Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
Off bu banada oldu aynı şekilde yatakta sırt ustu… normalde agrimazdi bu kadar. Tutamadım yazmişsin ama bence zaten tutmamalısın

aegamze beni de ekler misin listeye? Teşekkür ederim şimdiden

1. Çocuk
Sat: 5 Nisan
Kese:5+6
Kalp atışı: 7+2
Tahmini doğum tarihi: 10.01.2026
Canım gozun aydın duymuşsun seni tekrar ne zaman çağırdı kontrole? En son gittiğinde kan tahlili falan istedimi senden? Veya daha önce?

umudunuzu yitirmeyin, benim ilk gebeliğimde de doğum tarihimi 1 hafta ileri alarak güncellemişti, belki gittiğiniz doktorun ultrason aleti çok kaliteli değildir? acaba farklı bir hastane de mi kontrol ettirseniz?
Kesinlikle makineden makineye cok fark ediyor arkadaslar. bu onemli zamanda bence bi iki kere de olsa ozele gitmekte fayda var.

Sagol canım sonunda biri yazdı peki senden bugune kadar hic kan tahlili istediler mi? Genel olarak kan değerlerine bakmak icin falan
Ben beşinci haftada sağlıkocagında hepsine baktırmıştım aile hekimi istemişti hani demir b2 idrar falan 6 tüp kan vermiştim . Bu sefer gittiğimde doktor Hiçbişey demedi kan değerinde iyi 1 ay sonra görüşelim dedi . Sana kaç gün sonra gel demişti

Canım gozun aydın duymuşsun seni tekrar ne zaman çağırdı kontrole? En son gittiğinde kan tahlili falan istedimi senden? Veya daha önce?
Benim kan tahlilimi 6. Hafta da yapmıştı 10 gün sonra kalp atışını duyduk 3 hafta sonra gel detaylı bakalım dedi.

Sana bir anımı anlatmak istiyorum bundan 10 sene önce doğuda bir üniversitede okuyordum arkadaşımın ailesini ziyarete gittik
Doğu da soğuk oluyor kışın biliyorsun ben yolda üşütmüşüm muhtemelen o kadar kötü idrar yolu enfeksiyonu olmuştum ki arkadaşımın annesi ütüyle bir bezi ısıttı bana verdi külodunun içine koy bunu diye 2-3 kere yapınca çok rahatlamıştım gülümseyerek hatırlıyorum şu anda

Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun. Sizinle aynı durumdayız bende öğrendiğim günden beridir depresyondayım nasıl başa çıkıyorsunuz istenmeyen gebeliğin psikolojisi çok zormuş

Dünyaparkta hangi doktoru önerirsiniz
Evindar bey ve Ebru hanım var iyiydi ikisi de ama detaylı kontrol isterseniz Mehmet irfan hoca var kliniğine gitmiştim tek seferlil ama pahalı gelince rutine dünyaparkta devam ettim Genesiste Pınar hanım var onu da önermişlerdi randevu bulamadım diye gidemedim hiç riskli gebelikte ve tüp bebekte de Uğur Değeri önermişlerdi bakarsınız bunlara hangisi size uyarsa

Off bu banada oldu aynı şekilde yatakta sırt ustu… normalde agrimazdi bu kadar. Tutamadım yazmişsin ama bence zaten tutmamalısın
Tutamadim derken yani yan donmeye firsatim olmadi demek istemistim :) ay bir sey olmadi degil mi valla ilk gebelik olunca korkuyor insan ister istemez su alerjime de bi cozum bulamadim ne uyuyabiliyorum ne gun icinde rahat edebiliyorum

Doktor benim kanima bakti ama demir vs eksik mi diye bakmadi hic takviye olarak sadece folik asit kullaniyorum sizlerin nasil

Sağol canım senin de gözün aydın listede gördüm seni ben bulantılardan ve çalıştığım için buradaki mesajları bayağı kaçırdım maalesef fazla bakamıyorum, 16 haziranda çağırdı kan istemedi bana sağlık ocağına git tahlil isterler ve kayıt etsinler dedi ben de biz gitmiştik aslında kan da verdik diyince sistemden baktı tahlillere tamam tekrar gitmene gerek yok dedi, zaten ben 1 kez devlette 1 kez sağlık ocağında tam kan vermiştim idrar da vermiştim, ultrasonda da her şey yolunda dedi kalbini dinledik bi de ilaç istedim bulantı için ona başladım bende durumlar böyle sen neler yaptın doktor sana ne gün gel dedi

Aynısını yaşadım daha bu sabah yatakta, hatta geçen hafta bayağı ağır griptim günlerce oldu hapşırma olayı ama bi şey olmadı şükür pazartesi doktordaydım her şey normal dedi sıkıntı olmaz iyi düşünelim iyi olsun

Tutamadim derken yani yan donmeye firsatim olmadi demek istemistim :) ay bir sey olmadi degil mi valla ilk gebelik olunca korkuyor insan ister istemez su alerjime de bi cozum bulamadim ne uyuyabiliyorum ne gun icinde rahat edebiliyorum
Bende de aynısı oldu canım. Hapşırdım ve şiddetli bir ağrı girdi sol kaşığıma bir kaça abiye sonra geçti. Hemen Chatcptye yazdım normalmiş sanırım. Rahmi tutan bağlar gerildiği için böyle kasılmalar hissedilebilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…