Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Benim de evlendikten sonra basladi bu yaşıma kadar hic boyle bir sey yaşamamıştım..Eve gidince denicem insallah canım cok teşekkür ederim

İnşallah. Lütfen rica etsem herkes dua edebilirmi

Ay kızınıza çok sevindim bana umut oldu sağlıkla büyüsünler inşallah bende kucağıma alırım

Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah, banada haber ver
Günaydınn doktor değerlerin gayet güzel ama şuan kese minik ve çok erken dedi. 11 haziranda 7 hafta olacak,o zaman kese ve kalp görürüz inşallah dedi :) olumlu konuştu hiç bir sorun yok dedi.
Teşekkür ederim ilgin için

Çok sevindimm bak benim hesapladigim şekilde doğruymuş kesen

Hamilelegim baslamadan beridir var ..suyu bir bardak az icsem basliyo.. Özellikle çalışırken o kadar zorlaniyorum ki.. Nasıl gecircez keske dogal bir yolu olsa
Valla benimde aynı karnım agrıyor afedersin yanıyor lavaboda korktum doktora sordum zararı olur mu diye olmaz diyor ilaç daha zararli diyor ayaklarını sıcak tut canım bide bol bol su başkada care yok

Kizlar 6+2 yim kimyasal olsa coktan anlasilirdi dimi yarin ilk kontrolum
Selam,şuan gebeyim fakat 2024 eylülde 5 hafta iken kimyasal olduğu anlaşılmıştı.değer artışların iyi ise lütfen kendine stres yapma. Doktorun şüpheli olsa sana söylerdi. Bende direk söylediler ve sonlandırıldı. İçini ferah tut lütfen. Yarın da haber et

Kızlar selam
7 haftalığım şuan. Tansiyonum yerlerde başım çok dönüyor.
Bugün ölçtürdüm 7 çıktı. Tuzlu ayran falan içtim.
Ama hala düzelmedi
Aynı durumu yaşayan var mı?

Benide alın aranıza
Yaş 39
İlk bebek
Sat 24.04
Hafta 5+ 1
Doğum : 29 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…