• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Bu arada benim ölçümler böyle çıkıyor ben ne zaman doğururum sizce? Siz burdan hangisini baz alıyorsunuz?

Eklentiler

• 4D68A9CC-E4BD-4B09-818D-0CB4CC38C8FD.webp
    4D68A9CC-E4BD-4B09-818D-0CB4CC38C8FD.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba kızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı 34+0 oldum.
Bebek 2 hafta öndeydi. Şeker diyeti yapıyorum şu an haftasıyla uyumlu. Boyu uzun gözüküyormuş. 7 cm dedi uyluk kemiğine ne demek bilmiyorum artık. Kilosu da 2400 dedi.
10 gün sonra tekrar çağırdı. İlk doğumum sezaryendi. Vajinal istiyordum ama çok minnoş şekilde iki saat sezaryen övdü bana tertemiz olacak bitecek 37 yaşındasın kan sulandırıcı içiyorsun evde küçük çocuğun var planlı organize olsun sizin için çokmdaha iyi vs vs. Eski dikişlerin atma riski bilmem neler.
39da sezaryen yapalım dedi.
39a kadar kendi gelecek gibi olursa baktım açılman güzel bebek geliyor kriterler uygun devam ederim vajinale. Ama sıkıntılıysa uğraşmam seni de kendimi de riske atmam dedi.
İkna oldum ben de.🥲
Gunumuz ayni seninle
Tahmini dogum tarihi soyledi mi🥲

Gunumuz ayni seninle
Tahmini dogum tarihi soyledi mi🥲

Yok demedi 20 Ocak gibi sezaryen planlayacak ama oğlumda 37+5 te nişanım gelmişti ve sancım başlamıştı. Sonra başka sıkıntılardan acil sezaryene girdim. Kalp atışı yükseldi bebeğin sancım çoktu ama açılma yoktu. 14 Ocak civarı kendiliğinden kolayca gelir diye enerjilerimi yolluyorum şu an 😂

Oyy geldi minnak hanım 🥰😍 sen nasılsın canım, kendini nasıl hissediyorsun? Sıkıntılı süreci atlatmışsınız baksana, çok çabuk geçiyordur günler şimdi sana 😍
Çok daha iyiyim canim sezeryan da maşallah çok iyi geçti hemen ayaklandim kızımla kendim ilgilendim biraz uykusuz kaldım ama değer her anına. 11 gun nasıl geçti hiç anlamadım zaten canım gün güne değişiyor, büyüyor yetişemiyorum bile 🥰🧿

Yok demedi 20 Ocak gibi sezaryen planlayacak ama oğlumda 37+5 te nişanım gelmişti ve sancım başlamıştı. Sonra başka sıkıntılardan acil sezaryene girdim. Kalp atışı yükseldi bebeğin sancım çoktu ama açılma yoktu. 14 Ocak civarı kendiliğinden kolayca gelir diye enerjilerimi yolluyorum şu an 😂
Biliyo musun benimde hislerim 14 ocak diyor bana kendim icin 😄 oglum da 38+4te suyum gelmisti

Bana da 6 ünite 3 öğün yemek öncesi şeklinde verdi doktor. Şu an 110 civarı sabah açlık toklukta 150 civarı geliyor. Akşama doğru 90 görüyorum ama vücudum çok alışmış 100ün altına düşünce kendimi kötü hissetmeye başlıyorum. Ama benim şekerim düşünce bebek daha hareketli. Sanırım gece içinde bişey vercek gitmeye fırsatım olmadı kendisine tekrar. Gidicem inşallah 😅

Diyorum ya stresim öyle vurdu ki beni şekerim tansiyonum zıpladı. Tansiyonda preeklampsi olayı değil aslında zaten damar yapımda bişey var bu kadar akışı kaldıramıyor bu da tansiyonumu yükseltiyor.

