• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Valla oglus tepemden inerse bakabiliyorum canim elimden geldigince
Ama bi sorumluluk yuklendi nedense bi anda😅
Gece musait olursam uyelik iptali yapanlari falan cikarcam listeden, bide haziran agustostan beri girmeyenleri
İnşallah iyilerdir
En azindan liste biraz daha duzenli gorunur
Isim konusunda da yilbasi gelmeden darlarim hepinizi hadi isim koyun artik su yavrucaklara diye😁
Cinsiyeti öğrenseydik isim bulurduk diye düşünüyorum 😂 ama bir türlü isim bulamıyoruz tek bir tane bile bulmak zorken 2 cinsiyet içinde isim düşünmek çok zor. Şimdilik sadece kız bulmaya çalışıyoruz ama yok içimize sinen bir isim

@minnosannesi
@morcelestial
@Meryemyy
@donersesenindir
@_su85_
@nurAy11
@LGKrc
@ozuzun
@hygieia
@ebber34
@retikuler
@leylalarr
@cucusanne
@M U G E
@artemiso
@yuppie
@incim1
@pinkpuella
gullaccc gullaccc
@reyhanruze
@CinnamonQueen
@aegamze
@Atlas ege
@melo353627
@Namastai
@daisy rain
@Su_25
@Minikpanda1107
@ZeyZu
@damdamdam
@zekub
@Hlyakn
@Gecemavisi18
@denizlerdengelen
@susux
@nrlily
@hilal0638
@Ftmanur
@tatlibirisi
@umaykursat35
@helincicek2607
@sidelya
@yinezaman
@Dilara55333
@gezegendeki FS
@Fugur
@Birdmom
@palmofheaven
@birdilekdiledim
@Sosyallanne
@genc1kadin

Kizlar selamlar🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻
Buraya arada yazanlari da etiketledim
Bebeginize isim belirlediyseniz ve paylasmak isterseniz listeye ekleyelim🧿
Cok fazla isim var listede
Olabiliyor ilk basta listeye eklenip sonrasinda talihsizlik yasamis olanlar olabilir, unutanlar olabilir, yogun calisip giremeyenler olabilir, birkac hesap pasiflesmis mesela, birkaci hazirandan eylulden sonra girmemis, baska topige eklenip ordan devam edenler olabilir hepsi normal elbette🪻
Su an amacim doguma cok az zaman kalmisken listemizi olabildigince aktif olan kisilerle devam ettirmek
Boylece karmasiklik olmamis olur, dogumlari birbirine yakin olanlar daha iyi takip edebilir vs vs
Dogumdan sonra da takipte olalim yine bilgilerimizi tecrubelerimizi paylasalim cekip gitmeyelim😁
Tabiki bazen rambo bazen zombi gibi olacagimiz bir doneme girmis olucaz "üff kimin aklina gelcek topik beeh" diye isyan edebilecegimiz, kime catsam diye alevli gezecegimiz anlar da olacaktir illaki🥴 lohusa cinnetinde gelin elele verelim😅
Uzun lafin kisasi, topikte birkac mesajla da olsa aktiflige devam edecek olan kisiler el kaldirsin sayimizi bilelim diyip konuyu kapatiyorum🙆‍♀️
Listeye olmayanlar da tabiki yazabilir her zaman fikir alisverisi soru cevap hepimizin faydasina olur🌼
Herkese simdiden saglikli huzurlu dogumlar dilerim💕💕💕
Ben oğlumun ismini Nisan koyacağım 🥰 birde ben Aralık annesi olacağım gibi sancılar sıklaştı yarın da randevum var bakalım ne durumdayız 🥹

Mesajı alıntılayamadım geride kaldı. Egepol kapıya tül vs asıyordu görmüştüm bu çarşamba tam soracağım süs olarak ne yapıyorlar diye sana da haber veririm ona göre kalanı alırsın Lovely35 Lovely35

Mesajı alıntılayamadım geride kaldı. Egepol kapıya tül vs asıyordu görmüştüm bu çarşamba tam soracağım süs olarak ne yapıyorlar diye sana da haber veririm ona göre kalanı alırsın Lovely35 Lovely35
Çok iyi olur canım. Daha almadım bende favorilerime ekledim sadece. Egepol emzirme danışmanlığı da verdi sanırım bu hafta haberin oldu mu ben ismimi yazdırdım bir daha olursa katılmak için.

Back
X