• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    177
Ya bu erkekler bazen gerçekten çok komikler öyle şeyler yapıyor ki tutmaayıp gülüyorum yani 😂 bi de gerçekten tam bir dayı ismi minicik bebeğe hiç yakışmaz o isim konuşanların bebekliklerini hayal etmekte zor 😂
Arkadaşlarım bile dalga geçiyor hala 1.5 iskender gelmedi mi diye 🤣🤣 bi ara duygu sömürüsüne girdim, ben karnımda taşıyorum ben besliyorum gelip isim mi koyacaksın diyede onuda yemedi 🤣

Yaa bende muzu çok yiyorum. Bazen günde 2 tane. 1 muzla shake yapıyorum. İçine bal, bebe bisküvi, ceviz, tarçın, süt bunları çekiyorum. Acayip lezzetli oluyor. Akşamları da eşim meyve tabağı hazırlıyor yine içinde bir muz oluyor. Bence kaşar peyniri, yumurta, muz bunlar bebeğe yarıyor.
İşte ben normal hayatımda da zaten güzel besleniyordum sadece o zamanlar sigara içtiğim için kahvaltıdan akşam yemeğine kadarki kısım sigara kahveyle geçiyordu 🫠 özlemedim değil 😂 ama yumurta muz falan zaten yediğim şeyler olduğu için öyle de devam etti

Merhaba kızlar bi süredir sessizce takip ediyorum biraz sıkıntılar yaşadım iki üç aydır keyifsiz bir hamilelik geçiriyorum o yüzden yorum yazmaya bile mecalim yoktu (hamilelik sendromu yaşıyorum psikiyatriye gittim ilaç kullanmaya başladım )bi kaç gündür bi tık daha iyi sayılırım. ☺️ yorumlarınızı okumak iyi geliyor. erkek bebek bekliyorum 34+6 oldum çok şükür bebeğin sağlığı iyi, yarın ya da perşembe kontrole gideceğim güncel kilosunu falan yazarım doğum için net bi tarih almadık onuda öğreniriz inşallah. 😊 bu arada hala isim netleştiremedik.
Bundan sonrası çok keyifli geçsin canım inşallah 😍

Kizlar biz de 32+4 haftalik olduk ama fena agirlastim ve kasilmalarim duzensiz de olsa sıklaştı bir de surekli akintim oluyo gunde 7 8 kere islak ic camasiri degistiriyorum neredeyse umarim suyum sizmiyordur her problem gordugum durumda doktorumla iletisime geciyorum ama hepsi gereksiz evham cikti simdiye kadar o yuzden bunu da sormaya cekindim sizin durumlar nasil
Benim de aynı şekilde yarın randevum var zaten buraya da yazarım canım

İşte ben normal hayatımda da zaten güzel besleniyordum sadece o zamanlar sigara içtiğim için kahvaltıdan akşam yemeğine kadarki kısım sigara kahveyle geçiyordu 🫠 özlemedim değil 😂 ama yumurta muz falan zaten yediğim şeyler olduğu için öyle de devam etti
Benimde öyle sadece sigara hiç içmedim hayatımda. Yeme düzenim bir bulantılardan bozulmuştu ama artık yediğimdeki o kötü hisse de alıştım midem kötü de olsa bebeğim için yiyorum o beslensin diye. 2 saatte bir acıkıyorum bu son zamanlarda.

minnosannesi minnosannesi
morcelestial morcelestial
@Meryemyy
@donersesenindir
@_su85_
N nurAy11
@LGKrc
@ozuzun
@hygieia
@ebber34
@retikuler
@leylalarr
@cucusanne
@M U G E
@artemiso
@yuppie
@incim1
@pinkpuella
@gullaccc
@reyhanruze
@CinnamonQueen
@aegamze
@Atlas ege
@melo353627
@Namastai
@daisy rain
@Su_25
@Minikpanda1107
@ZeyZu
@damdamdam
@zekub
@Hlyakn
@Gecemavisi18
@denizlerdengelen
@susux
@nrlily
@hilal0638
@Ftmanur
@tatlibirisi
@umaykursat35
@helincicek2607
@sidelya
@yinezaman
@Dilara55333
@gezegendeki FS
@Fugur
@Birdmom
@palmofheaven
@birdilekdiledim
@Sosyallanne
@genc1kadin

