• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
iyi aksamlar herkese. Bir iki gundur boynum kasiniyordu sivilce cikti sanmistim ama bugun esimle farkettik 5-6 tane minik et beni gibi olmus. Yasayaniniz var mi cok ilginc geldi. Koltuk altimda normal ben vardi o da biraz et beni gibi olmus. Neler neler yasayacagim daha 🙈
Hamilelikte olduğunu duydum canım, kırmızı et benleride çıkabiliyormuş 🙂

Benim gebelikte başladı dökülmeye, sonra urbancare biotin ve kafein içerikli bi.şampuan aldım mis gibi kesti. 1 2 tel dökülüyor sadece. Ki sizin dediğiniz gibi, saçım kıvırcık ve ben aşırı seviyorum. Bu şampuanı kullanmaya başladıktan sonra banyoda tarayıp o şekil kuruttuğumda kıvır kıvır oluyordu
Benim de bu gebeliğimde bazen bir az dökülmeler oldu,ya da günlük dökülmeli olanlar bana öyle gelmiş ola bilir.Bana kıvırcık yakışmıyor,saçlarım kabaran kıvırıcık ve gür,fönlü düz saç daha çok yakışıyor,o yüzden fönsüzken anca topuz yapa biliyorum.Banyoda tarayıp çıkınca benim saçım da kurudukran sonra rahat taranıyor yumşak oluyor,önceleri Elidorun düzleştiren zaman kullanılan kremini de sürüp düzleştiriciyle saçımı şekillendirdiğim zaman kabarmıyordu,ama sonra o kremden burada bulamadım.

Ya kızlar bişey danışmak istiyorum. Cuma günü dişçiye gitmiştim, bahsetmiştim burda da diş ağrısından. Neyse augmentin verdi bana ve özellile kadın doğumcuya danış dedi. Eczaneye sordum hamilelikte kullanılabilir olduğunu, ağrı vs varsa mecbur kullanacağımı konuştuk ki bende öyle düşünüyorum. Birde doktorun numarası vs yok bende. Cuma gece ilaca başladım, cumartesi sabah akşam 2 doz olarak aldım. Dün akşam göz çevresinde kaşıntı başladı. Somradan şişlik oldupunuda farkettim gece gitmek istemedim hastaneye ama o arada da yine gece dozunu kullandım ilacın ondan olduğunu hiiç düşünmedim açıkçası. Sabah kalkınca aşırı bir kaşıntı yine, boynum, dudak çevresi, göz çevresi ve aşırı şiş gözlerimde. Devletin kadın aciline gittim, tansiyona baktı hiç bişeyin yok ilacı kes, eğer çok takan birisiysen yetişkin acile bi gir dedi. Güvenmedim açıkçası, yetişkin acilde de vakit kaybetmek istemedim. En son özel medicalpark göztepeye geldim, Allah razı olsun doktor muayene yaptı. Antibiyotiğin içerisinde ki penisilin sana alerji yapmış kesinlikle ilacı kes dedi. Sonrasında avil, serum bide ağrı kesici takıldı.
Aradan 1 1.5 saat geçti hastaneden çıkmıştım bu süre içerisinde kaşıntı tekrardan başladı, hastaneye yakın konumda olduğum için tekrardan gittim doktor görünce şaşırdı. Durumu izah ettim, kortizon yapalım bu sefer ama buda fayda etmezse yapacak bişey yok beklicez dedi. Ciğer geliştirici iğnede yapalım dedi erken gelebilirde dedi. Bi tık tedirgin oldum açıkçası.
Şuanda özele göre 36 haftalık görünüyor kilosu 2400 civarı
Devlete görede tam haftasıyla uyumlu.
Ciğer geliştirici yapıldı mı bilmiyorumda hemşire kortizonlu iğne o dedi ama bilmiyorum.
Umarım dahada ilerlemez, kesilir bir an önce 🙏
geçmiş olsun,çabuk geçer,bir problem olmaz inşallah

iyi aksamlar herkese. Bir iki gundur boynum kasiniyordu sivilce cikti sanmistim ama bugun esimle farkettik 5-6 tane minik et beni gibi olmus. Yasayaniniz var mi cok ilginc geldi. Koltuk altimda normal ben vardi o da biraz et beni gibi olmus. Neler neler yasayacagim daha 🙈
Benim boynumda var birkaç tane minik minik. Şekerden de olabilir diye düşünmüştüm ben

