Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Ama doktora boş gebelik olabilir mi diyorum olabilir olmayadabilir diyip gönderdi doğru düzgün açıklama yapmıyorlar yolk sac olunca genelde boş gebelik olmuyor diye biliyorum
aman bosver sen. rısklerı olumsuzlukları da soylemek zorunda ya hanı . ondan oyleler :) yolk sac varsa genelde bebek de arkadan gorunur boya gelıyor :) arkadasımı gecen sene 5+3de ne bu acelen neden erken geldın daha buna gebelelık bıle denmez dusup dusmeyecegı de bellı degıl 8. haftada gel bi bakalım dıye aglatmıstı bı dr. (oglu dogdu bu arada )boyle olunca noluyor anlamıs degılım. :) haftaya duyarsın ınsallah kalbını pıtı pıtı :)) hayırlısıyla

İnşallah ya çok teşekkür ederim

Ayy çok güzel bence. Doktorun ne dedi görünebildin mi? Öyle erken keşfetmişsin ki birkaç kez daha kan verdirebilir hep böyle sağlıklı artsın da verilir yani
İki dr a yazdım djff biri iyi dedi diiğeri daha cevap vermedi canım inşallah güzel ilerlee hepimizin sen naptın nasılsın

Merhaba bugün bana da aynısı dendi 5+2 de gittim yolk sac ve kese göründü ama bebek yok haftaya gel dediler çok endişelendim ya
Yani bebek aslında var oluyor dış gebelik vs değilse ama ultrasonda görünecek büyüklükte olmadığı için haftaya gel diyorlar telaş yapmayın. Yani doktor şunu da diyebilirdi bebek kesede ise şu anda göremeyeceğimiz kadar küçük haftaya gel büyümüş olur sağlıklı ve kesenin içindeyse görürüz diyebilirdi. Çünkü hepimiz biliyoruz ki kalp atışı duyulup sorunsuz 12. Haftalara gelene kadar bile bebek hala bir ihtimal. Döllense rahme yerleşmesi bir ihtimal, yerleştiği yere göre tutunması bir ihtimal, tutunsa kalbinin atması bir ihtimal. Ama her zaman da olumsuz tarafından bakmamalıyız. Maalesef doktorlar biraz bunu yapiyor meslek hastalığı mı nedir

Ben geçen hafta 5+3te gittim yolk sac bile yoktu 6 gün sonra kalp atışı duydum çok şükür siz de benim gibi evham yapmayın hiç
Çok sevindim listeye ekledim ben 6+1de gittiğimde yolk sac vardı bebek ve kalp atışı henüz görememiştik, doktorum 18 hazirana randevu verdi ama tabi dayanamıyorum haftaya devletten randevu aldım 8. Haftam olacak inşallah o zaman görürüz

Ama doktora boş gebelik olabilir mi diyorum olabilir olmayadabilir diyip gönderdi doğru düzgün açıklama yapmıyorlar yolk sac olunca genelde boş gebelik olmuyor diye biliyorum
Benimkinde de görünmemişti 6+1de, biz de sorduk yüksek ihtimalle boş değil demişti yolk sac vardı sadece

Bir de bir şey sormak istiyorum 7. Haftamdayım ve hala kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı böyle olan ne mide bulantısı ne iştahsızlık, neysem oyum yani tek fark gün boyu yorgun ve uykuluyum

inşallah canım evet ilk gebelik ve değişken bi süreç olduğu için tedirgin oluyo insan :) keseyi görürsün muhtemelen git için rahat etsin haber ver bize de :)
Benimde ilk hamilelik bir kaybım var kalp durması sonucu. Az buçuk o zamanlarda böyleydi sen stres yapma belirtilerin durumuna yeterli inşallah her şey güzel olur canım bu anların tadını çıkaralım
İnşallah canım ederim tabi

Kızlar merhabalar 28 Nisan Sat 14 mayısta 5. gün embriyosu transfer oldum şuan 4+4 haftalık hamileyim.

Kimi uygulamada tahmini doğum 2 şubat diyor kimi uygulamada 30 ocak. Emin olamadım ocakta mı doğururum şubatta mı

Görürsünüz tabi ki inşallah bizi de bilgilendirin mutlaka henüz 2-3 haftadır hamile olduğumu biliyorum ama kese var mı kalp atışı var mı diye diye o kadar zor geçirdim ki şimdi de kalp atışı devam edecek mi diye gerginim Hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah

Bir de bir şey sormak istiyorum 7. Haftamdayım ve hala kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı böyle olan ne mide bulantısı ne iştahsızlık, neysem oyum yani tek fark gün boyu yorgun ve uykuluyum
Ne güzel bence umarım tüm hamilelik bulantısız geçer sürekli uyumak da çok güzel

5 + de bebek gorunmez kı zaten :) normal yanı. nasıl gorunsun. 6+ da artık gorunur oluyor kalbı de aynı sekılde :) stres yapma :)
Merhaba bugün bana da aynısı dendi 5+2 de gittim yolk sac ve kese göründü ama bebek yok haftaya gel dediler çok endişelendim ya
Benim 5+6 da görülmemişti 6+1 de gittim kalp atısını bile duydum görürsün canım haftaya

Görmediği şeye zaten var diyemez ki canım, dediği gibi olabilir de olmayabilir de. Ama genelde olur Ben 5+4'ken gittiğimde "kese oluşmuş ve olması gerektiği gibi rahmin içinde, her şey yolunda" demişti. Bebekten bahsetmemişti Söyleme şekilleri farklı ama söylenen şey aynı aslında. Canını sıkma, o haftada zaten bebek görünmez, benim ultrason fotom da boştu o haftada. Sonra 6+5'te bebeği gördük ve kalp atımını duyduk çok şükür.

Çok şanslıyız ben de 7+4'üm sadece biraz uyku ve göğüs hassasiyeti var. Bi de arada hafif hafif alt karın-bel ağrısıAma dün biraz fazla yürüdüm bacaklarım belim çok ağrıdı korkuttu biraz. Böyle olan var mı?

Haklısınız zaten hayat ihtimaller olasılıklardan ibaret ki 12. Hafta da yok 2 li tarama 20 oldumu detaylı tarama çocuk doğdu mu ateşi hastalığı vs olasılıklar yaşam boyu ve bunların hepsini göze alarak yaşıyoruz detaylara çok takılmamak lazım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…