Kizlar selamlar🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻
Buraya arada yazanlari da etiketledim
Bebeginize isim belirlediyseniz ve paylasmak isterseniz listeye ekleyelim🧿
Cok fazla isim var listede
Olabiliyor ilk basta listeye eklenip sonrasinda talihsizlik yasamis olanlar olabilir, unutanlar olabilir, yogun calisip giremeyenler olabilir, birkac hesap pasiflesmis mesela, birkaci hazirandan eylulden sonra girmemis, baska topige eklenip ordan devam edenler olabilir hepsi normal elbette🪻
Su an amacim doguma cok az zaman kalmisken listemizi olabildigince aktif olan kisilerle devam ettirmek
Boylece karmasiklik olmamis olur, dogumlari birbirine yakin olanlar daha iyi takip edebilir vs vs
Dogumdan sonra da takipte olalim yine bilgilerimizi tecrubelerimizi paylasalim cekip gitmeyelim😁
Tabiki bazen rambo bazen zombi gibi olacagimiz bir doneme girmis olucaz "üff kimin aklina gelcek topik beeh" diye isyan edebilecegimiz, kime catsam diye alevli gezecegimiz anlar da olacaktir illaki🥴 lohusa cinnetinde gelin elele verelim😅
Uzun lafin kisasi, topikte birkac mesajla da olsa aktiflige devam edecek olan kisiler el kaldirsin sayimizi bilelim diyip konuyu kapatiyorum🙆‍♀️
Listeye olmayanlar da tabiki yazabilir her zaman fikir alisverisi soru cevap hepimizin faydasina olur🌼
Herkese simdiden saglikli huzurlu dogumlar dilerim💕💕💕
Metahan canim bebegimin adı 37 haftaligiz evde birde minnos kizim var 2 bucuk yas aralik annelerinide takip ediyorum ama cogunluk giremiyorum pasife düşmem ama arada girebilirim 2 cocukla 🙈🙈👋

Kızlar bu çantadan alan var mı aranızda oysho muadili bir büyük boyu daha var ama ben çok hantal olmasın istiyorum.
İsimli çanta yaptırdım ama boyutu ufak bayağı.
Bundan alıp kullanan var mı merak ettim.

manifestingbaby manifestingbaby Canım sen de Eskişehirdeydin yanlış hatırlamıyosam , beni dün il sağlık müdürlüğünden aradılar izne çıktınız mı ? Asmde takipleriniz düzenli yapılıyor mu ?Uygun olduğunuz bir zaman ev ziyaretinde de bulunmamız mümkün müdür ?İsterseniz online gebe okulumuz var hafta sonları diye . Seni arayan soran oldu mu ? Bu aralar darlayıp duruyolar beni :D
Evet birkac kere aradilar sonra esim de kizdi nerden aradiklari belli degil eve falan cagirma sakin diye 🤣🤣 bende sonraki aramalarda beni listenizden cikarin ben duzenli kontrole gidiyorum zaten dedim bidaha da acmadim telefonlari hatta doktoruma da sikayet etmistim sapik gibi ariyorlar falan diye o da dedi birkac gebem daha sikayetci bu durumdan heralde yeni baslayan bi uygulama falan dedi

Bende tam tersi hastanede bitsin gitsin o kalabalık eve gelmesinler kafasındayım. İkram değilde bir çikolata yaptırırım. Bir de 20 adet hediyelik yaptırsam yeter bence. İlk doğumdada öyle yaptım 50 yaptırmıştım o zaman kalanları mevlütte dağıtmıştık.
Lohusa serbeti yaptirmak sart mi ya da kendiniz yapiyo musunjuz lohusalikta

Normal dogum istediğini söyleyince mi doğuma erken başlama kararı alındı acaba ben çok kararsızım doğum şekli konusunda bebek iri baş geliş ama kafa yapısı da büyük o da önde gidiyor suni sancı ile normal başlamasını isterim ama özel hastane işte bi şekil sezaryeni kafama sokuyolar
Sezeryan istemiştim ama tam bayılma yapmıyorlar burda yarım bayıltarak yapıyorlar. Anne ve bebek için daha iyiymiş. Bende yarım dan çok korktuğum için cesaret edemiyorum. Doktor da normali denemeyi önerdi bende kabul ettim. Bakalım bilmiyorum nasıl olacak.

