Amiiin inşallahAa ben de öğretmenim:)) ve evet yazılı haftası bir hocaya emanet ederim kağıtları diye düşündüm çünkü ister istemez stres yapıyorum öğrenciler biliyorsun çok yorucular..ben bata 2 kala 9.5 la öğrendim. Yumurtlamadan 12.gün oluyor. Bat yarın.. Çamur gibi akıntı geliyo arada inşallah güzel sonuclanır
Ay inşallah güzel haberler yazalım buraya ben de en son 1013 ten 2177 ye çıkmıştı perşembe günü sonra daha takip etmedim kese için Salı gel dedi doktorAy benimde yarın 5+1 az önce beta verdim 4446 çıktı. İnşallah yarın bende keseyi görürürüm. İkimizde güzel haberlerle geliriz buraya
Öyle sanırım..Amiiin inşallaho zaman seninki geç döllenme olabilir. Her bünye farklı bir hamilelik tabii. Burada okudukça öğreniyor insan. Kimi bat geçtikten sonra 8-10 la öğreniyor kimi bat gelmeden 300-400 le ogreniyor. Onemli olan duzenli ve guzel artış takipte kal
Al benden de o kadarAy bu ağrı olayıda tuhaf kasık bel ağrım oluyor bazen oturuyorum ağrıyor iş yapıyorum vs hiç ağrımıyor saçma sapan
Hiç kendini stres etme. İçtiğin suya göre idrarini tuttuğun saate göre değişiklik gösterir en iyisi 48 saatte bir kan takibi. Ben de yarin sabah 3. Kani vereceğim meraktayım. Sen hangi gün vermiştin kanı?Öyle sanırım..Testlerle takip ediyorum şimdilik. Koyulasma var ama öyle aman aman bi fark yok bakalım.
Pazar verdim canım yarın da vereceğimHiç kendini stres etme. İçtiğin suya göre idrarini tuttuğun saate göre değişiklik gösterir en iyisi 48 saatte bir kan takibi. Ben de yarin sabah 3. Kani vereceğim meraktayım. Sen hangi gün vermiştin kanı?
Bende öyleyim suan ara ara sızlamalar oluyor ama yer ediyor kendıne yer hazırlıyor muhabbetı var dogruysa normal denıyor ilk baslarda kasık agrılarıKızlar sata göre 5+0 dayım, henüz kese görmeye gitmedim ama kasıklarımda ve karnımda regl sancısı gibi ağrı oluştu 1-2 gündür. Yaşayan var mı normalmi?
Bende sabaha muz ve 2-3 kaşık tahin pekmez le başlıyorum galiba onun da biraz etkisi var bulantım olmuyor olmaması iyidir belki de iştah konusu sıkıntı 48 kiloyla hamile kaldım bu gidişle 100 le bitecekBulantı olmaması bir sorun değil canım benim de bulantım yok gunde 3 öğün uyanmamla beraber baya iştahlı yiyorum. Sabah bazen bulantı gibi bi his oluyor ama sabah uyanır uyanmaz bol su içip bir muz yiyorum. Sadece sabah oluyor o his bişe yiyince hemen geçiyor.
O zaman yiyebildiğimi yiyiyim şu bi kaç günde7.8 den sonra baslıyormus canım benimde aynı
Evet6. Haftada hala kasık ağrılarınız devam ediyor mu kızlar bazen beni çok zorluyor malum ilaçta alamıyoruz
Bu kaçıncı kontrolün , ilk gebelik mi canım6 haftaya uyumlu dedi benim sat a bakarak 8 hafta 2 günlüğüm başka bir hastaneye gittim yine duyulmadı
Ben baktım merakımdan ama doğruluğu konusunda bilmiyorum genelde doğru çıktığı söyleniyorKızlar çin takvimine bakan oldumu hiç
Evet ilk gebeliğim. 3 kere gittim kontrole bu sonuncuda bebek gelişim 6 haftalık dendi ama kalp atımı görmedi doktor.Bu kaçıncı kontrolün , ilk gebelik mi canım
Ayyy inşallah güzel haberlerle geliriz sonuç yarın çıkarsa yaz hemenPazar verdim canım yarın da vereceğimhaklısınn inşallah senin de güzel yükselmiştir
Yazarım canımAyyy inşallah güzel haberlerle geliriz sonuç yarın çıkarsa yaz hemen
Umarım evladını sağlıkla kucağına alirsin.Sagliksiz gebelik vs dendi miEvet ilk gebeliğim. 3 kere gittim kontrole bu sonuncuda bebek gelişim 6 haftalık dendi ama kalp atımı görmedi doktor.
Yok sadece hafta duyadabiliriz dedi ama ümitli değildi ne yapsam özele mi gitsem diye düşünüyorumUmarım evladını sağlıkla kucağına alirsin.Sagliksiz gebelik vs dendi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?