun canım grubumuzunda ilk bebişi ne güzel :) En önemlisi sağlıkla yanında olması çok şükür süt konusu normal sanırım herkes yaşıyor bunu ilk günler hep öyle okuyorum, inşallah bir an önce şakır şakır gelir sütünde :)

Günaydın kızlar yeni adminimiz hayırlı olsun :) bence böylesi daha iyi oldu öncesinde kimdi hatırlamıyorum bile :)
Dünden beri karın sertleşmelerim bambaşka bir boyut aldı düzensiz ama çok sık, bebek hareketli onda sıkıntı yok ama nefes darlığı ve şişkinlikle birleşince şimdi bayılcam galiba moduna giriyorum. Doktor önerisiyle mide koruyucu kullanıyordum ve bir haftadır çok iyi geldi gerçekten bugünden itibaren almayacağım onu da belki yan etkidir diye düşündüm.
Ben 33 üncü haftamdayım ve hala hamilelik öncesi beli lastikli pantolonlarımı giyebiliyorum göbek sanki hafif kilo almışım tarzı duruyor. Dışarıdan görenler hafif toplu der muhtemelen o da önden arkadan sıfır.
Son zamanlar doğum anksiyetem coştu diyebilirim. Şimdi benim göbek çıkmadı ya bu bebek nasıl aşağıya inecek ben kafayı yicem ya. Sanki çok zor bir doğum beni bekliyor gibi hissediyorum. Bebeğin aşağıdan yolları dar inemicek diye hisediyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…