• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Yaa duymamistim sagol canim 💕 Cildim de epey hassas alerjik, bi bu eksikti 😂 gelecege olan umudum kiriliyor iyice 🥹
Az kaldı öyle düşün. Sağlıcakla al kucağına hepsi geçer inşallah 🥰
Benim de bu gebeliğimde bazen bir az dökülmeler oldu,ya da günlük dökülmeli olanlar bana öyle gelmiş ola bilir.Bana kıvırcık yakışmıyor,saçlarım kabaran kıvırıcık ve gür,fönlü düz saç daha çok yakışıyor,o yüzden fönsüzken anca topuz yapa biliyorum.Banyoda tarayıp çıkınca benim saçım da kurudukran sonra rahat taranıyor yumşak oluyor,önceleri Elidorun düzleştiren zaman kullanılan kremini de sürüp düzleştiriciyle saçımı şekillendirdiğim zaman kabarmıyordu,ama sonra o kremden burada bulamadım.
Kıvırcık saçı kuruyken taramayacaksın, banyoda tarayıp bi daha ellemiyorum ben yoksa çok aşırı kuruyor kabarıyor. Çıkıncada herhangi bi bazen yağ, bazende denk gelirse saç toniklerinden sıkıyorum o şekil bırakıyorum 😊

Teşekkür ederim bu arada, çok saol 🙏
Arkadaşlar istanbul özel hastanede doğum yapacak olan var mı fiyatlar nasıl acaba hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?
Fiyat araştırması yapmadım canım hiç, ama acıbadem memorial falan uçuk fiyatlarda diye biliyorum

Oglumdayken nerdeyse 50 tane et beni cikti vucudumda
Dogumdan sonra geciyor dediler ama 20 tanesi arsa almis sanirim onlar gitmedi🥴
Kizda da hamile oldugumu ogrendigim ilk zamanlar gül hastaligi gecirdim yaklasik 40 gun falan her yerim kizamik gibi kipkirmizi isilik gibiydi
Sonradan birkac et beni cikti
4 5 tane de kirmizi nokta cikti
Daha da birsey cikarmadan bebisi cikarcam nasipse zamaniyla🙏🫠😄
Başına gelmeyen kalmamış seninde 🙈 bende ufak tefek kırmızı noktalar var ama onun harici bişey yok gibi gördüm. Şekerde var birde extradan ama sanırım bünyeyle alakalı

6 7 yıl kadar once novalgıne alerjım oldugu ortaya cıktı . nefessızlıkten bayıldıgımı ılacla duzeldıgımı hatırlıyorum. 5 10 dk ıcınde yıktı ne sıvılce ne kızarıklık gormeme fırsat kalmadı yani. once bogazım kapandı hastanede dınlencede oldugumdan sıkıntı yasamadım... babamda da 10 cesıt seye karsı alerjı var bırınden sonra dıgerlerı pörtlemişti ama o kullandıgında komaya gırdı. ılac alerjısı benım kafama boyle işledi belkı alerjık degıldır sendekı dıye dusundum o yuzden. augmentını diş apsesı ıcın ılk oglumda dr yazdı ama kadın dogumcum onaylamamıstı. klavunat yazdı. o işe yaramayıp iş cok daha cıddı hale gelınce ızın verdı. aynı tur ılac sureklı kullanmaya baglı etkısızlesıyor ya sanırım ondandı.
Çok şükür o kadar olmadı canım. Çok geçmiş olsun sanada. Doğumdan solmaz test yaptırmayı düşünüyorum bakalım, çünkü bu zamana kadar 1000 mg olanını kullandım, ilk kez kullanmıyorum neticede. Ya hamilelikte olan bi durum, yada bi süre sonra alerji yaptı çözemedim

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kizlar aynılarını sizin için diliyorum 🙏♥️ benim ilk doğumum , yüksek tansiyondan dolayı 36+0 da gebeliği sonlandiralim bebeği alalım dedi doktorum diğer türlüsü için saatli bombasin dedi. Kendisine güvenim tamdi tamam dedim bende Cumartesi sabah saat 9 gibi doğuma girdim sezeryana 09.09 da kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir bebek kilosu 2570 Gr şuan sadece beslenmede sorun yaşıyoruz sütüm hala gelmedi mama veriyorum gaz çıkarması filan baya uğraştırıcı ama canı sağolsun kızımın 🥰 💞 🫠
Maşallah canım benim iyi olmanıza o kadar çok sevindim ki ❤ bol bol kokusunu içine çek, gazı nazı biter zaten 🥰 bestlak öneriyorlsr yada malt içecek denedin mi hiç 😊