Interneten baktim simdi sekerden de olabilir yaziyor dedigin gibi. Bende cikmadi seker ama bilemiyorum bir daha kontrol ettirmedim yuklemeden sonra
Yani açıkçası benim de sadece açlık tam sınırdaydı onun dışında sürekli takipteyim öyle referans dışı nadiren oluyor bence benim de şekerden değil 😂

Augmentini hic duymamistim canim ama prilam yaziyor benim saglik ocagim 2 kutu kadar🤥
İşte düşün onu bile yazmayan doktorum gebelere yazabileceğim iki ilaç var dedi demekki o kadar güveniyor parol ve agumentine. Zaten çokta kıl bir doktordur güvenirim söylediklerine. Ben prilamı onun yüzünden ya ücretli aldım ya kayınvalidem kendi sağlık ocağındaki doktoruna yazdırdı hala da kullanıyorum üstelik.

Agumentin hamilelerin kullanabileceği b grubu ilaçlarından değil ama belki kâr zarar hesabı ile yazmışlardır
Yok şöyle anlatmaya çalışmıştı her hastalıkta hemen agumentini yapıştırmıyor ama ağır bir enfeksiyon durumunda ağır üşütmüşsen vs bebeği de etkileyebilecek durumlarda yazdığını söyledi.

Canım benim yüzümde ve boynumda minik minik et benleri attı. Doğumdan sonra kendiliğinden kaybolmasını umuyorum.

Arkadaşlar istanbul özel hastanede doğum yapacak olan var mı fiyatlar nasıl acaba hangi hastaneyi düşünüyorsunuz?

Oglumdayken nerdeyse 50 tane et beni cikti vucudumda
Dogumdan sonra geciyor dediler ama 20 tanesi arsa almis sanirim onlar gitmedi🥴
Kizda da hamile oldugumu ogrendigim ilk zamanlar gül hastaligi gecirdim yaklasik 40 gun falan her yerim kizamik gibi kipkirmizi isilik gibiydi
Sonradan birkac et beni cikti
4 5 tane de kirmizi nokta cikti
Daha da birsey cikarmadan bebisi cikarcam nasipse zamaniyla🙏🫠😄

Ayyy bennn boynum göğüslerim kahverengi et benleriyle doldu Napıcam bilmiyorum

Et benleri çıkıyor ya. Sonrasında sa geçmiyor. Benim de yüzüm cildim inanılmaz kötü durumda insan içine çıkmak istemiyorum:( o kadar sivilcelendi ki çıkmayan yer kalmadı yüzümde :( aynaya baktıkça üzülüyorum geçer mi acaba

