• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Ay öyle miydi kııız. SAT'a göre bugün tam 33+0 :D Bakalım 29 Ocakta gidicem kontrolee sen ne zaman gideceksin çok heyecanlı kocaman olmuş olacaklar kısmetse :)
Benim uygulamada 33+4teyim
45 gun kaldi diyo doguma😁
29 aralik dicektin sanirim 😁
Bende 26sinda gidicem kontrole ama o zaman gun konusur muyuz bilemiyorum benim doktorum bekle bi daha var falan demisti oglumdayken😃 2 ocakta gittigimde 12 ocak planlamistik ama oyle olmadi tabi🤓

Merhaba kızlar yazamadım bir türlü yatış yapılmadı evdeyim ama sanırım en geç haftaya bebeği alacak doktor öyle dedi. Sezaryen yeri çok incelmiş sancı gelmeden önce alması gerekiyormuş bebeği. Hepimiz için güzel doğumlar olsun bebeklerimiz sağlıkla doğsun inşallah 🙏 🌸 yazdıklarınızı okudum hastanede olan durumu riskli olan arkadaşlara da şifa diliyorum içimizi ferah tutup elimizden geleni yapalım inşallah sorun çıkmaz 🙏🙏

Ah ya geçmiş olsun valla vücut ne değişik şeyler yapıyor insana hamilelikte. İlk defa duydum bunu da 🥹
Öyle öyle kuzum bende bilmiyordumm. Göğsümdeki fibrokistler için takipliydim buram çok acıyor diye doktora gösterince dedi doktor da böyle böyle diyee. Aklına gelmeyecek şeyler yaşıyabiliyorsun yanii
Benim uygulamada 33+4teyim
45 gun kaldi diyo doguma😁
29 aralik dicektin sanirim 😁
Bende 26sinda gidicem kontrole ama o zaman gun konusur muyuz bilemiyorum benim doktorum bekle bi daha var falan demisti oglumdayken😃 2 ocakta gittigimde 12 ocak planlamistik ama oyle olmadi tabi🤓
amaaan kafa mı kaldı evet kuzum 29 Aralık :D Bizimki de yuvarlak konuşuyor işte daha erken diye belki de 19 ocak sonrası istediğin zaman dedi. Aslında benim normal mı sezaryen mi olacağı da belli değil ama bebek şuan makat geliş. 29 aralıkta 35 haftalık olmuş olucam belki o saatten sonra dönmek diyerekten sezaryen günü belirler ay çok heyecanlı bilmiyorum. 5 ocakta da çalışamaz almak için gidicem en kötü dönmüş mü dönmemiş mi son bir kontrol yapıp o zaman tarih verir artık diye umut ediyorum :D Tabi ilk tercihimiz mümkünse kilo da el verirse vajinal doğum daa bakalım. Kilosu çok zorlanırsın dese bile sezaryene okey olacak gibidim aslında ahahah

ayyy yarın kontrolum var 3te:) belkı dr gun verır sezaryene belki de haftaya gel bı bakalım der bılemedım. sezaryen gunu kac gun onceden konuluyor? ılk cocugumda planlı olmayınca 2 gun sonraya gun vermıstı. ne guzel stress bıle olamadan dogurdum gitti:)) sımdı 10 gun gun saydırmaz ınsallah :)
Ben gecen hafta 35 haftalıkken sordum 38 i bitirince alalım dedi ben 5 Ocak olsun istedim tamam dedi inşallah bi sıkıntı olmazsa bekliyeceğiz. İlkinde benimde öyle olmuştu kontrole gittim bugün alalım demişti hazır değilim diye zorla 2 gün bekletmiştim 😄

