• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Ben şey diye düşünüyorum , ücretli izni devam eden anneleri kapsayabilir yani onun üzerine eklenebilir . Askerlik gibi düşündüm , eşim 12 ay diye gidip 6 ay yapıp gelmişti :D
Mantikli olanda o bence ama dogum parasini da 1 ocak 2025 bebeklerinden itibaren saydilar ya guvenemedim bi😅🤣

İyiyim canım ama insan tedirgin oluyor. Senin iki sezaryen arası ne kadar? Bide doktor bebeği ne zaman alacağını söylüyor
8 sene var canım arada. Özelde ki doktorum ocağın ilk haftası alırız demişti, ama ben devlette doğum yapacağım için kesin bi tarih yok şuanlık 🤷‍♂

Kızlar sabah kontrolum vardı, her şey yolunda çok şükür 🙏🏻 36+3 de pamuk kızım 2875 gr çıktı, bu sefer doktora özellikle sordum iri bir bebek mi diye, hayır olması gerektiği gibi dedi. Pozisyon baş aşağı ve suyu normal. :emir_bebek:

Yine kan-idrar-nst istedi, sonuçlar güzel dedi ama ben idrarda enfeksiyon gördüm. Daha önce bu değerlere göre hemen antibiyotik yazmıştı, bu sefer bir şey demedi. Anlam veremedim, aklım orda kaldı, keşke sebebini sorsaydım. 🫤

Nst normal dedi, iki kere 40-50 arası sancı gördüm ama bir şey hissetmedim.
Bir sonraki kontrolu haftaya pazartesi gününe verdi, bundan sonra haftalık olacak galiba:KK24:
Oy büyümüş kuzu, dönmüşte baksana 😊 1 hafta var aramızda, banada şekerden dolayı iri bi.bebek bekliyoruz vs dediler ama oğlum olması gereken şekilde büyüyor, sadece bütün ocak ayı bebişleri gibi kafası önde 🤭
Ara ara yalancı sancıda yokluyor olabilir.
36yı geçtiğin için sanırım haftalık çağırıyorlar artık.
Bende çıksaydım hayırlısıyla haftaya kontrolüm var ama kaldım resmen burada gibi görünüyor. Aşırı canım sıkıldı bu duruma 😖

Oy büyümüş kuzu, dönmüşte baksana 😊 1 hafta var aramızda, banada şekerden dolayı iri bi.bebek bekliyoruz vs dediler ama oğlum olması gereken şekilde büyüyor, sadece bütün ocak ayı bebişleri gibi kafası önde 🤭
Ara ara yalancı sancıda yokluyor olabilir.
36yı geçtiğin için sanırım haftalık çağırıyorlar artık.
Bende çıksaydım hayırlısıyla haftaya kontrolüm var ama kaldım resmen burada gibi görünüyor. Aşırı canım sıkıldı bu duruma 😖
Sağol canımm çok şükür 🌸 bu arada evet kafası yine 10 gün kadar önde görünüyor, alıştım artık ona dikkat etmiyorum 🤪

Kuzum sende inşallah yarın çıkarsın, yeter ki iyi ol 😊 bi değişiklik hissediyor musun kendinde?

Ay kızlar benim de şeker ölçüm aletim sıkıntılıymış hba1c 4,57 cıktı doktorum baya düşük nasıl olabiliyor dedi şeker aletim yanımdaydı tokluk 2.saatim kendi aletimde 140 ken hemşire 70 ölçtü🥲 bende diyorum bi anormallik var bende evde sürekli sıcak basması çarpıntı göz kararması falan yaşıyorum meğer şekerim düşüyormuş zaten iştahım azaldı bide insülini vurup yemeyince üstüne şekerim yüksek diye ek doz vurunca diplere gitmişim şaka gibi😂

