• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Kızlar merhaba sabah doğum yaptım ben. Bebeğim yoğun bakımda detaylıdan beri bir bağırsak problemimiz vardı onun takibi için aldılar. Kilosu solunumu gayet iyidi 2700 doğdu. Ben de biraz ağrılar ile uğraşıyorum. Şimdilik durumlar böyle umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize 🙏
Gözünaydın canım sağlıkla büyüsün gayet güzel kilosuda maşallah. Sende daha iyi olursun umarım.

Alıntı yapmayı unutmuşum yahu. Ben aşağıdaki pjamaları aldım umarım görür arkadaşş

Miss Dünya Lissa Beyaz Hamile Ve Lohusa Sabahlık Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları (foto çekimi için)
Bu markanın ürünleri gerçekten yumuşacık bende hamilelik süresince üzerimden çıkartmıyorum o yüzden doğumdada tercihim bu marka oldu.

Kızlar merhaba sabah doğum yaptım ben. Bebeğim yoğun bakımda detaylıdan beri bir bağırsak problemimiz vardı onun takibi için aldılar. Kilosu solunumu gayet iyidi 2700 doğdu. Ben de biraz ağrılar ile uğraşıyorum. Şimdilik durumlar böyle umarım hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize 🙏
Hayırlı uğurlu olsun çok geçmiş olsun🥰🥰

Kuzu o zaman seninki de iri yaa demedi mi hiç doktor bişey. Bizim boyda önde gidiyor birde bir haftaa

Ay at st kuzu bulursann. Bende telefon ile çekerim ya sonra pce yükle et zor iş 😁
Sende de hareket var iyi kuzum ya ben ni işe gidiyorum bu hafta dan itibaren 2 saat erken çıkıyorum artık 8-4. Yemeği kayınvalidemde hallediyoruz yemek te yat bizim iş resmen. Nerdeyse çok hareketsizim işim de masa başı çünkü 😁. İş gereği bazen eğitimler vermem gerekiyor çalışanlara aman allahım nefesim yetmiyor sanki nefes nefese kalıyprum konuşurken hahaha

Canım gözün aydın sağ sağlim en kısa sürede kucağına alıp çıkacaksınız inşallah hastaneden. Sen nasılsın daha iyi misn kaçıncı haftada olmuş oldu doğumm
Evet evet boy da 1 hafta ilerde. İri bebek olabilir dedi şekerden olma ihtimali olduğu için onu da düşündü genetik de olabilir vs yarın netleşir bakalım 🫠

Kızlar bende sizden gecelik ve pijama takımı önerisi alabilir miyim. Doğumun olduğu gün gecelik daha iyi oluyormuş sanırım ama hep anne işi var sanki 2-3 gündür bakıyorum pek güzel bişey bulamadım. Pijama takımı da bir tane fotoğraf çekimi için açık renk bir tane koyu renk bakıyorum toplam gecelikle beraber 3 tane yeter sanırım paylaşırsanız mutlu olurum ☺️
Canım beyaz takım olarak şunu aldım

Koyu renk rahat olsun diye de şunu

Doğumdan hemen sonra giyeceğim geceliği rahat ve kısa kollu istiyodum annem Lcw'den bulup aldı lohusa geceliği diye geçiyor ama spor olanlardan yazın evde de giyerim diye aldım

Ayy iyi hadi ikinciymiş az çok fikrin var yine benim için hepsi bilinmezlik 😂 benimki de en son 10 gün öndeydi bakalım bu cuma ne dicek doktorum
Cahil olmak güzel bence gecen aksam market dönüşü doguma gidiyoruz gibi hissedip bi ağladım 😄😄 evde bide minnos birakmak iyice duygusallastiriyor🙈🙈

Cahil olmak güzel bence gecen aksam market dönüşü doguma gidiyoruz gibi hissedip bi ağladım 😄😄 evde bide minnos birakmak iyice duygusallastiriyor🙈🙈
Evet ben bile neler düşünüp kuruyorum evde bi çocuğumun daha olduğunu şu an hayal bile edemedim 🥹 sağlıkla kavuşalım inşallah. Tüm tuşlara basıyorum ben bakalım ne zaman gelcek 🫠

Ben basmiyorum ya ocakta gelsin istiyorum yanlis mi yapiyom acaba 🙈🙈ocaga gecelim baslarim
Kız 29 aralık zaten son günü sonra uzatmaları oynucak ocağa ne kalıyo 😂 hemen yaptım oldu olmuyo gördüğüm kadarıyla o yüzden bi de ilk doğum biraz daha uzun sürüyo süreç falan diye ben başladım basmaya 😂 yay burcu çıkartmak hedefim 😂

Kız 29 aralık zaten son günü sonra uzatmaları oynucak ocağa ne kalıyo 😂 hemen yaptım oldu olmuyo gördüğüm kadarıyla o yüzden bi de ilk doğum biraz daha uzun sürüyo süreç falan diye ben başladım basmaya 😂 yay burcu çıkartmak hedefim 😂
Benimki 2 2 bucuk hafta ilerden gidiyor bi tusa basacak olsam hemen pitlar gibi 😄 kizimin pesine zaten heder oluyorum sporumu yapiyom sayılır 🙈 bende oglak istiyorum 5 ocak hatta 🙈 kizimda 5 mayis onla uysun die 41 oluyoz ogun 🫣 kizim 40 +3 le doğdu oglan gec gelir derler ablasindan 4 gun sonra gelsinde istedigimiz tarih olsun 🤭💙💙

Canım Allah analı babalı büyütsün bir an önce kucağına al inşallah bebeğini 🙏🏻 kaçıncı haftandaydın canım

Kuzu o zaman seninki de iri yaa demedi mi hiç doktor bişey. Bizim boyda önde gidiyor birde bir haftaa

Ay at st kuzu bulursann. Bende telefon ile çekerim ya sonra pce yükle et zor iş 😁
Sende de hareket var iyi kuzum ya ben ni işe gidiyorum bu hafta dan itibaren 2 saat erken çıkıyorum artık 8-4. Yemeği kayınvalidemde hallediyoruz yemek te yat bizim iş resmen. Nerdeyse çok hareketsizim işim de masa başı çünkü 😁. İş gereği bazen eğitimler vermem gerekiyor çalışanlara aman allahım nefesim yetmiyor sanki nefes nefese kalıyprum konuşurken hahaha

Canım gözün aydın sağ sağlim en kısa sürede kucağına alıp çıkacaksınız inşallah hastaneden. Sen nasılsın daha iyi misn kaçıncı haftada olmuş oldu doğumm
35+3 de oldu

Back
X