• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
kızlar bende sorayım oda süslemesi yapacak mısınız yapacaksanız nasıl bişey düşündünüz ne aldınız ben asla bi fikir bulamadım

Kızlarrr o zaman eğlenceli bir konu açayım 😂 eşleriniz doğum hediyesi hakkında ne düşünüyor biraz kocaları çekiştirmek isterim 🫠
Varlığından haberi yokmuş öyle dedi masum bi şekilde 🤷‍♀️ bende çaktırmadım aslında benim de haberim yoktu diyemedim, hamileliğin başında başkasından öğrenmiştim😂 seninki ne diyor

kızlar bende sorayım oda süslemesi yapacak mısınız yapacaksanız nasıl bişey düşündünüz ne aldınız ben asla bi fikir bulamadım
Ben bir iki tane güzel bir şey buldum ama kim yapacak bilmiyorum. Eşim benimle doğuma girecek yoksa o becerikli hallederdi.

Benim alacaklarım böyle şimdilik.

Ben emzirme atleti aldım canım ben. Sütyendense hem atlet sıcak tutar dedim. Bir de siyah ve beyaz aldım geceliğimi beyazı bebeğimle takım olmak için aldım. Onun içine de giyerim iç göstermez diye düşündüm.
Atlet banada mantıklı geliyor bi bakayım bende. Kızıma da onu kullanmıştım aşırı rahat oluyor
Aslinda ben her gordugum mesaja cevap vermeye calisiyorum ama bazen gozden kaciyor🙊
Oyle durumlarda "la bana bi bakin loooğğ" yaz illaki biri döner😅 alinip sessizlige burunmeyin😁
Azıcık canlandı buralar bak sen admin olunca 🤣

Merak etme onlardan alsan da bi süre sonra lömbırrr diye memeyi ustten cekip cikariyorsun emziriyorsun
Zaten memenin de kendisi dolu ve kendini salmaya musait bi yapiya büründüğü icin sagdan soldan her yerden cikarip isini gorebiliyorsun
Zamanla dizlere kadar uzanma ozelligi geliyor🤣🤣🤣
Ya ilkinde atletle rahat etmiştim bunda da şu iz yapmayan sütyenlerden alırım dedim unuttum 🤣 haklısın her türlü çıkarıp emziriyorsunda işte hamilelik piskolojisi alayım diye düşünüyorum 🤣🤣

Ah benim göğüslerimin altııı boynum o kadar küçük küçük et benleriyle doldu ki anlatamam. Gebelik sonrası aldırmaya kalksam adam tam mesai yapacak yani benimle

Hayırlı uğurlu olsun canım benim valla çok da iyi oldu diğer arkadaşı hiç göremiyorduk aramızdaa. Tablomuz daha güncel oluur. İsim belli olanları falan yazalım güncelleyelim bencee :dondurma:

Canım senin adına çok sevindim sağlıklı sıhhatli kavuştun bebeğine o kadar mutluyum ki senin içinn :KK200: Birşey sormak istiyorumm. 36+0 diyorsun ya gelişime göre mi yoksa SAT'a göre mi biliyor musuun?

Oh gözünüz aydın canımm bu nasıl güzel bir haber :) Bizim de kısmetse 15:30'da randevumuz heyecanla saat sayıyorum :) Tam kaç haftaydın bugüün. Bakalım bizimki de 2 civarlarını görecek mi bugün. SAT'a göre tam 32 gelişime göre 32+4'üz :)
Sat a göre 36+0 di canım

Arabamı yenileyecek hastane masrafı totosuna girmezse.😂
😂😂 totolarda şemsiyeler var ya maalesef
Varlığından haberi yokmuş öyle dedi masum bi şekilde 🤷‍♀️ bende çaktırmadım aslında benim de haberim yoktu diyemedim, hamileliğin başında başkasından öğrenmiştim😂 seninki ne diyor
Benimki sen ne istersen modunda ama hediye öyle bir şey değil diyorum sonuç olarak ben isteyeceğim muhtemelen 😂

Oda süslemesine gerek olmadığını düşünüyorum, yani insanları gelmeye teşvik ediyor gibi geliyor. Ama kapı süsü yapıcam kendim onu kapısına asarım oğlumda da öyle yapmıştım yeter bence 😊

Kızlar doğuma giderken burda aktif olalım ya😁 heyecanı beraber yaşayalım, doğumdan sonra ortadan kaybolmak yok, bir elimiz memede bir elimiz burda olsun ahsjdjsj :rolleyes: tek elle meme veriliyor muydu pro max anneler?😂
Ben veriyordum diye hatırlıyorum ahahha ilk günler perperişan olcan zaten motivasyon arıyacaksın kendine 🤣 o değilde yakın olanlar görüşsek ne güzel olurdu, bi.çay kahve. Ya benim çocuk durmuyor ne güzel seninde durmuyo desek böyle ahahs

Sağlıkla al kucağına canım. Bugün banada sağlık ocağında ki ebe erken gelicek gibi görünüyor, ama şu 36yı Bi atlatalım daha iyi olur dedi. Rabbim korusun inşallah kucağına alırsın hemen, sütünde gelir hemencecik 🥰
Aminnn inşallah 🙏 sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri 🥰

Oda süslemesine gerek olmadığını düşünüyorum, yani insanları gelmeye teşvik ediyor gibi geliyor. Ama kapı süsü yapıcam kendim onu kapısına asarım oğlumda da öyle yapmıştım yeter bence 😊
Kızımda bende öyle yapmıştım, bunda çok hantal kaldım ya. Kızkardeşimde kapı süsleyelim diyor dedim ben yapamam gel yap o zaman 🤷‍♂ hallederiz falan dedi ama bilmiyorum, muhtemelen evi süsler. Sanırım kapı süsü daha mantıklı şu durumda da baktığın zaman 😊

Back
X