Öyle öyle kuzum bende bilmiyordumm. Göğsümdeki fibrokistler için takipliydim buram çok acıyor diye doktora gösterince dedi doktor da böyle böyle diyee. Aklına gelmeyecek şeyler yaşıyabiliyorsun yanii

amaaan kafa mı kaldı evet kuzum 29 Aralık :D Bizimki de yuvarlak konuşuyor işte daha erken diye belki de 19 ocak sonrası istediğin zaman dedi. Aslında benim normal mı sezaryen mi olacağı da belli değil ama bebek şuan makat geliş. 29 aralıkta 35 haftalık olmuş olucam belki o saatten sonra dönmek diyerekten sezaryen günü belirler ay çok heyecanlı bilmiyorum. 5 ocakta da çalışamaz almak için gidicem en kötü dönmüş mü dönmemiş mi son bir kontrol yapıp o zaman tarih verir artık diye umut ediyorum :D Tabi ilk tercihimiz mümkünse kilo da el verirse vajinal doğum daa bakalım. Kilosu çok zorlanırsın dese bile sezaryene okey olacak gibidim aslında ahahah
Benim sezeryan kesin 🤓
O yuzden 38de alir diye dusunuyorum
Oglum da 38+4te gelmisti
Zaten 2 hafta geri saydigimda 14 15 ocaga denk geliyor
Bunalti geldi hamilelikten biraz da 🫠
Allah isteyene nasip etsin ins ama su son 1 ayin hemen gecmesini istiyorum😁

34 ten sonrası atlı kosturur gbıydı uzulme :D onu hazırla bunu utule bunu sparis ver derken yetısmeyecek bıle dedım yanı :D
35+2deyim sanki dogurmama aylar varmis gibi geliyor hala hic gercekci gelmiyor ne zaman ikna olucam acaba icimde bebek olduguna ve yakinda kucagima gelecegine 🤣🤣
Ay halimize çok duygulanıyorum🥲 benim beta bu 2 günde şu kadar arttı keseyi gördük kalp atışına gittik derken doğum tarihi konuşur olduk hamilelik duygusallığı geldi bana galiba kız kardeşim gibi oldunuz hepinize sarılasım var sağlıkla doğurup emiyor emmiyor ek gıdaya geçtik ne pişiricez dişi çıkıyor nabıcaz diye de konuşur muyuz o günler de gelir mi ki🥲🥲
Yaa bende bunu arada dusunuyorum sanki herkesle tanismisim gibi bi yakinlik hissediyorum derdimizi sevincimizi falan paylasiyoruz yakinimiz olan insanlara anlatamadiklarimizi anlatiyoruz yeri geliyor

Ay halimize çok duygulanıyorum🥲 benim beta bu 2 günde şu kadar arttı keseyi gördük kalp atışına gittik derken doğum tarihi konuşur olduk hamilelik duygusallığı geldi bana galiba kız kardeşim gibi oldunuz hepinize sarılasım var sağlıkla doğurup emiyor emmiyor ek gıdaya geçtik ne pişiricez dişi çıkıyor nabıcaz diye de konuşur muyuz o günler de gelir mi ki🥲🥲
Ayy bazen benimde aklıma geliyor bu. İlk zamanlar cidden kalp atışını duyar mıyız, kese görünür mü acabadan doğuma şu kadar kaldı diye saymak delilik resmen 🥺
Simdi duygusal geliyor dusununce ama emiyor emmiyor ek gidaya gectik yemiyor
Disi cikiyor agliyor uyumuyor falan diye dusununce bi urperme geldi
Benim ikinci gebelik oldugundan sanirim cinnet gecirme zamanlari oluyor genelde o zamanlar😅
Ama uzaktan bakinca falan pembis gozukuyor🤣
Mesela buraya gelip disi cikiyor bu gece hic uyumadim yazinca ve biri ay sorma ben 3 gundur uyumuyorum diyince iyi bari benim gibi olan varmis diye sacma bi ferahlama geliyor insana🤣
Ahaha biz tecrübeli anneler cidden delirmeden atlatabilirsek ne güzel🤣
2.yi doğuranlar özellikle buradan bi yere ayrılmasın🥲 biz tecrübesiz olanlar çığlık atarken yazıyor olucaz çünkü buraya en azından tecrübenize ihtiyacımız olucak😂😂
Benim tecrübe bitti gerçi, üstünden 8 sene geçmiş tecrübe mecrübe kalmamıştır 🤣🤣

