Eğer baslarindaysan çok normal benim 12 haftaya kadar devam etti genişleme olduğu için sancı yapabiliyormuş çünkü rahim bebeğe ve eşine yer açmaya çalışıyor ve genişliyorİnşallah olmamıştır, birdaha sırt üstü yakalanmayalimbu arada benimde ilk gebeliğim ve hep endişeliyim kalp atışını duyunca rahatlarım dedim ama şimdide bende kasık agrisi başladı ona kafayı takıyorum. Tanidiğim tecrubeli annelere sordum daha önce kimse kasık agrisi yaşamamiş gebeligin bu haftalarında. Kaç kişiye sorduysam bugün öyle dedi. Bende ara sıra hep bir regl agrisi var niyeyse. Şimdi bir sonraki kontrole kadar 3 hafta var gelde sabırla bekle
Yani düşük mü sizce deger ? Adet tarihim 2 HaziranBen olsam iki gün sonra hemen tekrar kan verirdim… ben kanda betahcg 35 ile ögrendim ve reglime 3 gün vardi. hayirli haberler alirsin inşallah
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah, banada haber verAslında yüksek gibi,ya da bana öyle mi geliyor.
Bugün çıkan sonuç 9630
Ultrasonda görünmedi yarın sabah bakacağız dedi doktor.
Hayırlısı inşallah
Aynı durumdayım. 2. Gebeliğim ilkinde de bunda da kanamalarım oldu. Az az gelmesi normal ilk 4 ay korkmana gerek yok. Adet kanamasını geçerse o zaman mutlaka doktora başvur. Progestanı aksatma stres yapmaKızlar günaydın bende çift rahim var ve bebek olmayan rahimde kanama alanı var doktor normal dedi rahim büyüyor dedi vs aktif kanamam lekelenmem vs yok progestan kullanıyorum ama çok korkuyorum çift rahimden dolayı zaten risklerim var bu durumu yaşayan var mı
bende progestanı kullanıyordum fakat bitti fitilim tüm tabletleri kullandım çok şükür lekelenmem de kalmadı doktorum artık kullanmana gerek yok dedi fakat korkuyorum her lavaboya girdiğimde lekelenmem kanamam olacak diyeAynı durumdayım. 2. Gebeliğim ilkinde de bunda da kanamalarım oldu. Az az gelmesi normal ilk 4 ay korkmana gerek yok. Adet kanamasını geçerse o zaman mutlaka doktora başvur. Progestanı aksatma stres yapma
Bendede var canım hemde baya yogun banada ilaç vermedilerArkadaslar aranizda idrar yolu enfeksiyonu yasayan var mi ? Doktor ilac yazmiyo haklı tabi ama sadece su icerek de olmuyor.. çalışıyorum ve gerçekten cok zorlaniyorum artik..Dut kurusu suyu vs icsek bi zarari olur mu aceba ya da onerebileceginiz baska bir sey
Aynıyız canım bişey olmaz hapşur ama sana tavsiyem bi hava temizleyici al ben aldım çok rahat ettimTutamadim derken yani yan donmeye firsatim olmadi demek istemistim :) ay bir sey olmadi degil mi valla ilk gebelik olunca korkuyor insan ister istemez su alerjime de bi cozum bulamadim ne uyuyabiliyorum ne gun icinde rahat edebiliyorum
Bence değeriniz düşük değil, daha adet gecikmesi bile olmamış. Benim tüp bebek olduğu için adet hesabı belki sizinle tutmaz ama, 25 ile öğrenmiştim ve normalde adet olsaydım adetim 1 gün gecikmiş olacaktı. Doğal gebe kalmış bir arkadaşımla konuşmuştum, o da 1 gün gecikme olunca test vermiş 20'lerle öğrenmişYani düşük mü sizce deger ? Adet tarihim 2 Haziran
teşekkür ederim :)Evindar bey ve Ebru hanım var iyiydi ikisi de ama detaylı kontrol isterseniz Mehmet irfan hoca var kliniğine gitmiştim tek seferlil ama pahalı gelince rutine dünyaparkta devam ettimGenesiste Pınar hanım var onu da önermişlerdi randevu bulamadım diye gidemedim hiç riskli gebelikte ve tüp bebekte de Uğur Değeri önermişlerdi bakarsınız bunlara hangisi size uyarsa
İnşallah canım benim inşallah daha önce dülüklerim olduğu için korkuyorum inşallah bilet ol az yarın tekrar kan verecemBence değeriniz düşük değil, daha adet gecikmesi bile olmamış. Benim tüp bebek olduğu için adet hesabı belki sizinle tutmaz ama, 25 ile öğrenmiştim ve normalde adet olsaydım adetim 1 gün gecikmiş olacaktı. Doğal gebe kalmış bir arkadaşımla konuşmuştum, o da 1 gün gecikme olunca test vermiş 20'lerle öğrenmişönemli olan artış, artışı takip edin.