Bence de 25i geçsin, 34+0 olalım ondan sonra gelen her şeye razıyım organ gelişimi açısından büyük bi eşik. Çok değil 8 gün falan kaldı. Doppler kötü çıkarsa beklemezler sanırım nstde nonreaktif çıkıyo çünkü. Ama doppler kabul edilebilir çıkarsa böyle takibe devam edecekler. Ben devlettekiler beni yatırmak istese de kabul etmezdim sanırım cidden acil bişey olmadıkça. Ben bu bebekle oğlumun arasında bi sonlandırma yaşadım bazı sorunları vardı yaşamayacaktı. 1 hafta yattım. Refakatçisizdim 14 haftalık bebek düşsün diye uğraştım. Baktılar ilaçla olmuyo 17 saat dığumhanede balon taktılar doğum sancısı çektim. O süreçte neler yaşadım bi ben bilirim bi Allah. Devlette yatış yapmayı istemem bu yüzden. Eşim bile anlamıyor o süreçte yaşadıklarımı. Oranın psikolojisi beni yer bitirir. Kendimi bilirkende bunu yapmam
Off gerçekten çok zor ya. Bilseydim böyle olacağını adım atmazdım cidden.
Bazı doktorlara göre senin ölçümlerin normal, bazılarına göre çok yüksek işte.
Az kaldı 25ine öyle düşün, çok az bi zaman kaldı az daha sabır kuzum 🙏

Ben kendime nazar ettim ondan çatlayası geldi her yerimin😂 gece çatlamqdı ne güzel diyip sabaha böyle uyandım bi daha çocuk yaparsam önce çenemi tutmayı öğrenmem lazım demek ki😂
Ah şy çeneleri tutabilsek bi çok şey halolucakta, yok tutamıyoruz şu çenemizi 🤣🤣
Tek istediğim şey bu o bezelye parmakları bi ısırsaaakk
Ay az kaldı dayan, son aydayız 😍🤣

Suyu normal canım şekerim de dediğim gibi başından beri zaten öyle çok yüksek olmadı şeker yüklemede açlık 95ti diye bana bu tanıyı koydu doktor. Şimdi de haftada bir iki kere açlık 100 çıkıyor onun dışında hepsi normal
Bence şekerin yok ki 🤷‍♀️ boşyere gebelik şekeri demiş bana göre 🤔

Çok daha iyiyim canim sezeryan da maşallah çok iyi geçti hemen ayaklandim kızımla kendim ilgilendim biraz uykusuz kaldım ama değer her anına. 11 gun nasıl geçti hiç anlamadım zaten canım gün güne değişiyor, büyüyor yetişemiyorum bile 🥰🧿
Ay maşallah ikinizede, darısı başımıza inşallah 😍😍🥰

Fabrika iade kabul ediyor mu sordun mu hic 🤣
Bizde iade olmuyo dedi. O zaman güncelleme gelsin dedim, bundan sonrakiler hep bozuk en günceli bu dedi annesi 🤣🤣
Benim oglum ocak basi dogdu aralarinda max 1 hafta 10 gun olacak
Ayni gun olmalari icin 37.hafta falan oluyor
Tek pastayla yirtamadik🤣
Benimde 13 ocak olursa benimle aynı gün oluyorda, ilerdeki gelinimi düşünüyorum işte tek pastayla yırtamasınlar diye 🤪🤪 kızımın 14 eylül onun için dedim uyumlu olsun diye 🤣

Ben hep diyorum ananın evine kadar yolun var diyede gitmiyor. Alışmış kudurmuştan beter resmen 🤣
Anası da almıyor ki bacım bazen diyorum al da git oğlunu geri senin olsun diye verilen mal geri alınmaz diyor neyse en azından mal olduğunun farkında olan başka birileri daha var diye avutuyorum kendimi skkckdkdkf

Anası da almıyor ki bacım bazen diyorum al da git oğlunu geri senin olsun diye verilen mal geri alınmaz diyor neyse en azından mal olduğunun farkında olan başka birileri daha var diye avutuyorum kendimi skkckdkdkf
Ayy ahaha çok güldüm Allah'ta senigüldürsün 🤣🤣🤣

Back
X