• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kızlar ben bu sling/kanguru meselesinde hala emin olamadım çok hoşuma gidiyor ve sanki kısa yürüyüşte falan kullanırım gibi geliyor ama bebeğe zararlı diyen var

Kızlar hepinize iyi haftalar , ben bugün 33+3üm çalışabilir raporuyla devam ediyorum, çok aman aman kötü değilim ama zorlandığımı fazlasıyla hissediyorum . Ve son iki gündür bir baygınlık hissi ,ellerimde hissizlik , sanki beynim uğulduyor gibi algılarım kapanıyor gibi.. İşe geliyorum ama asla adapte değilim yani anlayamıyorum , boş boş dolanıyorum gibi böyle . Doktoruma yazdım bi gel kanlarına bakalım dedi ama izin alıp gidemiyorum da , cumartesi kontrolüm var 31 aralıkta da izne çıkıyorum zaten ama dayanamayacak gibiyim , bi yandan da yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sabret diyorum kendime çok modum düştü bu aralar , napsam bilemedim ya . :(

Kızlar hepinize iyi haftalar , ben bugün 33+3üm çalışabilir raporuyla devam ediyorum, çok aman aman kötü değilim ama zorlandığımı fazlasıyla hissediyorum . Ve son iki gündür bir baygınlık hissi ,ellerimde hissizlik , sanki beynim uğulduyor gibi algılarım kapanıyor gibi.. İşe geliyorum ama asla adapte değilim yani anlayamıyorum , boş boş dolanıyorum gibi böyle . Doktoruma yazdım bi gel kanlarına bakalım dedi ama izin alıp gidemiyorum da , cumartesi kontrolüm var 31 aralıkta da izne çıkıyorum zaten ama dayanamayacak gibiyim , bi yandan da yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin sabret diyorum kendime çok modum düştü bu aralar , napsam bilemedim ya . :(
Canım değerlerine baktır hiçbir şey sağlığından önemli değil tedbirli olmak lazım

Kızlar ben bu sling/kanguru meselesinde hala emin olamadım çok hoşuma gidiyor ve sanki kısa yürüyüşte falan kullanırım gibi geliyor ama bebeğe zararlı diyen var
Ben letgodan ilaysin slingini aldim
Baglama sekli ile ayaklari M oluyor
Icime sindi acikcasi
14 kgya kdr tasiyormus
Gerci oglum 2 yasinda 14 kg
O kadar tasimam da
Ilk 6 7 ayi kurtarsin yeter😁

Güle güle giysin canım kitikate’in herşeyi çok güzel. Orda bir yeşil gördüm bende ona bayıldım ama kısa süre giyeceği için daha uygun fiyatlı bir şey bakıyorum. Çokta aldım ben ama mont gibi yarım hep.
H&M aldım bende 900 küsür %100 pamuk zaten max marta kadar giyicek ocak sonu gozukuyor doğumum ne olur bilinmez tabi 1-2 aylık ama 3 aya kadar oluyor yazmışlardı yorumlarda hep bence kız erkek ideal ☺️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 12
  • image.webp
    image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 12
Ay bilirim o hissi. 37 ye kadar çalıştım ama bir sor nasıl çalıştım😣 inşallah doğum iznini uzatırlar dün aile bakanı ocağın ilk haftası mecliste oylayacağız diyordu

H&M aldım bende 900 küsür %100 pamuk zaten max marta kadar giyicek ocak sonu gozukuyor doğumum ne olur bilinmez tabi 1-2 aylık ama 3 aya kadar oluyor yazmışlardı yorumlarda hep bence kız erkek ideal ☺️
H&M baktım bende daha önce kızıma da buradan almıştım ama bulamadım şimdi.

Kızlar sabah kontrolum vardı, her şey yolunda çok şükür 🙏🏻 36+3 de pamuk kızım 2875 gr çıktı, bu sefer doktora özellikle sordum iri bir bebek mi diye, hayır olması gerektiği gibi dedi. Pozisyon baş aşağı ve suyu normal. :emir_bebek:

Yine kan-idrar-nst istedi, sonuçlar güzel dedi ama ben idrarda enfeksiyon gördüm. Daha önce bu değerlere göre hemen antibiyotik yazmıştı, bu sefer bir şey demedi. Anlam veremedim, aklım orda kaldı, keşke sebebini sorsaydım. 🫤

Nst normal dedi, iki kere 40-50 arası sancı gördüm ama bir şey hissetmedim.
Bir sonraki kontrolu haftaya pazartesi gününe verdi, bundan sonra haftalık olacak galiba:KK24:

kızlar merhaba nasılsınız ben 30 hafta gebeyım aranızda ferrıtın dusuklugu yasayan varmı sıdefer stıck kullanıyorum yaklasık 4 aydır dıger kan ılaclarını ıcemıyorum mıdem kotu oluyo gecn ken tahlılı yapıldı hgb 10.1 demır 50 ferrıtın 6 stıck 2 ıc dedı dr um nasıl olacak bılmıyorum sızde durumlar nasıl varmı bu sekıl dusukluk yasayan

kızlar merhaba nasılsınız ben 30 hafta gebeyım aranızda ferrıtın dusuklugu yasayan varmı sıdefer stıck kullanıyorum yaklasık 4 aydır dıger kan ılaclarını ıcemıyorum mıdem kotu oluyo gecn ken tahlılı yapıldı hgb 10.1 demır 50 ferrıtın 6 stıck 2 ıc dedı dr um nasıl olacak bılmıyorum sızde durumlar nasıl varmı bu sekıl dusukluk yasayan
Benimde kanim 10 lardaydi ferritinim 7 ydi .damardan serum verdi doktor kendime geldim biraz .demir serumu iste canim ilacla yukselmedi benim

Benimde kanim 10 lardaydi ferritinim 7 ydi .damardan serum verdi doktor kendime geldim biraz .demir serumu iste canim ilacla yukselmedi benim
cok alerjık bı bunyem var canım benım demır serumuda bıraz yan etkı acısından rısklıymıs dr onermedı o yuzden sımdılık senın serum sonrası kaca cıktı degerlerın

Sanada çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Bende o sezaryen yerinden çok çektim, doktor gerildikçe acın olur, kasılma olur çok normal dedi en son. İnşallah yarın çıkarım diye düşünüyorum artık bakalım 🙈

Bu bebişler inat ettiği zaman dönmüyolar yavrucum, bazılar çok inat 🙈 Hayırlısı olsun yinede hangisi sağlıkla olacaksa öyle gelsinler
İyiyim canım ama insan tedirgin oluyor. Senin iki sezaryen arası ne kadar? Bide doktor bebeği ne zaman alacağını söylüyor

Back
X