T
tiplikelebek
Arkadaşım yazdıklarını ağzım açık okudum . Keşke senin için yapabileceğim bi şey olsaydı . Benim eşim de çok anlamaz öyle ev işi , yemek, temizlik ama ben gerçekten çok çok zor bi gebelik dönemi geçirdim özellikle ilk aylarda yani tuvalete giderken yolda kusuyodum . Yemek yapmayı geçtim adını duyunca kusuyodum , bulantı kusmadan hastanede yattım o dönemde bile çalışıyodum bu arada . Ama sağolsun evi de süpürdü sildi , yemek yapamadı belki ama yeri geldi dışardan söyledi yedirdi . Şimdi eğilip kalkamıyorum diye çoraplarımı bile giydirir . Bazen evi gerçekten b.k götürdüğü de oldu yani yapamadım bi bulaşığı alıp makineye koyamadığım günler oldu , onun da yapamadığı zamanlar oldu ikimizde çalışıyoruz sonuçta . Ama ne o bana laf etti buralar pis , yemek yok yatıp duruyosun bilmem ne diye ne de ben onu kırdım bunlardan ötürü. Ayrıca ailem de uzakta, kayınvalidemlerle de ben rahat edemem diye kimseden destek istemedim , sadece eşim vardı yanımda Allah yokluğunu göstermesin , ayağına taş değdirmesin ben hakkını ödeyemem bi kere daha şükrettim ya