İnşallah bir daha öyle bir şey yaşamazsın her şey yolunda giderİnşallah canım benim inşallah daha önce dülüklerim olduğu için korkuyorum inşallah bilet ol az yarın tekrar kan verecem
Cankm benim hiç kanamam yok leke bile olmadı yani içerde kanama alanı var dedi boş olan rahimde ama kanama gelmiyor Protestanı kullanıyorum hep tedirginim benim ilk genelik inşallah sağlıkla ilerler ikimizinde senin ilk gebeliğinde sorun oldu mı canımAynı durumdayım. 2. Gebeliğim ilkinde de bunda da kanamalarım oldu. Az az gelmesi normal ilk 4 ay korkmana gerek yok. Adet kanamasını geçerse o zaman mutlaka doktora başvur. Progestanı aksatma stres yapma
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah bir daha öyle bir şey yaşamazsın her şey yolunda gider
Benim de tüp bebek ve vajinal kese muayenesinden sonra kanamam oldu az birazkızlar ben 5+6yım. bugün akşam birden avuç içi kadar kanamam oldu. çok korkuyorum. tüp bebek benim gebeliğim ve randevum ayın 2sindeydi. doktorum bulunduğum ilde değil. yolculuk önermiyorum şuan sana ama normal bu durum dedi ve oksapar kullanıyodum onu kesti. bana dua edin nolur çok zor geldim bugüne
benzer durum yaşayan oldu mu ?
Bende de kanama alanı görüldü ama kanamam yok umarım vücut kendi kendine emer yarın kontrole gideceğimCankm benim hiç kanamam yok leke bile olmadı yani içerde kanama alanı var dedi boş olan rahimde ama kanama gelmiyor Protestanı kullanıyorum hep tedirginim benim ilk genelik inşallah sağlıkla ilerler ikimizinde senin ilk gebeliğinde sorun oldu mı canım
Sağlıklı gayet kızım şuan 5.5 yaşında. Gebelik sürecim kanamalı ve stresliydi ama şükür kızım iyi. Şuan da sıkıntılıyım kanamam var dinleniyorum dün hastaneden çıktım yattım bir gün. Progestan iğne ve hap birlikte kullanıyorum. Ama içim rahat biz naparsak ne düşünürsek düşünelim bu dünyaya nasibi olan geliyor. Boşuna stres yapıp derde dert eklemeyi sağlıklı bulmuyorumCankm benim hiç kanamam yok leke bile olmadı yani içerde kanama alanı var dedi boş olan rahimde ama kanama gelmiyor Protestanı kullanıyorum hep tedirginim benim ilk genelik inşallah sağlıkla ilerler ikimizinde senin ilk gebeliğinde sorun oldu mı canım
teşekkür ederim cevabınız için. aktif kanamam yok bugün çok şükür dün çok fazla stres oldum bugün biraz rahatım. inşallah pazartesi günü muayenemde her şeyin yolunda olduğunu öğrenirim de rahatlarımBenim de tüp bebek ve vajinal kese muayenesinden sonra kanamam oldu az biraz
Progestan vurdurdum, tekrar muayene oldum kesem düzgündü
9 gün sonra kalp atıslarını duydum kese de bebek de büyümüştü
Ufak bi kanama alanı çıktı sanırım o günden kalan
Yarın tekrar kontrole gideceğim
Siz de korkmayın doktor tüp bebekte bu tür kanamaların çok görüldüğünü söyledi. Kesildiyse problem yok. Yatın dinlenin bol su için
Bildir canim hemsire bilgilendirme yapiyor.anne babanin bilgilerini aliyor kan uyysmazligi beslenme vs vs sonraki gelecegin gunleri asi olacagin tarihleri veriyorKızlar gebeliklerinizi asm'nize bildirdiniz mi? Ben 8. haftanın içindeyim hala bildirmedim, nolur nolmaz az daha bekliyim diye. Nolcak bu kaybetme korkum bilmiyorumBi yerde 10 haftaya kadar bildirmek lazım diye okudum ama doğru mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?