Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
inşallah canım evet ilk gebelik ve değişken bi süreç olduğu için tedirgin oluyo insan :) keseyi görürsün muhtemelen git için rahat etsin haber ver bize de :)

Kızlar inanılmaz bir baş ağrısı, halsizlik yaşıyorum muhtemelen hasta olacağım ilaçta alamıyoruz malum.. ne önerirsiniz endişeliyim ilerlemesinden

Kızlar inanılmaz bir baş ağrısı, halsizlik yaşıyorum muhtemelen hasta olacağım ilaçta alamıyoruz malum.. ne önerirsiniz endişeliyim ilerlemesinden
Soğan suyu+bal karıştır ye.Her defa taze yapsan iyi olur,kalınca tadı çok acı oluyor.Benim oğlumun burnu akıyordu,bunu 1 gün yaptım ertesi gün burun akıntısı kesildi.Mide sorunun yoksa sarımsağı minik minik doğrayıp bala karıştır ve yut.Bu da iyi.Limonlu zencefilli ballı su içe bilirsin.Zencefil ve ıhlamur gebelikte zararsız diye biliyorum.

Yani bi öncekine göre bebek gelişmiş evet. Çünkü 6 haftalıkken gittim bebek çok küçük göremiyorum demişti bugün gittiğimde bayağı görünüyor gelişim var yani.
Adet döngünüz kaç gün?Benim ilk hamileliğimde geç döllenmeydi,8-11 gün geriden geldi hep,,ben de yumurtlamamın geç olduğunu bildiğim için çok takılmadım.Ama 38.haftada 3 hafta geri gösterince acil sezaryen oldum.İnşallah,sizde sağlıkla ilerler.

Canım ben 10 gün önce sudan enfeksiyon kaptım ve ateşim çıktı. İlaç olarak sadece parolun serumunu verdiler. Sarımsaklı yoğurt falan yemiştim sürekli. Birde c vitamini almaya çalıştım. Bol su içtim 2 güne hemen toparladım şükür.

Ayy kızlar bende bugün doktora gitmek zorunda kaldım . Dün kendimi baya yordum ve gece kahverengi lekelenmem oldu . Onun için direk doktora randevu alıp gittim suanlık bi sıkıntı olmadığını söyledi ve bugün kalp atışını da duydum çok şükür ki

Kızlar ev işi yapıyo musunuz napıyosunuz ben ve esim cok evhamlıyız eğilmemeye bile dikkat ediyorum bu kadarı fazla mı sizce

Kızlar ev işi yapıyo musunuz napıyosunuz ben ve esim cok evhamlıyız eğilmemeye bile dikkat ediyorum bu kadarı fazla mı sizce
ben kendimi çok zorlamadan yapıyorum çok şükür bir sıkıntı da olmadı, ağır kaldırmamaya dikkat edersen bence sıkıntı olmaz tabi doktora yine bi sor düşük tehlikesi falan yoksa

çok teşekkür ederim denicem bunları

mutlaka denicem teşekkür ederim :)

Merhaba beni de ekler misiniz?
29 yaşındayım.
5 aylık bir kızım daha var.2.çocuğuma hamileyim.
SAT 18 Nisan 23 Ocak beklenen doğum tarihi
Daha dün öğrendim keseyi görmek için doktora gitmesim

Canım bende 20sinde gittim 5+1de kese yolk sac gözüktü ama bebeği göremedik onun içinde haftaya demişti seninle tahmini olarak aynı anda ilerliyoruz sana ne dedi doktorun
Merhaba bugün bana da aynısı dendi 5+2 de gittim yolk sac ve kese göründü ama bebek yok haftaya gel dediler çok endişelendim ya

Merhaba bugün bana da aynısı dendi 5+2 de gittim yolk sac ve kese göründü ama bebek yok haftaya gel dediler çok endişelendim ya
5 + de bebek gorunmez kı zaten :) normal yanı. nasıl gorunsun. 6+ da artık gorunur oluyor kalbı de aynı sekılde :) stres yapma :)

5 + de bebek gorunmez kı zaten :) normal yanı. nasıl gorunsun. 6+ da artık gorunur oluyor kalbı de aynı sekılde :) stres yapma :)
Ama doktora boş gebelik olabilir mi diyorum olabilir olmayadabilir diyip gönderdi doğru düzgün açıklama yapmıyorlar yolk sac olunca genelde boş gebelik olmuyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…