Ya kızlar bişey danışmak istiyorum. Cuma günü dişçiye gitmiştim, bahsetmiştim burda da diş ağrısından. Neyse augmentin verdi bana ve özellile kadın doğumcuya danış dedi. Eczaneye sordum hamilelikte kullanılabilir olduğunu, ağrı vs varsa mecbur kullanacağımı konuştuk ki bende öyle düşünüyorum. Birde doktorun numarası vs yok bende. Cuma gece ilaca başladım, cumartesi sabah akşam 2 doz olarak aldım. Dün akşam göz çevresinde kaşıntı başladı. Somradan şişlik oldupunuda farkettim gece gitmek istemedim hastaneye ama o arada da yine gece dozunu kullandım ilacın ondan olduğunu hiiç düşünmedim açıkçası. Sabah kalkınca aşırı bir kaşıntı yine, boynum, dudak çevresi, göz çevresi ve aşırı şiş gözlerimde. Devletin kadın aciline gittim, tansiyona baktı hiç bişeyin yok ilacı kes, eğer çok takan birisiysen yetişkin acile bi gir dedi. Güvenmedim açıkçası, yetişkin acilde de vakit kaybetmek istemedim. En son özel medicalpark göztepeye geldim, Allah razı olsun doktor muayene yaptı. Antibiyotiğin içerisinde ki penisilin sana alerji yapmış kesinlikle ilacı kes dedi. Sonrasında avil, serum bide ağrı kesici takıldı.
Aradan 1 1.5 saat geçti hastaneden çıkmıştım bu süre içerisinde kaşıntı tekrardan başladı, hastaneye yakın konumda olduğum için tekrardan gittim doktor görünce şaşırdı. Durumu izah ettim, kortizon yapalım bu sefer ama buda fayda etmezse yapacak bişey yok beklicez dedi. Ciğer geliştirici iğnede yapalım dedi erken gelebilirde dedi. Bi tık tedirgin oldum açıkçası.
Şuanda özele göre 36 haftalık görünüyor kilosu 2400 civarı
Devlete görede tam haftasıyla uyumlu.
Ciğer geliştirici yapıldı mı bilmiyorumda hemşire kortizonlu iğne o dedi ama bilmiyorum.
Umarım dahada ilerlemez, kesilir bir an önce 🙏
6 7 yıl kadar once novalgıne alerjım oldugu ortaya cıktı . nefessızlıkten bayıldıgımı ılacla duzeldıgımı hatırlıyorum. 5 10 dk ıcınde yıktı ne sıvılce ne kızarıklık gormeme fırsat kalmadı yani. once bogazım kapandı hastanede dınlencede oldugumdan sıkıntı yasamadım... babamda da 10 cesıt seye karsı alerjı var bırınden sonra dıgerlerı pörtlemişti ama o kullandıgında komaya gırdı. ılac alerjısı benım kafama boyle işledi belkı alerjık degıldır sendekı dıye dusundum o yuzden. augmentını diş apsesı ıcın ılk oglumda dr yazdı ama kadın dogumcum onaylamamıstı. klavunat yazdı. o işe yaramayıp iş cok daha cıddı hale gelınce ızın verdı. aynı tur ılac sureklı kullanmaya baglı etkısızlesıyor ya sanırım ondandı.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kizlar aynılarını sizin için diliyorum 🙏♥️ benim ilk doğumum , yüksek tansiyondan dolayı 36+0 da gebeliği sonlandiralim bebeği alalım dedi doktorum diğer türlüsü için saatli bombasin dedi. Kendisine güvenim tamdi tamam dedim bende Cumartesi sabah saat 9 gibi doğuma girdim sezeryana 09.09 da kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir bebek kilosu 2570 Gr şuan sadece beslenmede sorun yaşıyoruz sütüm hala gelmedi mama veriyorum gaz çıkarması filan baya uğraştırıcı ama canı sağolsun kızımın 🥰 💞 🫠

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kizlar aynılarını sizin için diliyorum 🙏♥️ benim ilk doğumum , yüksek tansiyondan dolayı 36+0 da gebeliği sonlandiralim bebeği alalım dedi doktorum diğer türlüsü için saatli bombasin dedi. Kendisine güvenim tamdi tamam dedim bende Cumartesi sabah saat 9 gibi doğuma girdim sezeryana 09.09 da kızım dünyaya geldi çok şükür sağlıklı bir bebek kilosu 2570 Gr şuan sadece beslenmede sorun yaşıyoruz sütüm hala gelmedi mama veriyorum gaz çıkarması filan baya uğraştırıcı ama canı sağolsun kızımın 🥰 💞 🫠
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah kızın 🙏 ilk günler biraz zor geçiyor Allah kolaylaştırsın 🙏🌸

Back
X