Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Hayirli olsun canim vajinal mi baktilar

çok sukur sende bugun keseyi görmüşsün hayirli olsun bu arada benimde sadece 3 gundur bulantım var ama dayanılmayacak kadar değil, amannn ilk aylar kilo almayımda gerisi önemli değil zaten sonuna doğru alıcaz… benim zaten fazla kilom var ama olsun yeterki bebiş saglikla gelsin

Selam kızlar. Ben de 6+4 te gittim yolk sac falan her şey iyiydi ama kalp atışını duyamadık. Şuan 7+0 benim hesaplamama göre. 2-3 gün sonra gidicem Allah ın izniyle bu sefer sağlıkla duyarız inşallah doktoru sevmediğim için doktor arayışındayım tabi şimdi hehe. İnşallah duyarız kalp atışını. Gerildim biraz

Kızlar selam ben 8+2 oldum fakat kalp atımı görülmedi. Sizler kalp atımı duydunuz mu sizce normal mi bu süre?

Kızlar selam ben 8+2 oldum fakat kalp atımı görülmedi. Sizler kalp atımı duydunuz mu sizce normal mi bu süre?
Canım merhaba belki geç döllenme olmuştur kesenle haftan uyumlu mu en son ne zaman doktora gittin? Bu aralar duyulması gerekiyor kalp atışı

Alt karında gurul gurul baloncuklar var sanki değil mi o kadar bağırsak hareketine ragmen tuvalete çıkamıyorum ben de

Yaşını kaçıncı çocuk olduğunu son adet tarihini gördüysen keseyi kaçıncı haftada gördüğünü, kalp atışı duyduysan ne zaman duyduğunu bir de tahmini doğum tarihini yaz ekleyeyim
Benide eklermisiniz...37 yaşındayım..3. çocuk..5+3 te iki tane kese göründü biri sağlıklı biri düzensiz...doğum Ocak 20 si falan

Evet canım çok şükür gerçekten biraz da olsa içim rahatladı. İlk zamanlar ne zormuş kalp atışını da duyduk mu daha da rahatlayacağız inşallah evet evet aynen bende dikkat ediyorum zaten yemeklerden kokudan huylanma geliyor yaşamak için yiyorum yani bi ilk üç ayı ne kadar az kilo alırsam o kadar iyi tabi ki de en önemlisi sağlık

Alt karında gurul gurul baloncuklar var sanki değil mi o kadar bağırsak hareketine ragmen tuvalete çıkamıyorum ben de
Ya o olsun canımı yesin o pis sancıyı yapmasın da zaten hayatımda yaşamadığım gazı 2 3 haftadır yaşıyorum dimi sanki o harekete öyle bir tuvalete gideceğim sanıyor insan ama bir şey yok

Ya o olsun canımı yesin o pis sancıyı yapmasın da zaten hayatımda yaşamadığım gazı 2 3 haftadır yaşıyorum dimi sanki o harekete öyle bir tuvalete gideceğim sanıyor insan ama bir şey yok
Adet sancısı oluyor evet ama yerleşiyor öyle düşünüp rahatlıyorum:)

Benim yumurtlamadan sonraki süreçte adet sancısı çok yaptı ama beklenen adet günüm geçtikten sonra o bitti şükür şimdi hafif hafif sızlama var ara ara.
Ay ben tam da o süreçteyim yarın rapor almayı düşünüyorum zorlanıyorum cünkü. Sonra geçiyorsa iyi ya..
Senin hcg kaç çıkmıstı canım ya ilk öğrendiginde

Hamişler size bir sorum olucak hamile olduğunuzu öğrenmeden önce ağzınizda metalik tat oldu mu? Daha hamilemiyim bilmiyorum yarın adet günümde yaşayan var mı?

Ay ben tam da o süreçteyim yarın rapor almayı düşünüyorum zorlanıyorum cünkü. Sonra geçiyorsa iyi ya..
Senin hcg kaç çıkmıstı canım ya ilk öğrendiginde
Ayyy alabiliyorsan al benim tam yazılı haftası olduğu için rapor da alamadım okulda zor tutuyorum kendimi benim bat 19 Mayıstı. 20 sinde sabah kan verdim 461 ile öğrendim. 22sinde tekrar sabah kan verdim 860 çıktı. Doktorum güzel olduğunu haftaya bir daha kan vermemi söyledi. Yarın sabah bir daha kan vereceğim ilk kandan tam 1 hafta sonrası oluyor yani. Sen kaç geçe kacla öğrendin

Aa ben de öğretmenim:)) ve evet yazılı haftası bir hocaya emanet ederim kağıtları diye düşündüm çünkü ister istemez stres yapıyorum öğrenciler biliyorsun çok yorucular.. ben bata 2 kala 9.5 la öğrendim. Yumurtlamadan 12.gün oluyor. Bat yarın.. Çamur gibi akıntı geliyo arada inşallah güzel sonuclanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…