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kizlar aynılarını sizin için diliyorum 🙏♥️ benim ilk doğumum , yüksek tansiyondan dolayı 36+0 da gebeliği sonlandiralim bebeği alalım dedi doktorum diğer türlüsü için saatli bombasin dedi. Kendisine güvenim tamdi tamam dedim bende Cumartesi sabah saat 9 gibi doğuma girdim sezeryana 09.09 da kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir bebek kilosu 2570 Gr şuan sadece beslenmede sorun yaşıyoruz sütüm hala gelmedi mama veriyorum gaz çıkarması filan baya uğraştırıcı ama canı sağolsun kızımın 🥰 💞 🫠

Hayırlısı olsun canım grubumuzunda ilk bebişi ne güzel :) En önemlisi sağlıkla yanında olması çok şükür süt konusu normal sanırım herkes yaşıyor bunu ilk günler hep öyle okuyorum, inşallah bir an önce şakır şakır gelir sütünde :)

Günaydın kızlar yeni adminimiz hayırlı olsun :) bence böylesi daha iyi oldu öncesinde kimdi hatırlamıyorum bile :)
Dünden beri karın sertleşmelerim bambaşka bir boyut aldı düzensiz ama çok sık, bebek hareketli onda sıkıntı yok ama nefes darlığı ve şişkinlikle birleşince şimdi bayılcam galiba moduna giriyorum. Doktor önerisiyle mide koruyucu kullanıyordum ve bir haftadır çok iyi geldi gerçekten bugünden itibaren almayacağım onu da belki yan etkidir diye düşündüm.
Ben 33 üncü haftamdayım ve hala hamilelik öncesi beli lastikli pantolonlarımı giyebiliyorum göbek sanki hafif kilo almışım tarzı duruyor. Dışarıdan görenler hafif toplu der muhtemelen o da önden arkadan sıfır.
Son zamanlar doğum anksiyetem coştu diyebilirim. Şimdi benim göbek çıkmadı ya bu bebek nasıl aşağıya inecek ben kafayı yicem ya. Sanki çok zor bir doğum beni bekliyor gibi hissediyorum. Bebeğin aşağıdan yolları dar inemicek diye hisediyorum :))))

Gunaydin kizlar bisey sorucam simdi size ben suan 34.haftanin icindeyim devlette kontrollerimi yaptiriyorum ama 20.haftadan beri kadin dogumcuma degil perinatologa gidiyordum perinatolog doktoru cok tatli bi kadin ama dogum yaptirmiyor malesef. Simdi artik dogum yaklastigi icin kadin dogumcuma gitmem lazim ama hakkinda 1-2 olumsuz yorum gorup etkilendim hele ki sezeryan olmam gerekirse asla guvenemem gibi geldi ona ve bende ayni hastanede baska bi iyi denilen doktora randevu aldim 17sine ama durumu anlatsam ilgilenir mi yoksa beni kovar mi bilmiyorum 🤣🤣 sizce bakar mi ya da ne yapsam ne onerirsiniz strese soktu bu konu beni

Anlamadim valla🫥
Baktim en cok msj yazan benmisim ondan sanirim ben atandim🫠
Olsun ne güzel işte 🙂
Günaydın kızlar yeni adminimiz hayırlı olsun :) bence böylesi daha iyi oldu öncesinde kimdi hatırlamıyorum bile :)
Dünden beri karın sertleşmelerim bambaşka bir boyut aldı düzensiz ama çok sık, bebek hareketli onda sıkıntı yok ama nefes darlığı ve şişkinlikle birleşince şimdi bayılcam galiba moduna giriyorum. Doktor önerisiyle mide koruyucu kullanıyordum ve bir haftadır çok iyi geldi gerçekten bugünden itibaren almayacağım onu da belki yan etkidir diye düşündüm.
Ben 33 üncü haftamdayım ve hala hamilelik öncesi beli lastikli pantolonlarımı giyebiliyorum göbek sanki hafif kilo almışım tarzı duruyor. Dışarıdan görenler hafif toplu der muhtemelen o da önden arkadan sıfır.
Son zamanlar doğum anksiyetem coştu diyebilirim. Şimdi benim göbek çıkmadı ya bu bebek nasıl aşağıya inecek ben kafayı yicem ya. Sanki çok zor bir doğum beni bekliyor gibi hissediyorum. Bebeğin aşağıdan yolları dar inemicek diye hisediyorum :))))
Canını sıkma herşey yolunu bulur 😊 Ne zayıflar var normal doğumu çatır çatır yapıyorlar, tamamen çatıyla alakalı bi durum o bence 😊
Kızlaaar günaydııınn , kontrolden çıktık şimdi çalışabilir raporumuzu yazdırdık kızçem 1950 gr olmuş , suyumuz ve karın çevremiz normal haftamızla uyumlu hale gelmiş. Bi de güzel poz verdi bugün. Şükür güzel haberlerle haftaya başladık🧿🌸
Maşallah canım 🥰 Ben hala yüzünü göremiyorum 🤣 eli hep yüzünde, benimde bu cuma özel kontrolüm var.arkadaşlarım devlette doğum yapacaksın özele gerek yok diyor ama sanırım son ana kadar gidicem. Devlette ilgilenmiyorlar pek fazla 🤷‍♂
Gunaydin kizlar bisey sorucam simdi size ben suan 34.haftanin icindeyim devlette kontrollerimi yaptiriyorum ama 20.haftadan beri kadin dogumcuma degil perinatologa gidiyordum perinatolog doktoru cok tatli bi kadin ama dogum yaptirmiyor malesef. Simdi artik dogum yaklastigi icin kadin dogumcuma gitmem lazim ama hakkinda 1-2 olumsuz yorum gorup etkilendim hele ki sezeryan olmam gerekirse asla guvenemem gibi geldi ona ve bende ayni hastanede baska bi iyi denilen doktora randevu aldim 17sine ama durumu anlatsam ilgilenir mi yoksa beni kovar mi bilmiyorum 🤣🤣 sizce bakar mi ya da ne yapsam ne onerirsiniz strese soktu bu konu beni
Kadın doğumcunda mı devlette canım? Eğer öyleyse hiç bişey söylemez. Ki özel olsa bile doktor seçme hakkın var her türlü değiştirebilirsin yani