kızlar merhaba nasılsınız ben 30 hafta gebeyım aranızda ferrıtın dusuklugu yasayan varmı sıdefer stıck kullanıyorum yaklasık 4 aydır dıger kan ılaclarını ıcemıyorum mıdem kotu oluyo gecn ken tahlılı yapıldı hgb 10.1 demır 50 ferrıtın 6 stıck 2 ıc dedı dr um nasıl olacak bılmıyorum sızde durumlar nasıl varmı bu sekıl dusukluk yasayan
Benim ferritin 8 geldi bu hafta. Günlük aldığım vitaminde 15 mg demir vardı ama yeterli değil. O yüzden 100 mg lık ekstra demir satın aldım bugün. bir gün içip bir gün ara verme şeklinde kullan demişti bana.

Cidden insanın piskolojisi o kadar bozuluyor ki anlayabiliyorum. Sağlıklı olsunda doğduktan sonra büyütürsün canım sen onu 🙏
Gerçekten yoğun bakıma girmesin istiyodum ama büyüyemiyosa gerçekten yoğun bakım daha iyi olcaksa girsin o zaman bilmediğim bi süreç değil ama bu kadar küçükte değildi oğlum. Belli ki vücudum hamilelik kaldırmıyor. Bi türlü işler dğzelmiyor 1 aydır beynim yoruldu dışarıda olsa daha iyi bakardım o kesin

Son düzenleme:

Eklentiler

• D79EE040-55FF-4AB0-861A-6458F6957FDB.webp
    D79EE040-55FF-4AB0-861A-6458F6957FDB.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 3
  • C42B03E1-3276-45AF-8BAF-78E5D3C3C4FE.webp
    C42B03E1-3276-45AF-8BAF-78E5D3C3C4FE.webp
    45 KB · Görüntüleme: 3
Kızçeler ben yüksek müsaadenizle biraz dert yanıcam…
Hamilelik sürecinde eşinden hiç destek göremeyen var mı? Yani başlarda bile çalışıyordum mide bulantısı halsizlik bi yandan o vardiyalı çalışıyor olmasına rağmen yemek temizlik herşey beni beklerdi evde olduğu halde artık ağırlaştım adım atacak halim yok hala aynı sürekli hadi kahvaltı hadi yemek ne zaman ocağın önüne sandalye çekip çorba karıştırıyorum gelip ne zaman hazır diyip gidiyor ver ben karıştırayım yok temizlik takıntılıdır biraz bu arada takdir edersiniz aktif temizliğim öyle aman aman yapamıyorum yani sürekli evin haline bak leş gibi konuşup duruyor ailem de burada değil onlardan da destek alamıyorum bişeyleri yaparken zorlandıkça yada yapamadıkça ağlaya ağlaya iş yapmaya başladım artık depresyona girmek üzereyim herşey üstüme yıkılmış gibi

Kızçeler ben yüksek müsaadenizle biraz dert yanıcam…
Hamilelik sürecinde eşinden hiç destek göremeyen var mı? Yani başlarda bile çalışıyordum mide bulantısı halsizlik bi yandan o vardiyalı çalışıyor olmasına rağmen yemek temizlik herşey beni beklerdi evde olduğu halde artık ağırlaştım adım atacak halim yok hala aynı sürekli hadi kahvaltı hadi yemek ne zaman ocağın önüne sandalye çekip çorba karıştırıyorum gelip ne zaman hazır diyip gidiyor ver ben karıştırayım yok temizlik takıntılıdır biraz bu arada takdir edersiniz aktif temizliğim öyle aman aman yapamıyorum yani sürekli evin haline bak leş gibi konuşup duruyor ailem de burada değil onlardan da destek alamıyorum bişeyleri yaparken zorlandıkça yada yapamadıkça ağlaya ağlaya iş yapmaya başladım artık depresyona girmek üzereyim herşey üstüme yıkılmış gibi
Evlilik gerçekten zor bir süreç. Eşinizden ev işlerinde yardım istiyor muydunuz? Bazı erkekler söylenmeden yapmıyorlar hiç.

Back
X