Evet birkac kere aradilar sonra esim de kizdi nerden aradiklari belli degil eve falan cagirma sakin diye 🤣🤣 bende sonraki aramalarda beni listenizden cikarin ben duzenli kontrole gidiyorum zaten dedim bidaha da acmadim telefonlari hatta doktoruma da sikayet etmistim sapik gibi ariyorlar falan diye o da dedi birkac gebem daha sikayetci bu durumdan heralde yeni baslayan bi uygulama falan dedi
Kadın diyor ki izne çıktıysanız ev ziyareti yapalım , hayır çalışıyorum diyorum o zaman 37den sonra yaparız diyor , bi sor bakayım 37den sonra benim sizi ağırlayacak halim olacak mı acaba😂😂 Onu da zamanı gelince konuşuruz dedim artık ne diyim🤣Öyle bir ısrar yani😂

Lohusa serbeti yaptirmak sart mi ya da kendiniz yapiyo musunjuz lohusalikta
Hiç sevmem tarçınlı falan oluyor bi de , zaten lohusa şerbeti nedir asla da anlam veremedim yıllardır , ama hastanemin uygulaması var doğum yapan her gebenin odasına gönderiyor o yüzden rahatım 😂 hediyelik yaptırdım , çikolatayla lokum da tamam. Kaynanam da şeker hamurundan kurabiye yapacak . Lohusa şerbeti de gelecek ee ben de çıkmam böyle ağırlansam hastaneden 🤣

minnosannesi minnosannesi
morcelestial morcelestial
@Meryemyy
@donersesenindir
@_su85_
N nurAy11
@LGKrc
@ozuzun
@hygieia
@ebber34
@retikuler
@leylalarr
@cucusanne
@M U G E
@artemiso
@yuppie
@incim1
@pinkpuella
@gullaccc
@reyhanruze
@CinnamonQueen
@aegamze
@Atlas ege
@melo353627
@Namastai
@daisy rain
@Su_25
@Minikpanda1107
@ZeyZu
@damdamdam
@zekub
@Hlyakn
@Gecemavisi18
@denizlerdengelen
@susux
@nrlily
@hilal0638
@Ftmanur
@tatlibirisi
@umaykursat35
@helincicek2607
@sidelya
@yinezaman
@Dilara55333
@gezegendeki FS
@Fugur
@Birdmom
@palmofheaven
@birdilekdiledim
@Sosyallanne
@genc1kadin

Kizlar selamlar🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻
Buraya arada yazanlari da etiketledim
Bebeginize isim belirlediyseniz ve paylasmak isterseniz listeye ekleyelim🧿
Cok fazla isim var listede
Olabiliyor ilk basta listeye eklenip sonrasinda talihsizlik yasamis olanlar olabilir, unutanlar olabilir, yogun calisip giremeyenler olabilir, birkac hesap pasiflesmis mesela, birkaci hazirandan eylulden sonra girmemis, baska topige eklenip ordan devam edenler olabilir hepsi normal elbette🪻
Su an amacim doguma cok az zaman kalmisken listemizi olabildigince aktif olan kisilerle devam ettirmek
Boylece karmasiklik olmamis olur, dogumlari birbirine yakin olanlar daha iyi takip edebilir vs vs
Dogumdan sonra da takipte olalim yine bilgilerimizi tecrubelerimizi paylasalim cekip gitmeyelim😁
Tabiki bazen rambo bazen zombi gibi olacagimiz bir doneme girmis olucaz "üff kimin aklina gelcek topik beeh" diye isyan edebilecegimiz, kime catsam diye alevli gezecegimiz anlar da olacaktir illaki🥴 lohusa cinnetinde gelin elele verelim😅
Uzun lafin kisasi, topikte birkac mesajla da olsa aktiflige devam edecek olan kisiler el kaldirsin sayimizi bilelim diyip konuyu kapatiyorum🙆‍♀️
Listeye olmayanlar da tabiki yazabilir her zaman fikir alisverisi soru cevap hepimizin faydasina olur🌼
Herkese simdiden saglikli huzurlu dogumlar dilerim💕💕💕
36 haftadayim pek giremiyorum buraya bebisimjzede Allahin izniyle umay ismini verecez

Kızlar bu çantadan alan var mı aranızda oysho muadili bir büyük boyu daha var ama ben çok hantal olmasın istiyorum.
İsimli çanta yaptırdım ama boyutu ufak bayağı.
Bundan alıp kullanan var mı merak ettim.

Ben aldım canım bundan grisini aynı marka hoşuma gitti hafif çok küçükte gelmedi. İlk bebeğim tecrübem yok ama yetecek gibi bence :)

Back
X