Bu arada hangi hastaneye gidiyorsun? Banada geçen gittiğimde mutlaka perinatolojiye görün dedi doktor. Randevu aldım ama henüz görünemedim 😊

iyi aksamlar herkese. Bir iki gundur boynum kasiniyordu sivilce cikti sanmistim ama bugun esimle farkettik 5-6 tane minik et beni gibi olmus. Yasayaniniz var mi cok ilginc geldi. Koltuk altimda normal ben vardi o da biraz et beni gibi olmus. Neler neler yasayacagim daha 🙈
Ah benim göğüslerimin altııı boynum o kadar küçük küçük et benleriyle doldu ki anlatamam. Gebelik sonrası aldırmaya kalksam adam tam mesai yapacak yani benimle
Anaaa nasil degismis ya ben nasil admin oldum haberim yok hic🙊🙊🙊
Hayırlı uğurlu olsun canım benim valla çok da iyi oldu diğer arkadaşı hiç göremiyorduk aramızdaa. Tablomuz daha güncel oluur. İsim belli olanları falan yazalım güncelleyelim bencee :dondurma:
Canım senin adına çok sevindim sağlıklı sıhhatli kavuştun bebeğine o kadar mutluyum ki senin içinn :KK200: Birşey sormak istiyorumm. 36+0 diyorsun ya gelişime göre mi yoksa SAT'a göre mi biliyor musuun?
Kızlaaar günaydııınn , kontrolden çıktık şimdi çalışabilir raporumuzu yazdırdık kızçem 1950 gr olmuş , suyumuz ve karın çevremiz normal haftamızla uyumlu hale gelmiş. Bi de güzel poz verdi bugün. Şükür güzel haberlerle haftaya başladık🧿🌸
Oh gözünüz aydın canımm bu nasıl güzel bir haber :) Bizim de kısmetse 15:30'da randevumuz heyecanla saat sayıyorum :) Tam kaç haftaydın bugüün. Bakalım bizimki de 2 civarlarını görecek mi bugün. SAT'a göre tam 32 gelişime göre 32+4'üz :)

Ah benim göğüslerimin altııı boynum o kadar küçük küçük et benleriyle doldu ki anlatamam. Gebelik sonrası aldırmaya kalksam adam tam mesai yapacak yani benimle

Hayırlı uğurlu olsun canım benim valla çok da iyi oldu diğer arkadaşı hiç göremiyorduk aramızdaa. Tablomuz daha güncel oluur. İsim belli olanları falan yazalım güncelleyelim bencee :dondurma:

Canım senin adına çok sevindim sağlıklı sıhhatli kavuştun bebeğine o kadar mutluyum ki senin içinn :KK200: Birşey sormak istiyorumm. 36+0 diyorsun ya gelişime göre mi yoksa SAT'a göre mi biliyor musuun?

Oh gözünüz aydın canımm bu nasıl güzel bir haber :) Bizim de kısmetse 15:30'da randevumuz heyecanla saat sayıyorum :) Tam kaç haftaydın bugüün. Bakalım bizimki de 2 civarlarını görecek mi bugün. SAT'a göre tam 32 gelişime göre 32+4'üz :)
Olur kizlar hic adminlik yapmadim ama bakayim bi nasil oluyor
Isimleri belli olan varsa guncellemeye calisayim (:

Back
X