- 17 Mayıs 2025
- 220
- 104
- 18
Hayirli olsun canim vajinal mi baktilarGünaydınlar kızlarBugün 6+3 olduk iki gündür benimde mide bulantılarım başladı yemek görünce iyice bulanıyor zorla yiyorum gerçekten hepimize Allah kolaylık versin çok zor bir süreç bebeklerimiz sağlıklı olsunda bu günlerde geçecek elbet beyaz leblebi biraz bastırıyor beni belki size de iyi gelir.
Bugün doktor kontrolüm vardı keseyi ve bebeği gördük sağdan yumurtlama olmuş. Yolk yapısı da var her şey yolunda dedi doktorum. Kalp atışı için erkenmiş bayramdan sonra tekrar gideceğim.aegamze kuzucum seni de etkiliyorum tablo için.
Teşekkür ederim canım. Hayır karından baktı doktorumHayirli olsun canim vajinal mi baktilar
çok sukur sende bugun keseyi görmüşsün hayirli olsunGünaydınlar kızlarBugün 6+3 olduk iki gündür benimde mide bulantılarım başladı yemek görünce iyice bulanıyor zorla yiyorum gerçekten hepimize Allah kolaylık versin çok zor bir süreç bebeklerimiz sağlıklı olsunda bu günlerde geçecek elbet beyaz leblebi biraz bastırıyor beni belki size de iyi gelir.
Bugün doktor kontrolüm vardı keseyi ve bebeği gördük sağdan yumurtlama olmuş. Yolk yapısı da var her şey yolunda dedi doktorum. Kalp atışı için erkenmiş bayramdan sonra tekrar gideceğim.aegamze kuzucum seni de etkiliyorum tablo için.
Canım merhaba belki geç döllenme olmuştur kesenle haftan uyumlu mu en son ne zaman doktora gittin? Bu aralar duyulması gerekiyor kalp atışıKızlar selam ben 8+2 oldum fakat kalp atımı görülmedi. Sizler kalp atımı duydunuz mu sizce normal mi bu süre?
Hayirli olsun canim vajinal mi baktilar
Alt karında gurul gurul baloncuklar var sanki değil miYa bugun beni uykumdan uyandirdi. Ağrı kasikta ama afedersiniz gaz sancısı galiba bu. Ben biraz vucudumu dinliyorum ve oyle geliyor. Ama sancı başladığında resmen biri elini karnimdan sokmusve rahmimi yumruğunun içine almış eliyle eziyor gibi hissediyorum. Sonra bakiyorum geciyor aslinda bagirsak hareketiymis gibi geliyor. Inanin cozemedim. Ama bu agri seviyesine bakilirsa agri rahmimde ya da yumurtaligimda olsa simdiye kötü bir sey olurdu yani garip
Benide eklermisiniz...37 yaşındayım..3. çocuk..5+3 te iki tane kese göründü biri sağlıklı biri düzensiz...doğum Ocak 20 si falanYaşını kaçıncı çocuk olduğunu son adet tarihini gördüysen keseyi kaçıncı haftada gördüğünü, kalp atışı duyduysan ne zaman duyduğunu bir de tahmini doğum tarihini yaz ekleyeyim
Evet canım çok şükür gerçekten biraz da olsa içim rahatladı. İlk zamanlar ne zormuş kalp atışını da duyduk mu daha da rahatlayacağız inşallahçok sukur sende bugun keseyi görmüşsün hayirli olsunbu arada benimde sadece 3 gundur bulantım var ama dayanılmayacak kadar değil, amannn ilk aylar kilo almayımda gerisi önemli değil zaten sonuna doğru alıcaz… benim zaten fazla kilom var ama olsun yeterki bebiş saglikla gelsin
Son adet tarihin neydi? Bu arada umarım iki kese de sağlıkla gelişirBenide eklermisiniz...37 yaşındayım..3. çocuk..5+3 te iki tane kese göründü biri sağlıklı biri düzensiz...doğum Ocak 20 si falan
Ya o olsun canımı yesinAlt karında gurul gurul baloncuklar var sanki değil mio kadar bağırsak hareketine ragmen tuvalete çıkamıyorum ben de
Adet sancısı oluyor evetYa o olsun canımı yesino pis sancıyı yapmasın da zaten hayatımda yaşamadığım gazı 2 3 haftadır yaşıyorum dimi sanki o harekete öyle bir tuvalete gideceğim sanıyor insan ama bir şey yok
Benim yumurtlamadan sonraki süreçte adet sancısı çok yaptı ama beklenen adet günüm geçtikten sonra o bitti şükür şimdi hafif hafif sızlama var ara ara.Adet sancısı oluyor evetama yerleşiyor öyle düşünüp rahatlıyorum:)
Ay ben tam da o süreçteyimBenim yumurtlamadan sonraki süreçte adet sancısı çok yaptı ama beklenen adet günüm geçtikten sonra o bitti şükür şimdi hafif hafif sızlama var ara ara.
Ayyy alabiliyorsan al benim tam yazılı haftası olduğu için rapor da alamadım okulda zor tutuyorum kendimiAy ben tam da o süreçteyimyarın rapor almayı düşünüyorum zorlanıyorum cünkü. Sonra geçiyorsa iyi ya..
Senin hcg kaç çıkmıstı canım ya ilk öğrendiginde
Aa ben de öğretmenim:)) ve evet yazılı haftası bir hocaya emanet ederim kağıtları diye düşündüm çünkü ister istemez stres yapıyorum öğrenciler biliyorsun çok yorucular..Ayyy alabiliyorsan al benim tam yazılı haftası olduğu için rapor da alamadım okulda zor tutuyorum kendimibenim bat 19 Mayıstı. 20 sinde sabah kan verdim 461 ile öğrendim. 22sinde tekrar sabah kan verdim 860 çıktı. Doktorum güzel olduğunu haftaya bir daha kan vermemi söyledi. Yarın sabah bir daha kan vereceğim ilk kandan tam 1 hafta sonrası oluyor yani. Sen kaç geçe kacla öğrendin
6 haftaya uyumlu dedi benim sat a bakarak 8 hafta 2 günlüğüm başka bir hastaneye gittim yine duyulmadıCanım merhaba belki geç döllenme olmuştur kesenle haftan uyumlu mu en son ne zaman doktora gittin? Bu aralar duyulması gerekiyor kalp atışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?