Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Amiiin inşallah o zaman seninki geç döllenme olabilir. Her bünye farklı bir hamilelik tabii. Burada okudukça öğreniyor insan. Kimi bat geçtikten sonra 8-10 la öğreniyor kimi bat gelmeden 300-400 le ogreniyor. Onemli olan duzenli ve guzel artış takipte kal

Ay benimde yarın 5+1 az önce beta verdim 4446 çıktı. İnşallah yarın bende keseyi görürürüm. İkimizde güzel haberlerle geliriz buraya
Ay inşallah güzel haberler yazalım buraya ben de en son 1013 ten 2177 ye çıkmıştı perşembe günü sonra daha takip etmedim kese için Salı gel dedi doktor

Öyle sanırım.. Testlerle takip ediyorum şimdilik. Koyulasma var ama öyle aman aman bi fark yok bakalım.

Öyle sanırım.. Testlerle takip ediyorum şimdilik. Koyulasma var ama öyle aman aman bi fark yok bakalım.
Hiç kendini stres etme. İçtiğin suya göre idrarini tuttuğun saate göre değişiklik gösterir en iyisi 48 saatte bir kan takibi. Ben de yarin sabah 3. Kani vereceğim meraktayım. Sen hangi gün vermiştin kanı?

Hiç kendini stres etme. İçtiğin suya göre idrarini tuttuğun saate göre değişiklik gösterir en iyisi 48 saatte bir kan takibi. Ben de yarin sabah 3. Kani vereceğim meraktayım. Sen hangi gün vermiştin kanı?
Pazar verdim canım yarın da vereceğim haklısınn inşallah senin de güzel yükselmiştir

Kızlar sata göre 5+0 dayım, henüz kese görmeye gitmedim ama kasıklarımda ve karnımda regl sancısı gibi ağrı oluştu 1-2 gündür. Yaşayan var mı normalmi?
Bende öyleyim suan ara ara sızlamalar oluyor ama yer ediyor kendıne yer hazırlıyor muhabbetı var dogruysa normal denıyor ilk baslarda kasık agrıları

Bende sabaha muz ve 2-3 kaşık tahin pekmez le başlıyorum galiba onun da biraz etkisi var bulantım olmuyor olmaması iyidir belki de iştah konusu sıkıntı 48 kiloyla hamile kaldım bu gidişle 100 le bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…