Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Arkadaşlar özellikle 2 3 gündür vücut ateşim yüksek. Özellikle ayaklarım yanıyor. Geçe uyanıp bacaklarıma su tutup geri yatıyorum. Gebelik başlarında böyle bişey yaşayan var mı. (Hatta eşim havlu ıslatıp koyuyor ayaklarıma)

Benim de sanki içimden ateş çıkıyor gibi geliyor ara ara eşim eliyle kontrole diyor ateşim yok. Bugun ateş ölçer aldım onda da çıkmıyor. Sanırım içten hissedilen, garip hamilelik belirtilerinden biri yine

Yani bi öncekine göre bebek gelişmiş evet. Çünkü 6 haftalıkken gittim bebek çok küçük göremiyorum demişti bugün gittiğimde bayağı görünüyor gelişim var yani.
o zaman geç yerleşmiştir bebişin içini ferah tut. benim 6haftalıkken kalbi durmuştu 1-2 hafta takip ettik hiç gelişme olmadı hep aynı haftada kaldı. Sağlıklıca kucağına alırsın inşallah

Al benden de o kadar ama bi kaç hafta sürüyor ya normalde sonradan tekrarlaması bi düşündürdü
Yok ya bence gayet normal bu durum mesela bugün yoktu şimdi gece gece aniden geldi. İster istemez insan neden falan diye sorguluyor ama bişey yoktur Allah'ın izni ile bu hamilelik süreci okuduğumuz deneyimlediğimiz kararıyla çok farklı hep değişken mesela göğüs ağrısı pek yoktu bende şu iki gündür inanılmaz hassaslaştı. Bu cuma ilk kez gideceğim doktora normalde 6+6 olması gerekiyor ama ben ovü takibi yaptim geç yumurtladım muhtemelen tarih uyumsuz çıkacak en azından kese vs görürüz diye yine de gideceğim

Hadi ya. Ben de ateş ölçer mi alsak demiştim. Çok tuhaf valla yine saat kaç uyandım ayaklarımı yıkadım havluyu ıslattım yeniden koydum bacaklarıma. Bu neymiş böyle

Canım bende ateşleniyorum bir anda terliyorum nefesim batıyor derin derin nefes almaya çalışıyorum ama yarıda kalıyor bende bunu yaşaya. var mı diye merak ediyordum :)

Bugun ben de sat a gore 7+4 oldum..Doktor kontrolüm var ..gecen hafta doktor duydu ama biz duyamadik kalp atışını ultrasyonda gorebilmistik sadece.. Bugün duyarız insallah dua edin bana da

Hamişler size bir sorum olucak hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ağzınizda metalik tat oldu mu? Daha hamilemiyim bilmiyorum yarın adet günümde yaşayan var mı?
Evet canım bende çok olmuştu. Ağır bir ilaç içmişim gibi suyun tadı bile kötü geliyordu. Adet gecikmem olmadan bu belirtiden dolayı şüphelenmiştim ben aslında

Benide eklermisiniz...37 yaşındayım..3. çocuk..5+3 te iki tane kese göründü biri sağlıklı biri düzensiz...doğum Ocak 20 si falan
Ben de sizinle aynı durumdayım 2 kese göründü şu anda 7. haftadayız ama diğer kese yüzde 90 boş dendi kendi kendine 8. haftaya kadar kaybolacağını söylüyorlar fakat kaybolmuyor ve bu durum biraz can sıkıcı bir hal almaya başladı, bu kese durumu yüzünden haftada bir takip ediyor beni doktorum

Bebeği küçük doğacak olanlar 0-3 ay alsın,benim de oğlum 2400 g doğmuştu,bazı elbiselerini 6 ayına kadar giydirdim
Kıyafet alacak olanlara not:
Bebek için önceden kıyafet almayın,alacaksanız da her ölçüden 1 tane alın, 8. ayda almak daha iyi,kilosunu
o zaman aşağı yukarı tahmin etmiş olacaksınız ona göre kıyafet alırsınız.

Bu laflara kanıp almadım. Bebek doğdu 2700 gram. Annemi koştur koştur avm ye saldım kadın bulduğunu aldı onlar bile büyük olmuştu
.

Hadi ya. Ben de ateş ölçer mi alsak demiştim. Çok tuhaf valla yine saat kaç uyandım ayaklarımı yıkadım havluyu ıslattım yeniden koydum bacaklarıma. Bu neymiş böyle
Ya evet ama tansiyon aleti ve ates olcer en yakin arkadasimiz olacak herhalde bu 9 ayda. Evde bulunmali. Ayaklarda yanma fıtıktan da olabiliyor vucutta enfeksiyon varsa da olabiliyor emin olmak icin bi kan verin derim

Selamlar herkese dün gece kızıl kahve bir lekelenmem olunca çok endişelendim ve bu sabah hastaneye geldim. Bugün itibari ile 5+6 olduk çok şükür. Doktor keseyi ve bebeğin beslendiği yapıyı gördü. Büyük ihtimalle bebeğin de olduğunu söyledi fakat ben Vajinal ultrason ile baktırmak istemedim. Aynı endişeleri yaşayan başkaları da var ise gebelikte her lekelenme ve kanamanın düşük belirtisi olmadığını söyledi. Fakat mutlaka doktora muayene olunmalıymış. Biz 2 kutu progesteron kullanacağız. Dilerim bu yolda hiçbirimiz böyle endişeler yaşamayalım. Hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alalım inşallah.

Bana daha erken olduğu için kesin kaybolur demedi. Gelisedebilir dedi...haftaya kontrolüm var bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…