Bir de arkadaşım bundan almış hediye etti bayıldım inanılmaz güzel ve kalın ama bu marka biraz pahalı
ılk kışında mınıcık 2. kısında yurumezse guzel oluyor ama hareketlendıklerınde cok kısıtlıyuor uyku tulumu bıle gıymedı daraldı oglum :S o yuzden boyle bısı hedıye gelmedıkce gıdıp de almam :))ama guzelmıs gue gule kullansın ınsallah :)

Merhaba kızlar yazamadım bir türlü yatış yapılmadı evdeyim ama sanırım en geç haftaya bebeği alacak doktor öyle dedi. Sezaryen yeri çok incelmiş sancı gelmeden önce alması gerekiyormuş bebeği. Hepimiz için güzel doğumlar olsun bebeklerimiz sağlıkla doğsun inşallah 🙏 🌸 yazdıklarınızı okudum hastanede olan durumu riskli olan arkadaşlara da şifa diliyorum içimizi ferah tutup elimizden geleni yapalım inşallah sorun çıkmaz 🙏🙏
Sanada çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Bende o sezaryen yerinden çok çektim, doktor gerildikçe acın olur, kasılma olur çok normal dedi en son. İnşallah yarın çıkarım diye düşünüyorum artık bakalım 🙈

Bu bebişler inat ettiği zaman dönmüyolar yavrucum, bazılar çok inat 🙈 Hayırlısı olsun yinede hangisi sağlıkla olacaksa öyle gelsinler

Kızlar astronot tulum aldınız mı? Aldıysanız nerden nasıl bir şey aldınız acaba?
Bende almadım canım, en kötü doğumdan sonra kızkardeşime kitlerim lazım olursa 🤣
Benim sezeryan kesin 🤓
O yuzden 38de alir diye dusunuyorum
Oglum da 38+4te gelmisti
Zaten 2 hafta geri saydigimda 14 15 ocaga denk geliyor
Bunalti geldi hamilelikten biraz da 🫠
Allah isteyene nasip etsin ins ama su son 1 ayin hemen gecmesini istiyorum😁
Benden hemen hemen 1 hafta sonra doğrursun gibi geliyor bana. Bende hemen geçsin istiyorum valla ya yoruldum artık 🥺

Ben almadım hepsi 3 aydan başlıyor bi doğsun duruma ve mevsime göre bakacağım. İlk zamanlar dışarda giydirmek için peluş gibi tulumlardan aldım
Bende yarım giyilenlerden aldım. Bir tane de böyle doktora giderken falan giymek için tulum mu alsam dedim canım bilemedim.

Bir de arkadaşım bundan almış hediye etti bayıldım inanılmaz güzel ve kalın ama bu marka biraz pahalı
Güle güle giysin canım kitikate’in herşeyi çok güzel. Orda bir yeşil gördüm bende ona bayıldım ama kısa süre giyeceği için daha uygun fiyatlı bir şey bakıyorum. Çokta aldım ben ama mont gibi yarım hep.

Güle güle giysin canım kitikate’in herşeyi çok güzel. Orda bir yeşil gördüm bende ona bayıldım ama kısa süre giyeceği için daha uygun fiyatlı bir şey bakıyorum. Çokta aldım ben ama mont gibi yarım hep.
Ben kendim şundan almıştım ebebekte 899 Tl. Ama şu an stoğu bitmiş açılmıyor bile link paylaşamadım. Buna benzer uygun fiyatlı çok var ama

Eklentiler

• IMG_0836.webp
    IMG_0836.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 16
Ben kendim şundan almıştım ebebekte 899 Tl. Ama şu an stoğu bitmiş açılmıyor bile link paylaşamadım. Buna benzer uygun fiyatlı çok var ama
Evet böyle bakıyorum canım lcw’de falan da var aslında hatta indirimde şuan içi de penye astarlı bakıyorum lcw’dekiler içini göstermiyor ondan emin olamıyorum.

Back
X