- 7 Kasım 2019
- 6.478
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.059
- 198
aman bosver sen. rısklerı olumsuzlukları da soylemek zorunda ya hanı . ondan oyleler :) yolk sac varsa genelde bebek de arkadan gorunur boya gelıyor :) arkadasımı gecen sene 5+3de ne bu acelen neden erken geldın daha buna gebelelık bıle denmez dusup dusmeyecegı de bellı degıl 8. haftada gel bi bakalım dıye aglatmıstı bı dr. (oglu dogdu bu arada )boyle olunca noluyor anlamıs degılım. :) haftaya duyarsın ınsallah kalbını pıtı pıtı :)) hayırlısıylaAma doktora boş gebelik olabilir mi diyorum olabilir olmayadabilir diyip gönderdi doğru düzgün açıklama yapmıyorlar yolk sac olunca genelde boş gebelik olmuyor diye biliyorum
İnşallah ya çok teşekkür ederimaman bosver sen. rısklerı olumsuzlukları da soylemek zorunda ya hanı . ondan oyleler :) yolk sac varsa genelde bebek de arkadan gorunur boya gelıyor :) arkadasımı gecen sene 5+3de ne bu acelen neden erken geldın daha buna gebelelık bıle denmez dusup dusmeyecegı de bellı degıl 8. haftada gel bi bakalım dıye aglatmıstı bı dr. (oglu dogdu bu arada )boyle olunca noluyor anlamıs degılım. :) haftaya duyarsın ınsallah kalbını pıtı pıtı :)) hayırlısıyla
Ayy çok güzel bence. Doktorun ne dedi görünebildin mi? Öyle erken keşfetmişsin ki birkaç kez daha kan verdirebilirCanım sonuç 34 çıktı. Pazar 9.5 tu. İyi mi sence artış
İki dr a yazdım djff biri iyi dedi diiğeri daha cevap vermedi canımAyy çok güzel bence. Doktorun ne dedi görünebildin mi? Öyle erken keşfetmişsin ki birkaç kez daha kan verdirebilirhep böyle sağlıklı artsın da verilir yani
Yani bebek aslında var oluyor dış gebelik vs değilse ama ultrasonda görünecek büyüklükte olmadığı için haftaya gel diyorlar telaş yapmayın. Yani doktor şunu da diyebilirdi bebek kesede ise şu anda göremeyeceğimiz kadar küçük haftaya gel büyümüş olur sağlıklı ve kesenin içindeyse görürüz diyebilirdi. Çünkü hepimiz biliyoruz ki kalp atışı duyulup sorunsuz 12. Haftalara gelene kadar bile bebek hala bir ihtimal. Döllense rahme yerleşmesi bir ihtimal, yerleştiği yere göre tutunması bir ihtimal, tutunsa kalbinin atması bir ihtimal. Ama her zaman da olumsuz tarafından bakmamalıyız. Maalesef doktorlar biraz bunu yapiyor meslek hastalığı mı nedirMerhaba bugün bana da aynısı dendi 5+2 de gittim yolk sac ve kese göründü ama bebek yok haftaya gel dediler çok endişelendim ya
Ayyy inşallahİki dr a yazdım djff biri iyi dedi diiğeri daha cevap vermedi canıminşallah güzel ilerlee hepimizin sen naptın nasılsın
Çok sevindim listeye ekledimBen geçen hafta 5+3te gittim yolk sac bile yoktu 6 gün sonra kalp atışı duydum çok şükür siz de benim gibi evham yapmayın hiç
Hadi bakalım inşallah güzel bir şey çıkacakAyyy inşallahben de sabah kan verdim. Ya akşama doğru çıkar ya da yarın sabah bilmiyorum arada değişiyor. Bakalım değer ne gelecek meraktayım
Benimkinde de görünmemişti 6+1de, biz de sorduk yüksek ihtimalle boş değil demişti yolk sac vardı sadeceAma doktora boş gebelik olabilir mi diyorum olabilir olmayadabilir diyip gönderdi doğru düzgün açıklama yapmıyorlar yolk sac olunca genelde boş gebelik olmuyor diye biliyorum
Benimde ilk hamilelik bir kaybım var kalp durması sonucu. Az buçuk o zamanlarda böyleydi sen stres yapma belirtilerin durumuna yeterli inşallah her şey güzel olur canım bu anların tadını çıkaralıminşallah canım evet ilk gebelik ve değişken bi süreç olduğu için tedirgin oluyo insan :) keseyi görürsün muhtemelen git için rahat etsin haber ver bize de :)
Görürsünüz tabi ki inşallah bizi de bilgilendirin mutlakaÇok sevindim listeye ekledimben 6+1de gittiğimde yolk sac vardı bebek ve kalp atışı henüz görememiştik, doktorum 18 hazirana randevu verdi ama tabi dayanamıyorum haftaya devletten randevu aldım 8. Haftam olacak inşallah o zaman görürüz
Ne güzel bence umarım tüm hamilelik bulantısız geçer sürekli uyumak da çok güzelBir de bir şey sormak istiyorum 7. Haftamdayım ve hala kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı böyle olanne mide bulantısı ne iştahsızlık, neysem oyum yani tek fark gün boyu yorgun ve uykuluyum
5 + de bebek gorunmez kı zaten :) normal yanı. nasıl gorunsun. 6+ da artık gorunur oluyor kalbı de aynı sekılde :) stres yapma :)
Benim 5+6 da görülmemişti 6+1 de gittim kalp atısını bile duydum görürsün canım haftayaMerhaba bugün bana da aynısı dendi 5+2 de gittim yolk sac ve kese göründü ama bebek yok haftaya gel dediler çok endişelendim ya
Bende aynı canımBir de bir şey sormak istiyorum 7. Haftamdayım ve hala kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı böyle olanne mide bulantısı ne iştahsızlık, neysem oyum yani tek fark gün boyu yorgun ve uykuluyum
Görmediği şeye zaten var diyemez ki canım, dediği gibi olabilir de olmayabilir de. Ama genelde olurAma doktora boş gebelik olabilir mi diyorum olabilir olmayadabilir diyip gönderdi doğru düzgün açıklama yapmıyorlar yolk sac olunca genelde boş gebelik olmuyor diye biliyorum
Çok şanslıyızBir de bir şey sormak istiyorum 7. Haftamdayım ve hala kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı böyle olanne mide bulantısı ne iştahsızlık, neysem oyum yani tek fark gün boyu yorgun ve uykuluyum
Haklısınız zaten hayat ihtimaller olasılıklardan ibaret ki 12. Hafta da yok 2 li tarama 20 oldumu detaylı tarama çocuk doğdu mu ateşi hastalığı vs olasılıklar yaşam boyu ve bunların hepsini göze alarak yaşıyoruz detaylara çok takılmamak lazım galibaYani bebek aslında var oluyor dış gebelik vs değilse ama ultrasonda görünecek büyüklükte olmadığı için haftaya gel diyorlar telaş yapmayın. Yani doktor şunu da diyebilirdi bebek kesede ise şu anda göremeyeceğimiz kadar küçük haftaya gel büyümüş olur sağlıklı ve kesenin içindeyse görürüz diyebilirdi. Çünkü hepimiz biliyoruz ki kalp atışı duyulup sorunsuz 12. Haftalara gelene kadar bile bebek hala bir ihtimal. Döllense rahme yerleşmesi bir ihtimal, yerleştiği yere göre tutunması bir ihtimal, tutunsa kalbinin atması bir ihtimal. Ama her zaman da olumsuz tarafından bakmamalıyız. Maalesef doktorlar biraz bunu yapiyor meslek hastalığı mı nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?