- 17 Nisan 2019
- 4.028
- 5.012
- 158
- Konu Sahibi Matmazel -
-
- #13.821
Bende hep kızımı düşünüyorum planladığım gibi olacak mı bakalımAile hekimimde kadın doğum hastanesini tercih etmemi istiyor mesela. Şeker var sıkıntı olmasın ama yinede tercih sende dedi. Bi yandan kızımıda düşünüyorum her türlü hem okul hem hastane yan yana. Eşim yanımda olsa bile 5 dkda kızımı alır okuldan. Kimseye bırakmak istemiyorum açıkçası. Kafam öyle karıştı ki bilmiyorum ya. Doğurmasıda ayrı dert valla
Geçmiş olsun canım, bencede yoruluyor insan artıkbende aynı şekilde kimseyi göresim gelmiyor artık
Ben bugun sadece yemek yaptim bi de nevresim degistirdim ama belim asssiri agrimaya basladi market alisverisi vs derken daha camasir asilacak ama benim piller bittiKızlar bugün son kez işe gittim ve doğum iznine ayrıldım artık gerçekten yürümek bile işkence aniden kramplar giriyor kasılmalar oluyor
Tüm bunlara +1 çocuk ekle işteBen bugun sadece yemek yaptim bi de nevresim degistirdim ama belim asssiri agrimaya basladi market alisverisi vs derken daha camasir asilacak ama benim piller bitti
Bakalım durum ne göstericek artıkAa kızını ve okulu unuttum bi an canım, öyle olunca işler biraz değişiyor. Artık nasıl rahat edeceksen öyle yaparsın
Sat konusunda söyledim canımCanım seninde mi kilosu öndeydi yoksa sat olarak mı aynıyız dedin
Valla normalde geçen gittiğimde erken doğum anlamına gelmiyor dedi bu sefer altta yatan bir şeker durumu da olduğu için o kadar bekletmiyoruz genellikle ama kesin değil dedi. Sezeryan mı dedim yo olmak zorunda değil dedi yani aşırı derecede belirsiz konuştubeni artık her hafta görmek istiyor
+1Kizlar ya benim iştahım inanılmaz arttı sürekli yemek yemek istiyorum 8 kiloyla girdim 35 haftadayimartık 38 gibi falan doğurmak istiyorum bende sırf bundan dolayi
Benim o kadar midem yanıyor ki bir şey yemeden evvel kırk defa düşünüyorum:/ bazen canım istesede yiyemiyorum hele akşamsa çünkü gece midem uyutmuyor bu sefer+1bugün kendimi durduramıyorum. Yemek yediysem hemen ardından acaba tatlı mı meyve mi yesem diye düşünüyorum. Şekerde var zaten dikkat etmem gereken yerde çoğalıyor resmen
Hakkımızda hayırlısı olsun canım, benimki büyük olmasına rağmen gözüm arkada kalmasın istiyorumBende hep kızımı düşünüyorum planladığım gibi olacak mı bakalım
Hadi gözün aydın canım, hoşgeldin sende evineKızlar bugün son kez işe gittim ve doğum iznine ayrıldım artık gerçekten yürümek bile işkence aniden kramplar giriyor kasılmalar oluyor
Hem duygusal hem fiziksel olarak aklım kalıyor benim ya. Kaç yaşındaydı? Sanki konuştuk bunuHakkımızda hayırlısı olsun canım, benimki büyük olmasına rağmen gözüm arkada kalmasın istiyorum
Sağol canım çok şükür valla biraz daha çalışsaydım işten çıkıp doğuma gidecektimHadi gözün aydın canım, hoşgeldin sende evine
HahahBen bugun sadece yemek yaptim bi de nevresim degistirdim ama belim asssiri agrimaya basladi market alisverisi vs derken daha camasir asilacak ama benim piller bitti
Çok şükür 2 3 kere mide yanması harici yaşamadım onu. Ama 2 3 kere bile beni mahvetmişti. Çok sıkıntı oluyor, gaviscon kullanmıştım bi tık rahatlatmıştı beniBenim o kadar midem yanıyor ki bir şey yemeden evvel kırk defa düşünüyorum:/ bazen canım istesede yiyemiyorum hele akşamsa çünkü gece midem uyutmuyor bu sefer
Kesinlikle öyle, 8 yaşında farkında herşeyin. Tam bi ergenlik öncesiHem duygusal hem fiziksel olarak aklım kalıyor benim ya. Kaç yaşındaydı? Sanki konuştuk bunu
37 oldun dimi sen? Kontrolün ne zaman pekiSağol canım çok şükür valla biraz daha çalışsaydım işten çıkıp doğuma gidecektim
3. Şişe gavisconumdayım ve artık kaşıkla değil kafama dikerek içiyorumÇok şükür 2 3 kere mide yanması harici yaşamadım onu. Ama 2 3 kere bile beni mahvetmişti. Çok sıkıntı oluyor, gaviscon kullanmıştım bi tık rahatlatmıştı beni
Kesinlikle öyle, 8 yaşında farkında herşeyin. Tam bi ergenlik öncesibazen çok anlayışlı bazende işine geldiği gibi davranıyor işte. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
37 oldun dimi sen? Kontrolün ne zaman pekicidden az daha dursaydın direk doğuma gidicektin
Çok zorluyor gerçekten ya kolaylıklar diliyorum3. Şişe gavisconumdayım ve artık kaşıkla değil kafama dikerek içiyorum
Benim kız 5,5 yaşında o bile farkında kapı süsü bakıyordum onunkiyle benzer olsun diye makrome yaptıracağım hemen diyor tam aynısı olması lazım ki haksızlık olmasın anne..:))
Haftada bir kontrole gidiyorum artık haftaya salı tekrar gideceğim inşallah
Yok canım ilki sezeryandı bu da öyle olacak inşallahÇok zorluyor gerçekten ya kolaylıklar diliyorum
Ay yerim onu ya, çok farkındalar hemde nasıl. Haklı annesi baktığında, haksızlık olmamaması gerekiyor
Normal bekleniyor değil mi? Ona göre planlamasını yapmışsınızdır zaten
Doğru konuşmuştuk onuYok canım ilki sezeryandı bu da öyle olacak inşallah2 ocak diye istiyorum ben ama durursa bakalım
Ay aynı ya biri bitmeden ötekini düşünüyorum+1bugün kendimi durduramıyorum. Yemek yediysem hemen ardından acaba tatlı mı meyve mi yesem diye düşünüyorum. Şekerde var zaten dikkat etmem gereken yerde çoğalıyor resmen
Büyük temizliği nasıl hallettiniz eşinizle kendiniz mi yoksa yardıma birini çağırdınız mı?Bol bol dinlenmeye vaktin olacak, iyi gelecek bu son haftalarda
Ben doğum için her şeyi hazırlayınca birde evin büyük temizliğini de yapınca boşluğa düştüm ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?