Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Aa doğru unuttum onu ben

su cok ıyı tatlı pek yemedım tuzlu da yapmam yemeklerı esım kendı tabagına atıyor resmen. ılkınde cok odemlenınce bunda cok temkınlı gıttım yıne olmadı . yuru ıner dedıler daha beter sıstii. suyu guzel ıcerım. mıde bulantılarım 6 ay surdu adam akıllı ne tuzlusu tatlısı salatalıktan oteye gecemedım.hanı cubuk bıle yemedım . o bıttı 2 aydır mıde yanmasından her gece mıde bulantısıyla wc ye kosuyorum . aksam yemeklerınde salcalı bısı de yıyemıyorum. meyvelerın asıtlı olanlarını da yemıyorum. su + sabah yumurta + aksam az bı sebze yemegı yogurt :)) odem yapıcak bısı yok aksına kılo bıle almamam lazımdı :)) su an odemden kac kılo aldım o bıle bellı olmuyor :)))

36+2 de olan bi tanıdığım vardı dün gece suyu gelmiş doğum yaptı… sıra bize geliyor kızlar valizleri toplayın tatile çıkıyoruz

Ay bu söylenen haftalar SAT'a göre mi yoksa gelişime göre mi oluyor stress yükleniyorr
Sat a göre 36+2 ydi şimdi yanından geldim bebiş de 36+4 le uyumluymuş çok bi fark yoktu minnacık bişey fikir almak için biraz sordum nasıl oldu diye gece uyurken içimde bişey patladı gibi oldu birden şakır şakır suyum geldi dedi bende korkuyordum ya gelir de anlamazsam diye anlamaman mümkün değil ben içimde bişey oldu diye uyandım 30 sn sonra her yerim suydu dedi 3 civarı suyu gelmiş 4 de yatışı yapılmış sabah 6 da doğum olmuş

Aramızdaki çalışan arkadaşlar bu 24 haftaya çıkacak olan doğum izni bizi kapsayacak mı ya biliyor musunuz ben bugün ik yı aradım ama bilgileri yok henüz yürürlükte olmadığı için
Ocak ayı başında yürürlüğe girecek diye okudum ama kesin mi bilmem inşallah kesindir

36+2 de olan bi tanıdığım vardı dün gece suyu gelmiş doğum yaptı… sıra bize geliyor kızlar valizleri toplayın tatile çıkıyoruz
Ayyy az kaldı gerçekten 36’dan sonra her an gelebilirler. Acaba 2. gebelikler nasıl oluyor daha mı erken zamanında mı bende onu merak ediyorum. İlk doğumum 41. haftamda olmuştu bu da bekler mi acaba o kadar diyorum. Benim şimdiden dermanım kalmadı da gece uykularım yok dönemiyorum. Sadece sabah biraz uyuyorum. 37-38 gelse fena olmaz sanki.

Kızlar benim oğlan geçen nstde yanımdaydı çok şükür bebeği de böylece kabullenmiş oldu somut bişey görünce ama şey diyo "kardeş bebeği hastanede doktor karnına koydu" yani ben cümleyi topladım ama 3 yaş bebesinin bunu dediğini düşünün bi de şey diyo büüyüüüük hastane bu arada hayır doğal yolla oldu sadece kabullenmesi için önce nstyi görmesi sonraki kontrolde de ultrasonda doktorun göstermesi gerekti

kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı?
Sezaryen doğum olacaksa kullanıyorsun. 40ım çıktıktan sonra dikişlerin sapasağlam hiç acımıyordu ama o korseyle sanki ilk güne geri dönüyordum o yüzden var ama kullanmayacağım

Aldım canım ama kullanır mıyım bilmiyorum.
Hangi marka aldin canim
kızlar doğum sonrası için korse aldınız mı?
Bende almak istiyorum ya memnun kalinan birsey almak istiyorum ama
Cengelliler iyi mi acaba
Tatil mi? Emin misin tatil olduguna
Ben almadım canım korseden korkuyorum organ sarkması yaptığı için bazı doktorlar önermiyor. Şuan için düşüncem takmayı düşünmüyorum.
Organ sarkmasini ilk defa duydum
Duzenli kullanimda cok etkisini goren oldu cevremde
Hic dogum yapmamis gibi olanlar oldu hatta
Bende kullanmak istiyorum ama marka arayisindayim

Canım biraz araştır istersen çok fazla bu tarz videolar var.

Canım biraz araştır istersen çok fazla bu tarz videolar var.
Canim ben cengelli degil de normal kumas lastikten korse takmistim
Karnim sarkiyormus gibi hissediyordum cunku
Tutma gereksinimi duyuyordum
Sicak tutuyordu iyi geliyordu
Aslinda dogumdan 1 ay sonra falan takmak icin istiyorum
Hani yaza kadar toparlasin diye
Zaten 6 8 haftada rahim kuculuyormus
Bize kalan yag tabakali karin yagi ve derisi gibi geliyor
Hani rahim yerine geldikten sonra kullanilacak biraz toparlayacak birsey arayisindayim acikcasi

Bunu indirimden 150 TL ye aldım desem :)))) ben o zamanlar diyordum grupta indirimli bulduklarımızı paylaşalım diye kimse paylaşmayınca bende bişey demedim keşke söyleseydim size de :)
150 tl mi
Atlet zor aliyoruz valla o fiyata
Ben bayadir birsey almadim valla aldiklarimi paylastim
zaten oglumdan kalan cok sey var bebekliginden
O yuzden ufak tefek eklemeler yaptim
Bi battaniye falan aldim onlari da paylasmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…